Lucian Bode a interzis petrecerile de 1 Mai la mare! Ce mesaj îi transmit patronii de localuri

Publicat: 13 04. 2021, 08:41
Lucian Bode a interzis petrecerile de 1 Mai la mare! Ce pregătesc însă antreprenorii: „Stă lumea la masă și...” / Foto: Pixabay.com

Ministrul de Interne Lucian Bode interzice redeschiderea cluburilor de 1 Mai, după ce el însuși a vorbit, anterior, despre o relaxare, în privința purtării măștii la plajă. Alin Negulescu, acționar la un local din Mamaia, a spus că va deschide de 1 Mai!

Bode s-ar putea să aibă surprize, după ce a interzis cluburilor să deschidă pentru petrecerile de 1 Mai, scrie alephnews.ro.

Patronul spune că va primi clienți

Alin Negulescu, acționar la un local din stațiunea Mamaia, spune că va primi clienți, cu riscul amenzilor. A pierdut milioane de euro în ultimul an din cauza restricțiilor și este supărat că, în loc să ajute industria HoReCa, statul o falimentează.

Nu este singurul antreprenor care ar putea interpreta cum dorește interdicția lui Bode.

„La Mamaia nu prea sunt cluburi”

„Domnul Bode nu știe că, din păcate, la Mamaia nu prea sunt cluburi. Sunt doar niște restaurante care au și o component de lounge. Cireșica, locul care era favorit al domnului Băsescu, este club sau restaurant că și acolo se dansează și se mânâncă? Stă lumea la masa și iese la dans”, a spus Alin Negulescu.

Bode este însă ferm: mergi la mare, dacă hotelul nu rezervă mai mult de 70% din camere, dar de petreceri nu poate fi vorba!

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că purtarea măștii de protecție sanitară este obligatorie și la munte, și la mare, dar se analizează renunțarea graduală la această măsură. Varianta avansată de ministru ar urma să fie discutată în CNSU.

Pandemia „umflă” nota de plată la restaurant. Clienții ar putea fi nevoiți să plătească testul COVID făcut la intrare

Pandemia de COVID ar putea „umfla” nota de plată la restaurante. Clienții ar urma să plătească din propriul buzunar testul COVID făcut la intrarea în local. Patronii nu vor să suporte costurile, deși se plâng că nu au oameni la mese. Rămâne varianta „clasică” a creșterii prețurilor.