Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. „Fecioarele” își schimbă rutina zilnică

Horoscop săptămânal 22-28 februarie 2021. „Fecioarele” își schimbă rutina zilnică
Horoscopul zilei de 29 martie 2021. Berbecii sunt conflictuali
Publicat: 22/02/2021, 06:23
Actualizat: 22/02/2021, 22:25

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 poate aduce o serie de schimbări legate de stilul nostru de viață, dar este și o săptămână care vorbește despre vindecare.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se remarcă prin formarea unor aspecte benefice între planete, fiind mai puțin tensionată ca cele precedente.

Un aspect important este intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești, poziție din care ne face mai sensibili, mai atenți la zona emoțional-sentimentală și mai romantici.

Totodată, Marte, planeta cațiunii, va face una spect de susținere cu Pluto, ceea ce ne aduce multă energie, dinamism în acțiuni, putere și forță interioară să facem față tuturor provocărilor. Aspectul va aduce și trăiri intime intense și pasiune în relațiile noastre.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unei etape în viața noastră și ocazia schimbării stilului de viață, a rutinei zilnice, poate chiar și a modului în care ne raportăm la muncă și la sarcinile profesionale. De asemenea, ne va aduce vindecare fizică, psihică și emoțională.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

Din punct de vedere sentimental se anunță o săptămână foarte pasională pentru tine. Cei singuri sunt mai dornici de experiențe intime, iar în cuplu, odată ce Venus, guvernatoarea relațiilor tale, intră în Pești vei simți nevoia de reconectare la partener, te vei reapropia mai mult de el și de nevoile sale.

Carieră

Dai dovadă de multă putere, multă forță în atingerea obiectivelor profesionale, mai ales dacă ai și un interes financiar la mijloc. Ține cont că vei avea parte de multe idei de afaceri, idei de lansare și relansare în online, dar toate astea te vor frământa deocamdată pentru că nu vei ști în ce direcție să pornești. Nu te hazarda și nu te grăbi. Toate vor veni la timpul lor. Luna Plină este posibil să aducă schimbări în câmpul muncii, de la job, la activități, sarcini și program.

Bani

Ești foarte determinat să faci bani, să găsești surse noi de venit, dar mai ales să-ți regenerezi resursele pentru a face bani, aspect valabil în cazul celor care sunt pe cont propriu. În alte cazuri, este vorba de regenerarea unei colaborări, unui contract lăsat în stand-by.

Sănătate

Tot Luna Plină îți cere și o reconfigurare a stilului de viață. Poate este timpul să faci o vizită medicului, să-ți faci un set de analize și să-ți schimbi rutina. Paradoxal, săptămâna aceasta, oricât vei dormi nu te vei simți odihnit și asta pentru că fie ai acumulat oboseală cronică, fie ești cuprins de gânduri care te obosesc psihic.

Horoscop săptămânal Taur: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, intră în sectorul prietenilor și te poate face mai dornic de a-ți reactiva viața socială, de a ieși și a cunoaște oameni noi. Este o perioadă destul de intensă în plan sentimental către finele săptămânii, dat fiind că Luna Plină se produce în casa iubirii tale și poate aduce o incheiere a unei povești de dragoste. Poate veni și cu detașare, împăcare și mai apoi uitare. Totuși, relațiile solide se bucură de pasiune, mister și regenerare.

Carieră

Trigonul dintre Marte și Pluto îți aduce mult curaj, multă încredere în forțele proprii, dar și în ceea ce știi, în ceea ce ai învățat. Este un aspect care te poate ajuta în carieră, poate chiar în obținerea de noi contracte profesionale, de noi asocieri.

Bani

Financiar, se întrevede o perioadă care poate aduce o nouă sursă de venit sau, în orice caz, o creștere a veniturilor, dat fiind că planeta oportunităților, Jupiter, face trigon cu Nodul Nord din casa ta financiară. Cumva, sunt șanse să îți valorifici un talent, să primești o funcție care, implicit, crește și salariul.

Sănătate

Marte este și guvernator al sănătății, la fel și Venus și dat fiind că se află în aspecte bune, săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

Relațiile de lungă durată trec printr-o perioadă favorabilă. Cu Jupiter, guvernatorul relațiilor, în trigon cu Nodul Nord din zodia ta, te poți aștepta la o propunere destul de îndrăzneață din partea partenerului, poate chiar la o cerere în căsătorie. Oricum, se fac planuri de viitor, se sudează principii și valori comune, iar unii nativi pot stabili o călătorie. Mai multă atenție la familie, la nevoile celor dragi.

Carieră

Venus, Micul Benefic, îți va tranzita sectorul carierei și va aduce îmbunătățiri la acest capitol. Totuși, ține cont că prima parte a săptămânii va fi mai greu să te decizi asupra unui proiect sau să te decizi pe ce direcție pornești. Nu te grăbi să iei decizii pentru că vor veni momentele de sclipire de care ai nevoie.

Bani

Financiar, deși poate părea greu de crezut, te bucuri de sprijinul celorlalți și nu este exclus să reiei o activitate din trecut care îți aducea un venit suplimentar.

Sănătate

Marte din casa sănătății, care îți este și guvernator al acestui sector, este bine aspectat de Pluto, planeta regenerării, deci nu sunt probleme de sănătate, însă poate fi vorba de o stare de agitație continuă, de insomnii chiar pe care va trebui să le administrezi corespunzător ca să nu ajungi la epuizare.

Horoscop săptămânal Rac: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

În plan sentimental te bucuri de energie, de poftă de viață și noi experiențe și poți cunoaște persoane noi, mai ales că ai mai mult chef să ieși, să socializezi. Dacă ești parte a unui cuplu ai ocazia să desfășori mai multe activități cu partenerul, să aduci un aer nou în relația voastră și să vă restabiliți niște priorități, niște idealuri împreună.

Carieră

Relațiile profesionale sunt foarte bine aspectate și poți primi sprijinul unei persoane importante în demersurile tale. Este o perioadă în care se pot regenera proiecte profesionale și ai mai mult curaj să te afirmi. Unii nativi pot profita de tranzitul lui Venus prin Pești pentru a studia ceva, pentru a se dezvolta într-un nou domeniu, poate pentru a se înscrie la un seminar online.

Bani

Săptămâna aceasta ia-ți timp pentru a-ți analiza situația conturilor și a datoriilor. Va trebui să fii la zi cu o plată restantă, așa că verifică-ți facturile, ratele la credite, taxele și impozitele și nu te baza că fac alții ceea ce tu trebuie să faci.

Sănătate

Nu este o săptămână care să evidențieze probleme de sănătate, însă în weekend, odată cu Luna Plină, dat fiind că Luna este guvernatoarea ta, te poți simți mai obosit și mai confuz. Totodată, atenție mai multă că ai tendința de a fi prea vocal, prea direct în exprimare și mult prea pisălog cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Leu: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

Cu Venus în Pești te reapropii mai mult de partener, te bucuri de sprijin din partea acestuia și viața intimă se animă. Deși Mercur tocmai și-a încheiat retrogradarea în sectorul relațiilor tale, ar fi de preferat să nu te grăbești să iei decizii în primele zile ale săptămânii. Trigonul Jupiter-Nodul Nord te va ajuta să vezi într-o nouă perspectivă viața sentimentală și te va ghida mult mai bine către ceea ce-ți dorești în viitor.

Carieră

Este o perioadă bună profesional pentru că ai curajul să te afirmi, ai curajul să iei atitudine în carieră și, în plus, la locul de muncă îți vei desfășura sarcinile cu mai multă energie. S-ar putea să vină niște oportunități care-ți cer să-ți pui în practică ceva ce ai învățat, care-ți testează experiența într-un anume domeniu.

Bani

Luna Plină din Fecioară poate încheia o colaborare, poate aduce pierderea unei surse de venit, însă situația nu va fi atât de gravă pentru că vei avea sprijinul partenerului de viață sau pur și simplu apare altceva.

Sănătate

Săptămâna aceasta ai ocazia să te regenerezi după o lungă perioadă de oboseală, de stres profesional. Vei simți că îți recapeți forțele, dar nu-ți disipa energia în prea multe direcții.

Horoscop săptămânal Fecioară: 22 – 28februarie 2021

Dragoste

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Pești și-ți va activa chiar sectorul relațiilor, așa că ai șansa să-ți îmbunătățești viața de cuplu. În plus, sextilul Pluto-Marte este și el menit să aducă o reenergizare a vieții sentimentale și o renaștere a pasiunii. Mulți nativi discută de viitorul relației și își fac planuri.

Carieră

Tot Venus va participa activ și te va susține să-ți îmbunătățești relațiile profesionale. Important este ca primele zile din săptămână să ai grijă la modul în care comunici cu colegii. Vei avea ocazia de a-ți atinge un scop profesional, de a te bucura de mici privilegii în carieră, însă în cazul unora poate fi vorba și de o nouă funcție, un nou statut, mai ales că și Luna Plină din zodia ta vine să aducă o schimbare de stil de viață și rutină.

Bani

Cum Venus este guvernatoare a sectorului financiar și intră în casa colaborărilor, este foarte probabil să te bucuri de venituri în urma unor contracte sau contexte profesionale, mai ales că ai și sprijinul lui Marte în acest sens.

Sănătate

Luna Plină poate fi resimțită destul de intens, dat fiind că este în zodia ta și implică Soarele, guvernatorul sănătății tale, de aceea ar fi de preferat ca în weekend să te odihnești cât mai mult și să fii cât mai responsabil în activitățile întreprinse.

Horoscop săptămânal Balanță: 22 – 28februarie 2021

Dragoste

Marte, planeta care-ți guvernează relațiile, și care se află în sectorul vieții intime, face un aspect de susținere cu Pluto, iar contextul poate aduce o reîmprospătare a vieții de cuplu, mai multă pasiune și regenerare a sexualității. Totodată, aspectul indică și sprijin venit din partea partenerului de viață. Cei singuri încep să scape de confuzia sentimentală trasată de Mercur în tranzitul său prin sectorul iubirii, și vor vedea că își vor schimba radical percepția vizavi de viața sentimentală.

Carieră

Venus, guvernatoarea ta, va intra în casa muncii și te va susține să-ți îmbunătățești atitudinea față de activitățile profesionale, să-ți desfășori cu mai mult drag activitățile, să empatizezi mai mult cu colegii.

Bani

S-ar putea să investești niște bani în casă sau pentru a susține familia. Poate faci renovări, reamenajări în locuință. Oricum, vei avea parte de sprijin din partea celorlalți și poți apela la resursele altora pentru a-ți rezolva niște chestiuni importante. Poate primești sprijin de la familie să faci un credit, să plătești ratele unui credit sau alte taxe, impozite, datorii.

Sănătate

Tot Venus este responsabilă și de îmbunătățirea stării generale de sănătate, însă ai mare grijă la modul în care gândești pentru că Luna Plină din Fecioară se formează pe axa sănătății și-ți poate aduce destul de multă tensiune la nivel psihic, poate chiar oboseală, fiind nevoie să-ți schimbi rutina zilnică, să te odihnești mai mult și să eviți stresul.

Horoscop săptămânal Scorpion: 22 – 28februarie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta te bucuri de un trigon între Marte și Pluto, ambele planete guvernatoarea ale tale, una aflată în sectorul relațiilor, alta în sectorul comunicării. Este fără îndoială o perioadă în care pasiunea atinge cote înalte și te reconectezi cu partenerul. În plus, Venus, planeta care îți guvernează relațiile, intră în sectorul iubirii, deci șansele de a te împăca cu partenerul în cazul unor despărțiri sunt foarte mari. Cei singuri au ocazia de a începe noi relații și de a trăi experiențe intense.

Carieră

Trigonul mai sus amintit îți va aduce și determinarea necesară să-ți îmbunătățești relațiile profesionale, să faci lucrurile să funcționeze, iar Luna Plină din Fecioară poate să încheie un proiect și să culegi roadele.

Bani

Săptămâna aceasta poți primi sprijin și ajutor din partea familiei dacă, de exemplu, vrei să-ți faci un credit pentru casă. În alte cazuri poate fi vorba de resursele partenerului pe care te poți baza.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, aspectele sunt bune, dat fiind că Marte este și guvernator al acestui sector, alături de Venus, și ambele se află în aspecte armonioase.

Horoscop săptămânal Săgetător: 22 – 28februarie 2021

Dragoste

Venus va intra în sectorul familiei și-ți va crește interesul pentru casă, dar mai ales vei reuși să te reapropii de cei dragi, să empatizezi cu nevoile lor, să te preocupi mai mult de viața de familie, de părinți. Marte, planeta care-ți guvernează iubirea, se află în trigon cu Pluto și poate să-ți stimuleze pofta de aventură, de intimitate, iar cum Mercur îți încheie retrogradarea și te face mai sociabil, ai putea cuceri mai ușor. În plus, în relațiile de lungă durată, grație trigonului Jupiter-Nodul Nord vei reuși să te repoziționezi pe aceeași direcție de viitor cu partenerul de cuplu.

Carieră

Este o perioadă bună pentru negocieri de contracte, pentru dialoguri care-ți aduc oportunități de colaborare și ai șansa să-ți îmbunătățești semnificativ relațiile cu cei din jur. Totodată, vei reuși să-ți desfășori activitățile la locul de muncă cu mai mult spor. Luna Plină din Fecioară poate veni cu încheierea unui capitol legat de carieră pentru unii nativi, nu neapărat legat de job, cât de schimbarea unei strategii profesionale de atingere a unor obiective.

Bani

Sunt posibile discuții pe teme financiare, pe teme legate de salarizare și poți obține o rezolvare a unui astfel de context. Poate niște sarcini în plus, activități extra, aduc un venit mai mare. Oricum ai energie să faci bani.

Sănătate

Marte este și guvernator al sănătății tale și în prezent se află și pe casa sănătății, dar aspectele sunt bune, semn că te simți bine, ai energie, dar trebuie să ai grijă cum o canalizezi pentru a nu te suprasolicita.

Horoscop săptămânal Capricorn: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

Marte din sectorul iubirii va face un trigon cu Pluto din zodia ta, prin urmare este vorba de o perioadă în care te bucuri de energie, poftă de viață și acorzi un foarte mare interes zonei sentimentale. Cum și Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, intră în sectorul comunicării, fără îndoială că poți flirta, socializa fără probleme, așa că și noile relații pot să-ți bată la ușă.

Carieră

Te bucuri de mai multă încredere în tine și asta te ajută să fii creativ, să-ți scoți talentele la înaintare și să te folosești de abilitățile tale pentru a obține rezultate bune la locul de muncă. Pot veni unele oportunități de a munci ceva ce-ți place.

Bani

Venus te va susține în negocieri și cum perioada aceasta te bucuri de un magnetism aparte s-ar putea să-ți fie foarte ușor să obții ceea ce-ți dorești. Încă nu te grăbi în mari decizii financiare, chiar dacă Mercur și-a încheiat retrogradarea aici. Abia de la jumătatea săptămânii poți avea unele revelații.

Sănătate

Este o perioadă bună să te răsfeți, să acorzi atenție nevoilor organismului. Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, o stare de bine generală, însă la care va trebui să contribui și tu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 22 – 28 februarie 2021

Dragoste

Aspectul benefic pe care-l face Jupiter din zodia ta cu Nodul Nord din casa iubirii arată un interes mai mare de a-ți îmbunătăți viașa sentimentală, mai ales prin satisfacerea unor mici bucurii, prin activități comune de cuplu. Vor fi și nativi care au ocazia să înceapă noi pobești de dragoste. Poți rezolva situații mai vechi în familie prin abordarea problemelor cu mai multă bunăvoință.

Carieră

Nu se întrevăd mari schimbări în sectorul profesional, însă vei avea șansa de a-ți recâștiga încrederea în tine și asta va conta enorm în expunerea ta în fața altora.

Bani

Te bucuri din plin de intrarea lui Venus, planeta banilor, în sectorul tău financiar. Va urma o perioadă în care vei avea ocazia să-ți îmbunătățești veniturile, însă va trebui să ai grijă că Luna Plină din Fecioară te poate face mai cheltuitor către finele săptămânii. Totodată, este posibil să pierzi un sprijin acordat de cineva, poate o sponsorizare, o investiție. Caută să fii la zi cu datoriile și ratele, taxele, impozitele.

Sănătate

Pluto este pe casa sănătății, iar Luna, guvernatoarea sectorului sănătății, va fi implicată în faza de Lună Plină, deci nu se întrevăd probleme, însă este posibil ca în weekend să te simți mai obosit, mai moleșit.

Horoscop săptămânal Pești: 22 – 28februarie 2021

Dragoste

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia ta și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți viața sentimentală. Vei deveni mai drăgăstos, mai romantic, mai empatic, mai dornic de a iubi și a fi iubit. Cei singuri se deschid unei noi relații, mai ales că au poftă de socializare și nu este exclus să fie atrași decineva din anturaj, iar în cuplu va avea loc faza de Lună Plină care va aduce trăiri intense, dar și trecerea la un alt nivel, poate chiar încheierea, depășirea unei etape.

Carieră

Din punct de vedere profesional se pot încheia contracte, colaborări, se pot rediscuta termeni și condiții. Faptul că pot comunica mai ușor îi va ajuta să-și spună nemulțumirile și să aducă îmbunătățiri relațiilor profesionale. Unele proiecte în care sunt implicați se pot bucura de regenerare.

Bani

Este o perioadă bună pentru negocieri, mai ales că Marte, planeta care le guvernează banii, se află în aspecte bune. Pot câștiga bani din asocieri sau din propriile lor talente și abilități pe care le exploatează acum.

Sănătate

Este o perioadă în care nativii ar trebui să de atenție semnalelor transmise de organism. Este nevoie de mai multă odihnă și nu ar strica o vizită la medic în cazul în care sunt simptome care persistă. Atenție la insomnii în primele zile din săptămână.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...