Ce spune fostul coleg, deputatul ”Mitralieră”, despre o posibilă candidatură a Vioricăi Dăncilă pe listele electorale PER?

Ce spune fostul coleg, deputatul ”Mitralieră”, despre o posibilă candidatură a Vioricăi Dăncilă pe listele electorale PER?
Ce spune fostul coleg, deputatul ”Mitralieră”, despre o posibilă candidatura a Vioricăi Dăncilă pe listele electorale PER?. Foto: Mediafax/ Alexandru Dobre
Publicat: 28/10/2020, 18:51
Actualizat: 28/10/2020, 18:52

Cătălin Rădulescu, zis și deputatul ”Mitralieră”, a făcut declarații despre o posibilă candidatură a Vioricăi Dăncilă din partea platformei comune PER. Deputatul Cătălin Rădulescu, migrat de la PSD la Partidul Ecologist Român (PER), dezminte zvonul că Viorica Dăncilă ar fi cerut să între și ea în PER pentru a primi un loc pe listele electorale

Deputatul Cătălin Rădulescu dezminte zvonul că Viorica Dăncilă, fostul președinte al PSD, ar fi cerut să intre și ea în PER pentru a primi un loc pe listele de candidați ai PER la alegerile parlamentare.

„Doamna Dăncilă nici nu ne-a abordat, ca să discute cu noi subiectul ăsta, deşi în presă am văzut că a apărut o astfel de chestiune. Nu, nu am discutat cu dânsa”, a precizat Cătălin Rădulescu într-o conferință de presă.

Viorica Dăncilă nu ar fi  avut șanse să fie primită în PER

Pe de altă parte, deputatul Cătălin Rădulescu susține că Viorica Dăncilă nici n-ar fi avut șanse să fie primită în PER, chiar dacă ar fi solicitat.

„Eu personal, dacă m-ar fi contactat, aş fi refuzat-o din motivele mele personale care pur şi simplu sunt legate de faptul că a cedat prea uşor partidul acestor indivizi, ştiindu-i cine sunt”, a susținut Cătălin Rădulescu.

O altă acuzație adusă PSD-ului este că toți cei care conduc partidul respectiv au făcut cursuri la SRI.

Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD la începutul lunii septembrie, după ce a absentat de la votarea moțiunii de cenzură introdusă atunci împotriva Guvernului Orban. Fostul social-democrat s-a înscris în PER și candidează pentru un loc de deputat, în județul Argeș.

Sorin Bota şi fostul europarlamentar Cătălin Ivan, printre candidații care deschid listele PER pentru Camera Deputaților

Deputaţii Cătălin Rădulescu, Sorin Bota şi fostul europarlamentar Cătălin Ivan deschid listele Partidului Ecologist Român în circumscripţiile Argeş, Maramureş şi Iaşi, ei candidând pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 6 decembrie.

Fostul europarlamentar Cătălin Ivan, membru fondator al Alternativei pentru Demnitatea Naţională, a precizat că există 12 partide, ONG-uri, fundaţii care acum candidează sub sigla PER, sub o platformă comună, cu un program politic comun.

“Am decis să mergem la alegerile parlamentare sub sigla partidului care ia cel mai mare număr de voturi. PER a performat foarte bine şi a avut un rezultat bun. (…) Este imposibil astăzi, pe legislaţia pe care o avem, ca un partid nou să intre în Parlament. Doar partidele parlamentare primesc subvenţie – 181 milioane de lei primesc partidele parlamentare în acest an greu pentru români, în care s-au pierdut locuri de muncă, în care românii îşi simt viitorul pus în pericol. (…) Singurii care au trăit foarte bine, care n-au avut nicio emoţie, sunt cei din partidele parlamentare – PSD, PNL, USR, Pro România, UDMR şi ALDE, care deşi nu mai există ia 10 milioane de lei, şi PMP. (…) Vrem un proiect bun pentru România. Avem nevoie de un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa”, a afirmat Cătălin Ivan.

Fostul europarlamentar, Cătălin Ivan, a criticat-o pe Viorica Dancila la Bruxelles, în perioada când aceasta deținea funcția de premier al României. După ce fostul premier a declarat că Partidul Social Democrat nu va face campanie pentru referendumul pentru familie, fostul europarlamentar Cătălin Ivan a acuzat PSD de „dublu limbaj”.

Viorica Dăncilă, fost premier al României, a vorbit, în direct la GÂNDUL LIVE, despre situația sa în PSD și alegerile parlamentare. Viorica Dăncilă a declarat la Gândul Live că nu ar candida ca independent.

„Nu aș candida ca independent”

“Nu aș candida ca independent. Sunt în PSD. Am luptat foarte mult pentru partid, pentru femeile, copiii din România. Pentru mine nu e un scop în sine ca Viorica Dăncilă să fie un nume pe o listă. Vreau să îmi folosesc toată experiența pentru a veni în sprijinul femeilor, copiilor și să pot sancționa greșelile Executivului.

Dacă nu are loc un premier pe o listă, care a adus o creștere a nivelului de trai, atunci nu știu care sunt criteriile de la baza evaluărilor“.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri