Camera Deputaților vrea să concesioneze serviciile de alimentație de tip bufet-cafenea de la nivelul P1 al Palatului Parlamentului. Cât e valoarea estimată a contractului pe doi ani

Publicat: 25 06. 2022, 11:45
Palatul Parlamentului / Sursa: Camera Deputaților

Camera Deputaților a publicat un anunț de participare simplificat pentru concesionarea serviciilor de alimentaţie de tip bufet-cafenea de la nivelul P1, al Palatului Parlamentului pentru următorii doi ani, cu posibilitatea de prelungire cu un an, conform descririi de pe platforma Sistemului Eelctronic de Achiziții Publice (SEAP).

Operatorii economici care se încadrează în cerințele legale – care și-au plătit taxele și impozitele și sunt în situații de incompatibilitate – pot depune ofertele până în data de 25 iulie, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.

Contractul pentru care se solicită ofertele prevede astfel servicii de alimentație publică tip cafenea-bufet la bufetul situat la nivelul P1 al Palatului Parlamentului, conform cerințelor caietului de sarcini si Anexelor acestuia, prin asigurarea serviciilor de pregătire și servire a mesei precum și produse preambalate, produse de cofetărie și patiserie, cafea, ceai, băuturi răcoritoare, sandwich-uri, etc., pentru o perioada de 24 luni, cu posibilitatea de prelungire cu max. 12 luni.

Palatul Parlamentului sau Casa Poporului, cum era denumită în vremea regimului comunist, este una dintre cele mai grandioase clădiri din lume, având o suprafață de 330.000 de metri pătrați și mai mult de 3.000 de încăperi.

Dovadă pentru experiență similară

Pentru aceste servicii, Camera Deputaților este dispusă să plătească o valoare estimată a contractului cuprinsă între 3.894.951,92 lei și 5.842.427,87 lei (fără TVA).

Valoarea minimă reprezintă valoarea estimată a prezentei proceduri pentru perioada de 24 luni (în funcție de care se vor elabora și evalua ofertele). Valoarea maximă estimată a contractului (5.842.427,87 lei fără TVA) reprezintă valoarea estimată ce conține și valoarea posibilelor suplimentări pentru o perioadă maximă de 36 luni.

Conform indicațiilor din SEAP, operatorii economici vor întocmi propunerea financiară raportându-se la valoarea estimată pentru 24 luni (3.894.951,92 lei fără TVA).

La această procedură pot participa și persoane juridice străine.

În ceea ce privește experiența similară, firmele trebuie să atașeze documente din care să rezulte prestarea de servicii similare în valoare de minim 125.000 lei fără TVA în oricare dintre ultimii trei ani, dovedită prin maxim trei contracte.