Magda Bistriceanu, după ce Cîțu a demisionat de la șefia PNL: ”Echipa câștigătoare s-a aliniat în spatele lui Ciucă”

Magda Bistriceanu, după ce Cîțu a demisionat de la șefia PNL: ”Echipa câștigătoare s-a aliniat în spatele lui Ciucă”
Publicat: 02/04/2022, 14:30
Actualizat: 04/04/2022, 12:13

Florin Cîțu și-a depus, sâmbătă, demisia din funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL), iar duminică – 3 aprilie – liderii partidului au decis că președinte interimar va fi Gheorghe Flutur.

Acesta va asigura interimatul la conducerea PNL până duminică, 10 aprilie, atunci când va fi numit un nou lider al liberalilor.

Întrebat dacă are să-și facă vreun reproș în privința activității de la șefia partidului, Florin Cîțu a spus că a luat doar decizii ”spre binele României”.

”Este clar că această coaliție cu PSD pentru mine nu a fost un lucru natural, a fost greu de digerat. Tot ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și președinte al PNL, am luat decizii pentru binele României”, a declarat fostul președinte al liberalilor.

Magda Bistriceanu: ”Superman, fă cerere la Orban să te primească!”

Comentând demisia lui Florin Cîțu de la conducerea PNL, Magda Bistriceanu îi recomandă acestuia să facă o cerere către… Ludovic Orban, pentru a fi ”primit” în formațiunea politică a acestuia.

Mai mult, Magda Bistriceanu este de părere că ”echipa câștigătoare” se află, acum, aliniată, în spatele premierului Nicolae Ciucă.

”Cîțu a demisionat de la șefia PNL. «Am vrut să-mi dau demisia în fața colegilor, dar nu au venit», a declarat singurel pe treptele din Modrogan. «Echipa câștigătoare» s-a aliniat în spatele lui Ciucă. Superman, fă cerere la Orban să te primească! Dacă ești cuminte îi găsește un loc și valetului tău, Dan Vîlceanu, cel a cărui mamă face afaceri extrem de profitabile cu statul.

Omul spune că nu a acceptat coaliția cu PSD. Pai nu erai tu cel care urla ca nu stă la discuții cu USR? Fie roata și patrată, tot se-ntoarce ea odată!”, a notat Magda Bistriceanu pe pagina sa de socializare.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult