Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021
Horoscopul zilei de 28 februarie 2021. Leii trebuie să evite împrumuturile
Publicat: 02/02/2021, 06:24

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur. Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară. Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Sunt aspecte interesante care se petrec în viața sentimentală a ta. Poate fi vorba de o relație de prietenie care evoluează către iubire, dar și de o dorința de a intra într-o relație de iubire și, de fapt, să rămâneți la stadiul de prietenie. Oricum, șansele unei noi relații vin din zona anturajului sau mediului online. Viața socială se animă și vei simți nevoia să ieși mai mult din casă, să te distrezi, iar acest sfat ți-l recomand și dacă te afli într-o relație de lungă durată. Astfel vei reduce monotonia și vei reînviora relația.

Carieră

Deocamdată este de preferat să te folosești de retrogradarea lui Mercur pentru a-ți reevalua niște proiecte profesionale sau implicarea ta în acestea. Nu vei suporta restricțiile și autoritatea superiorilor, așa că dacă te gândești să pornești ceva pe cont propriu, o poți face, dar după 21 februarie. Ai abilitatea de a face unele schimbări astfel încât să obții avantajele profesionale dorite.

Bani

Din punct de vedere financiar se anunță vremuri bune, chiar dacă le resimți ca fiind frustrante sau munca pe care o faci pentru bani este obositoare. Se întrevăd șanse de a-ți crește veniturile, cu atât mai mult cu cât îți folosești talentele și abilitățile tale.

Sănătate

Mercur îți guvernează sectorul sănătății, iar toată această perioadă de retrogradare te invită la o reevaluare a stării generale și la o schimbare a stilului de viață. Chiar dacă nu este momentul să începi o dietă, renunță la alimnetele care-ți fac rău și odihnește-te mai mult, dedică-te activităților relaxante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Taur

Dragoste

Ester o perioadă foarte bună pentru as-ți reanaliza obiectivele și perspectivele pe termen lung în ceea ce priveștie viața sentimentală, fie că ești singur, fie că ești în cuplu. Posibile atracții față de persoane cu funcție sau cunoscute în mediul profesional. Mulți nativi nu vor ști acum ce vor, dar vor fi sigură că au nevoie de relații stabile, de încredere, dar care să le ofere libertate de exprimare și independență.

Carieră

Deși poți continua șirul de tensiuni cu superiorii sau nemulțumiri din zona profesională, faptul că Venus, guvernatoarea ta, tranzitează sectorul carierei tale îți poate aduce șanse de afirmare, șanse de îmbunătățire a situației profesionale, șanse de atingere a obiectivelor tale, chiar dacă asta poate însemna schimbarea direcției în carieră. Taurii care nu vor schimbare pot fi forțați de context să o facă.

Bani

Cu Mercur, planeta banilor tăi, retrograd în zona profesională este momentul să-ți reevaluezi finanțele, modul în care-ți câștigi banii și să vezi ce trebuie să faci petru a-ți eficientiza veniturile.

Sănătate

Nu sunt probleme de sănătate, însă faptul că în viața ta se produc schimbări te sperie și te poate debusola, agita, te poate obosi, de aceea odihna este esențială acum și mai ales delectarea cu activități plăcute și relaxante.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Nu este o perioadă care susține relațiile la distanță și aventurile, semn că acum ar putea părea mai greu să le legi. În cuplu simți nevoia de reconectare spirituală la partener, de revigorarev a relației și de depășire a trecutului. Este posibil ca unele secrete și infidelități să iasă la suprafață acum și să încheie relații. Încercate vor fi și relațiile unde mentalitățile și planurile de viitor ale nativilor nu coincid.

Carieră

Nu te grăbi să iei decizii profesionale luna caeasta, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău retrogradează. S-ar putea ca viziunea pe care o ai asupra unui context să fie deformată. Chiar dacă sunt eforturi pe care le depui, rezultatele vor fi în favoarea ta. Unii nativi pot primi oferte din străinătate, dar deloc ușor de pus în practică.

Bani

Luna februarie este destul de instabilă în plan financiar și te poți confrunta cu multe aspecte neplăcute, nemulțumitoare, însă până pe 21 februarie nu lua decizii. Pot apărea pierderi, întârzieri și contexte care să te facă să reanalizezi modul în care-ți câștigi banii.

Sănătate

Te poți confrunta cu simptomele unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate superficial, sau cu somptome ale unor afecțiuni deja cronicizate. Fricile, vulnerabilitățile și angoasele ies la suprafață acum pentru a fi analizate și vindecate. Zona spirituală te poate ajuta mult în depășirea contextului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Rac

Dragoste

În cuplu pot apărea tensiuni care pleacă de la probleme financiare sau legate de viața intimă, chiar de la o infidelitate. Prima parte a lunii este dificilă pentru cuoluri, însă ulterior lucrurile se mai pot detesiona. Nu sunt exclus rupturile, partajele, mai ales acolo unde libertatea este încălcată. Cei singuri pot fi atrași de aventuri, însă cu greu se vor materializa. Este momentul să-ți reevalueze raportarea la sex și intimitate.

Carieră

Relația cu asociații și colaboratorii poate fi mai dificilă luna aceasta și ar trebui să nu te lansezi în noi contracte care implică și alte riscuri. Poți fi dezamăgit de persoane care ți-au promis ajutorul și care acum nu îl mai pot onora.

Bani

Situația financiară este instabilă și ar trebui să aloci toate resursele de care dispui pentru a fi la zi cu taxele, ratele la credite, impozitele și alte datorii pe care le mai ai. Nu te lansa în împrumuturi și luptă mai abitir pentru obținerea unui drept material, unei moșteniri, litigiu. Banii din colaborări pot veni greu. În plus, și partenerul de viață poate avea unele probleme financiare.

Sănătate

Este o lună care poate aduce transformări interioare profunde. Începe prin a-ți da seama că unele nemulțumiri profesionale sau relaționale te împing către obiceiuritoxice. Renunță la frici și vicii și adu îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Leu

Dragoste

Este o perioadă de reevaluare a vieții de cuplu, dat fiind că Mercur retrogradează aici Tensiunile cu partenerul de viață pot apărea la fiecare pas, dar acest context te poate ajuta să-ți dai seama dacă ești în relația potrivită. Sunt schimbări care apar în cuplu și despărțirile nu sunt excluse, de aceea comunicarea sinceră, atenția la nevoile partenerului devine primordială. Cei singuri nu ar trebui să se avânte în noi relații și nici să revină la un fost partener, cel puțin nu fără a-și dori ceva serios și stabil.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii sunt foarte dificile, la fel și cele cu superiorii și în viața multor Lei pot interveni schimbările de carieră din acest motiv. Se pot renegocia contracte, dar și relația cu unii asociați. Leii pot acționa profesional având la bază orgolii și ambiții.

Bani

Mercur este guvernatorul banilor tăi și retrogradează în casa contractelor, prin urmare până pe 21 februarie îți cere fără îndoială o renegociere a remunerației pe care o încasezi din colaborările tale. Nu ar trebui să fii surprins nici dacă unele plăți întârzie.

Sănătate

Este o perioadă, mai ales prima parte a lunii, în care stresul și oboseala își vor spune cuvântul. Sunt neliniști care te frământă, temeri care se activează. Poate ar trebui să eviți acele persoane care-ți consumă rezervele de energie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Nu este o perioadă benefică noilor relații și nici relațiilor aflate la distanță. Poți resimți unele limitări sentimentale, mai ales cauzate de principii de viață diferite. Dat fiind faptul că Mercur, guvernatorul tău retrogradează, ai putea fi mai confuz și va fi nevoie de mai multă atenție la modul în care porți dialoguri cu partenerul de viață. Abia către finele lunii sunt șanse mai mari de îmbunătățire a vieții de cuplu.

Carieră

Sunt nu doar nemulțumiri profesionale, ci și schimbări care apar la locul de muncă și te obligă să te conformezi. Unii nativi își dau demisia, iar alții sunt forțați de un context să încheie o colaborare. Oricum, reevalueazxă sarcinile, activitățile, locul de muncă în sine, dar nu lua decizii până pe 21 februarie. Mulți nativi sunt provocați să-și deschidă ceva pe cont propriu sau să se promoveze mai bine, chiar prin noi proiecte online sau reconfigurări ale celor actuale.

Bani

Deși profesional nu par veșt bune, iată că financiar nu ai de ce să-ți faci griji. Dacă nu te poți baza pe spriinul cuiva în cazul unui context defavorizant, atunci poți fi stimulat să-și monetizezi niște talente.

Sănătate

Este momentul ca luna aceasta să dai dovadă de multă responsabilitate legată de starea ta de sănătate. Este timpul să-ți schimbi stilul de viață, să renunți la unele obiceiuri toxice, să te odihnești mai mult și să repeți niște analize sau să mergi la un consult pe care l-ai tot amânat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Apar schimbări importante în viața ta sentimentală și nici nu este de mirare având în vedere câte planete tranzitează acest sector. Dacă ești singur, nu te aștepta să dezvolți aventuri sau oricum, vei fi la mijloc între a avea o aventură sau o relație stabilă. Mercur retrogradeazp aici, deci te afli sub patronajul confuziei. În cuplu pot ieși la iveală secrete, infidelități sau viața sexuală are nevoie de un refresh.

Carieră

Abia către finele lunii se întrevede o îmbunătățire a vieții profesionale, a unei situații legată de muncă. Până atunci te poți baza pe prieteni sau unoștințe să vină cu unele propuneri și oferte, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Bani

Tot ce ține de banii altora sau banii deținuți împreună cu alții, fie că sunt părinți, parteneri de viață sau colaboratori, reprezintă pentru tine un punct de interes, o sursă. Asigură-te că ești la zi cu taxele, impozitele, datoriile și evită împrumuturile. Nemulțumirile financiare te pot stimula să-ți dezvolți un talent.

Sănătate

Zona genitală necesită mai mare atenție. Evită să nu te protejezi în cazul unui contact sexual și fă o vizită ginecologului. Ai chef să te distrezi mai mult, să te dedici unor pasiuni și hobby-uri, dar nu duce lucrurile la extrem.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Situația în familie este și luna aceasta destul de tensionată, fie că este vorba de părinți, fie de familia pe care ți-ai construit-o. Încearcă să fii mai atent la nevoile și cerințele acestora, fii mai matur și mairesponsabil pentru a nu lăsa situația să scape de sub control. Cei singuri abia către finele lunii se pot aștepta la mai mult romantism și afectivitate în viața sentimentală.

Carieră

Relațiile la locul de muncă, cu colaboratorii pot fi destul de tensionate și mulți nativi pot decide să încheie acele contexte care nu-i mai reprezintă, fiind vorba în special de asocieri și parteneriate. Încearcă să acorzi atenție egală atât familiei, cât și profesiei.

Bani

Nu este momentul împrumuturilor, creditelor sau investițiilor, iar dacă unele colaborări se încheie este posibil să traversezi o perioadă de instabilitate financiară, dar te vei regenera până la final. Poate ai de învățat niște lecții din asta.

Sănătate

Acceptarea trecutului, vindecarea traumelor emoționale ale copilăriei sunt adevărate remedii pentru starea de vulnerabilitate emoțională pe care o resimți și care poate sta la baza multor conflicte în familie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Sunt dialoguri din trecut pe care le vei relua acum în cuplu pentru a le soluționa. Astfel, situația se va mai îmbunătăți. Oricum, comunicarea nu este un punct forte al tău, dar dat fiind că Mercur retrogradează aici va trebui să faci eforturi pentru a te face înțeles. Revizuiește-ți modul în care porți dialoguri. Cei singuri pot relua o discuție cu cineva din trecut sau se pot gândi la un fost partener.

Carieră

Poți studia ceva, poți obține o nouă diplomă sau poți analiza ideea de a preda ceva altora. Oate fi vorba de joburi care presupun deplasări. Tot ce ține de zona profesională este important să fie reanalizat deocamdată, cât Mercur retrogradează, fără a se lua decizii majore și radicale.

Bani

Sunt situații care se petrec la locul de muncă și care-ți pot afecta veniturile. Posibil ca unii nativi să aibă parte de tăier salariale. Mulți nativi se vor reorienta către alte activități profitabile sau își vor scoate bani din talenetele lor.

Sănătate

Nu te bucuri de cea mai bună condiție fizică și psihică și nici problemele de sănătate nu sunt excluse, mai ales cele cauzate de stres și lipsa somnului. Este nevoie să faci schimbări importante în stilulde viață adoptat.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Sunt schimbări care apar în viața ta sentimentală sau pe care chiar tu le provoci, le dorești și cumva lipsa independenței și a libertății poate fi cauza. Totodată, și faptul că viziunile de viitor nu sunt aceleași cu ale persoanei iubite poate ridica semne de întrebare și poate încheia relații. Cei singuri preferă această stare, iar cei care sunt parte a unui cuplu se pot axa mai mult pe situația financiară, pe discuții financiare cu partenerul.

Carieră

Dacă negociezi un contract, este posibil să fii nemulțumit de ceea ce auzi sau răspunsul să întârzie. Luna aceasta te poți pune mai mult în valoare prin talenetele și abilitățile tale, prin creativitatea ta. De aici pot veni aprecierile.

Bani

Cu Mercur retrograd în sectorul financiar va trebui să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi și administrezi finanțele și nicidecum să iei decizii importante legate de bani. Sunt activități care-ți consumă resursele, energia și timpul liber și care nu aduc câștiguri, la care poți renunța.

Sănătate

Stesul cotidian sau mai precis financiar te poate obosi peste măsură. Să iei vitamine, să-ți întărești imunitatea poate fi recomandat acum, dar dacă te confrunți și cu alte simptome, depreferat ar fi să mergi la medic și să nu te tratezi după ureche.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Tensiunile cu familia, fie că este vorba de părinți, fie de familia creată, vor continua și luna aceasta. Va trebui să te maturizezi emoțional și să dai divadă de multă răbdare și responsabilitate pentru ca lucrurile să funcționeze. Ai șanse să aduci unele inovații în cuplu, să alungi monotonia instalată, însă dacă ești singur s-ar pute să fii tentat să te întorci la cineva din trecut.

Carieră

Sunt nemulțumiri care pot apărea în zona profesională și care te vor determina să te întrebi dacă ești pe drumul cel bun, dacă colaborarea în care ești implicat este ceea ce-ți dorești și te reprezintă. Mai mult echilibru între casă și carieră.

Bani

Luna aceasta preocupă-te de returnarea datoriilor, de reevaluarea unei situații materiale, poiate chiar o renegociere a ratei de credit. Nu te avânta în mari împrumuturi, mai ales pentru locuință sau cel puțin nu face asta cât Mercr retrogradează în zodia ta.

Sănătate

Sunt tipare emoționale toxcice pe care ai tendința să le pepretuezi, cel mai probabil sunt legate de copilărie, de trecutul tău emoțional. Din cauza acestora s-ar putea să ai și conflicte în cuplu sau în familie. Poți merge la un psiholog pentru a descoperi rădăcina acestora.

Horoscop lunar – horoscopul lunii februarie 2021, zodia Pești

Dragoste

Nu este momentul să te întorci la cineva din trecut chiar dacă amintirile te apasă. Luna aceasta este despre vindecarea de trecut, mai ales dacă este vorba de o dezamăgire sentimentală. Dacă vrei să începi o relație nouă, nu te victimiza și nu face pasul până nu ești sigur că ai lăsat trecutul în spate. În cuplu se readuc în discuție situații din trecut, se rediscută probleme, însă sunt cazuri în care unele secrete sau relații extraconjugale pot ieși la suprafață.

Carieră

Prima parte a lunii este menită conștientizării faptului că trebuie să faci o schimbare, să renunți la un loc de muncă poate. Sunt nativi care așteaptă vești de la un fost job, însă este momentul să se desprindă de aceste idei pentru a evolua. Situația se poate îmbunătăți după jumătatea lunii, dar nu trebuie să te aștepți la mari realizări.

Bani

Te bucuri de sprijinul și ajutorul celor din jur. Fie te susțin financiar, fie vin cu o idee bună despre cum îți poți îmbunătăți pe moment situația.

Sănătate

Se pot reactiva afecțiuni cronice sau afecțiuni pe care nu le-ai tratat corespunzător. Dincolo de schimbarea stilului de viață, este nevoie de o schimbare a tiparelor de gândire. Sunt anxietăți și angoase, vicii care te pot afecta mai mult decât ai fi crezut. Spiritualitatea îți poate fi de ajutor în această perioadă. Din a doua jumătate a lunii te vei simți mai plin de energie și optimist.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri