Horoscopul zilei de 27 februarie 2021. Lună Plină în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 27 februarie 2021. Lună Plină în zodia Fecioară
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 27/02/2021, 08:44

Horoscopul zilei de 27 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc Luna Plină în zodia Fecioară, un eveniment astrologic menit să conducă niște situații de viață la apogeu și să le încheie.

Această lunație are rolul de a aduce vindecare în viața noastră, dar această vindecare vine prin iertare și prin îmbunătățirea stilului de viață.

Este o perioadă favorabilă să ne eliberăm de ceea ce este toxic în viața noastră și să facem curățenie, atât la propriu, cât și la figurat.

Efectele Lunii Pline din Fecioară le vom simți aproximativ jumătate de an de acumînainte, însă cel mai puternic în următoarele două săptămâni.

Cele mai impactate zodii vor fi Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și cei care au ascendentul sau alte planete importante aici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 februarie 2021

Dragoste

Este o perioadă benefică să uiți pe cineva, să ierți și să te împaci cu trecutul. Poți elimina din viața ta tot ce este toxic, începând de la relații, persoane, emoții și până la activități.

Carieră și bani

Luna Plină din Fecioară va impacta sectorul muncii și îți poate aduce ocazia unor schimbări importante în legătură cu sarcinile, activitățile profesionale, cu programul de lucru. Mulți nativi pot pierde un job, dar, totodată, pot culege și roadele unui proiect profesional.

Sănătate

Tot Luna Plină din Fecioară vine să aducă schimbări legate de stil de viață, de rutină zilnică. Este impactată casa sănătății, de aceea este foarte important ca aici să se aducă îmbunătățiri. Odihna, eliberarea de emoții toxice, alimentația și mișcarea vor fi de ajutor.

Horoscop zilnic Taur – 27 februarie 2021

Dragoste

Luna Plină din Fecioară va impacta sectorul iubirii și poate aduce încheierea unei povești de dragoste care a fost toxică, nocivă pentru tine. În alte cazuri, este vorba de noi etape în viața sentimenală, de schimbări în relația cu copiii sau raportara la ideea de a fi părinte. Posibil ca astfel de frici avute să se dizolve.

Carieră și bani

Poți culege roadele unui proiect creativ sau poți conduce la apogeu un astfel de proiect. Nu te teme să-ți manifești inspirația artistică.

Sănătate

Luna Plină din Fecioară poate veni cu o mai mare dorință de a te dedica hobby-urilor tale, mai ales dacă până acum le-ai neglijat. Poți dezvolta, poți conduce la apogeu o pasiune.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 februarie 2021

Dragoste

Luna Plină din Fecioară poate veni cu schimbări importante în viața de familie. Te vei raporta altfel la relația cu părinții sau poate vei face mutări, schimbări de domiciliu, ve rezolva o situație ce ține de casă. Poate unii nativi iartă o suferință pe care au trăit-o din cauza părinților.

Carieră și bani

Este nevoie să depășești un moment care ți-a afectat, impactat cariera și imaginea profesională.

Sănătate

Luna Plină din Fecioară are un impact putternic asupra emoțiilor tale, asupra trecutului, copilăriei. Este ceva ce trebuie să vindeci aici pentru a merge mai departe.

Horoscop zilnic Rac – 27 februarie 2021

Dragoste

Trebuie să accepți că nu toți gândesc ca tine și nu toți comunică așa cum o faci tu. Este o perioadă favorabilă să elimini din viața ta acele tipare comportamentale sau de gândire care-ți fac rău. Poți ierta o rudă, o persoană apropiată, chiar și un vecin.

Carieră și bani

Posibil să culegi roadele unor studii, unui interviu, ședință, negociere, discurs public susțint în urmă cu aproximativ jumătate de an.

Sănătate

În perioada aceasta ar fi bine să te plimbi mai mult, să iei la aer, să faci excursii sau să mergi în vizită la cei dragi.

Horoscop zilnic Leu – 27 februarie 2021

Dragoste

Sunt situații legate de viața intimă a cuplului care trebuie conștinetizate și depășite. Ai șanse mar să te reaproprii de partener.

Carieră și bani

Luna Plină din Fecioară are impact asupra sectorului tău financiar. O sursă de venit se poate încheia, dar la fel de bine unii nativi pot culege roadele unor investiții sau roadele valorificări unor talente personale.

Sănătate

Mulți Lei au ocazia odată cu Luna Plină din Fecioară să înțeleagă că cele mai multe beneficii le obțin prin talentele și abilitățile lor, iar cei care vor conștiemtiza asta vor depăși cu brio această perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 februarie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece în zodia ta și te îndeamnă să te vindeci din multe puncte de vedere, inclusiv relațional. Fie ierți o situație în cuplu, fie rupi o relație toxică.

Carieră și bani

Schimbărie de care ai nevoie și care se vor produce în viața personală, vor avea impact și asupra relațiilor profesionale pentru că vei simți să faci lucrurile altfel, iar acele conexiuni sau contracte neproductive, nefavorabile ție le poți încheia.

Sănătate

Această Lună Plină te poate sensibilizadestu de mult, te poate face mai agitat, mai irascibil și nervos.

Horoscop zilnic Balanță – 27 februarie 2021

Dragoste

Cu ocazia acestei Luni Pline din Fecioară poți depăși o deziluzile sentimentală, o situație traumatizantă din trecut.

Carieră și bani

Poți încerca să vezi din altă perspectivă o situație profesională și să încerci să aduci îmbunătățiri în modul în care-ți desfășori sarcinile zilnice.

Sănătate

Luna Plină din Fecioară îți aduce vindecare emoțională, fizică și psihică, dar va trebui să-ți dorești să lași în spate trecutul. O serie de frici, dezamăgiri, anxietăți se pot vindeca acum. Este recomandat să ai mai multă grijă la sănătate. Azi poți fi mai agitat și irascibil.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 februarie 2021

Dragoste

Este foarte probabil ca la această Luna Plină din Fecioară să închei relații toxice, relații în care ai fost trădat, în special fiind vorba de prieteni.

Carieră și bani

Poți lăsa în spate o serie de aspirații profesionale, iar în cazul unor nativi se pot culege roadele unuir proiect profesional.

Sănătate

Cu cât vei conștientiza ce-și dorești de la viitorul tău, cu atât starea de spirit se va îmbunătăți. Poți lăsa în spate niște iluzii false.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 februarie 2021

Dragoste

Azi s-ar putea să simți mai mult nevoia de a sta alături de cei dragi, de a te refugia în sânul familiei, mai ales în brațele părinților.

Carieră și bani

Luna Plină din Fecioară se petrece în sectorul carierei și va aduce încheierea unei etape profesioanle. Mulți Săgetători vor renunța la niște aspirații profesionale care-i oboseau, în timp ce alții pot obține o funcție, un nou statut.

Sănătate

Dacă ai munci prea mult în ultima perioadă, azi s-ar putea să simți nevoia să dormi, să te îndepărtezi de tot ce te suprasolicită.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 februarie 2021

Dragoste

Mulți nativi pot încheia acum un context care vizează fie străinătatea, fie relația cu o persoană de altă naționalitate.

Carieră și bani

Luna Plină din Fecioară are legătură cu studiile și evoluția spirituală, dar și cu dezvoltarea profesională. Posibil ca unii nativi în perioada următoare să obțină o diplomă, să facă un pas către atingerea unui vis.

Sănătate

Oricât de mult ți-ai dori să călătorești, poatea r trebui să te concentrezi pe evoluția ta spirituală. O serie de principii, mentalități, credințe și filozofii de viațță se pot schimba acum.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 februarie 2021

Dragoste

S-ar părea că astăzi ești mai pasional și mai dornic de intimitate. Unii nativi trăiesc intens în dormitor, în timp ce alții se detașează de o aventură.

Carieră și bani

Luna Plină din Fecioară va impacta sectorul financiar. Unii nativi pot culege roadele unor investiții sau economii, în timp ce alții pot pierde o sursă de venit, dar se pot ambiționa pentru a-și monetiza un talent.

Sănătate

Sunt frici, angoase care te pot copleși astăzi dacă nu le ții în frâu.

Horoscop zilnic Pești – 27 februarie 2021

Dragoste

Luna Plină din Fecioară se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și-ți poate aduce încheierea unui capitol în relația de cuplu. Pentru unii nativi se poate încheia chiar și o relație toxică.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din Fecioară va sta la baza unor reconfigurări profesionale legate de cei cu care colaborezi. În unee cazuri se culeg roadele unui contract, colaborare și se pune punct.

Sănătate

Nu te aștepta ca astăzi să fie o zi liniștită la nivel emoțional. Încearcă să faci ceea ce-ți place și să te înconjori de oameni optimiști.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. „Fecioarele” își schimbă rutina zilnică

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 poate aduce o serie de schimbări legate de stilul nostru de viață, dar este și o săptămână care vorbește despre vindecare.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se remarcă prin formarea unor aspecte benefice între planete, fiind mai puțin tensionată ca cele precedente.

Un aspect important este intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești, poziție din care ne face mai sensibili, mai atenți la zona emoțional-sentimentală și mai romantici.

Totodată, Marte, planeta cațiunii, va face una spect de susținere cu Pluto, ceea ce ne aduce multă energie, dinamism în acțiuni, putere și forță interioară să facem față tuturor provocărilor. Aspectul va aduce și trăiri intime intense și pasiune în relațiile noastre.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unei etape în viața noastră și ocazia schimbării stilului de viață, a rutinei zilnice, poate chiar și a modului în care ne raportăm la muncă și la sarcinile profesionale. De asemenea, ne va aduce vindecare fizică, psihică și emoțională.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?