Fosta purtătoare de cuvânt a PMP nu l-a uitat pe Traian Băsescu: ”În rest, multă sănătate!”

Fosta purtătoare de cuvânt a PMP nu l-a uitat pe Traian Băsescu: ”În rest, multă sănătate!”
Magda Bistriceanu, fost purtător de cuvânt PMP
Publicat: 26/03/2022, 12:00
Actualizat: 28/03/2022, 17:50

Traian Băsescu, fost președinte al României, a fost internat într-un spital din Belgia, la doar o zi după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis că a fost colaborator al Securității.

Lui Traian Băsescu i s-a făcut rău imediat după ce a aflat că familia sa are la dispoziție 10 zile pentru a evacua vila în care locuiește și, în plus, nu va mai avea pază și protecție asigurată de SPP.

Nu cu mult timp în urmă, Traian Băsescu ar fi fost internat și într-un spital din România, acolo unde a fost supus, de asemenea, unor investigații amănunțite.

O astfel de informație a dat naștere unor discuții prelungite, în studiourile de televiziune având loc adevărate dezbateri cu tema ”Sănătatea lui Traian Băsescu”, iar Magda Bistriceanu, fostă purtătoare de cuvânt a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a reacționat în mediul online.

Magda Bistriceanu: ”Părerologi care se dau experți în ceea ce privește starea de sănătate a fostului președinte Traian Băsescu”

 Magda Bistriceanu notează, pe pagina sa de socializare, că informațiile referitoare la starea de sănătate a lui Traian Băsescu a dus la apariția, pe ”sticlă”, a multor ”părerologi”.

Mai mult, unii dintre aceștia s-ar prezenta drept ”apropiați” ai acestuia, iar Magda Bistriceanu, fără a dezvălui numele respectivului, scrie că Traian Băsescu nu i-a mai răspuns la telefon unui așa-zis ”apropiat” încă din anul 2017.

”De două zile văd la TV diverși părerologi care se dau experți în ceea ce privește starea de sănătate a fostului președinte Traian Băsescu. Unii se dau și apropiați de acesta și știu cum își trăia viața.

Numai eu știu unul, din așa-ziși apropiați, căruia fostul președinte nu i-a mai răspuns la telefon din 2017… Și mai sunt.

În rest, multă sănătate Traiane!”, i-a urat Magda Bistriceanu fostului președinte al României.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult