BLACK FRIDAY 2013. Lista magazinelor în care reducerile continuă și după 29 noiembrie UPDATE

BLACK FRIDAY 2013. Lista magazinelor în care reducerile continuă și după 29 noiembrie UPDATE
Publicat: 28/11/2013, 14:15
Actualizat: 11/01/2020, 08:45

BLACK FRIDAY 2013. Majoritatea retailerilor din România au organizat Black Friday 2013 în perioada 22 – 24 noiembrie. Sunt însă și magazine care continuă reducerile până pe 29 noiembrie, data tradițională pentru Black Friday. De altfel, la multe magazine reducerile sunt valabile până pe 1 decembrie. De exemplu, elefant.ro a anunțat că va oferi discounturi până la data de 29 noiembrie. Pasionații de lectură pot găsi cărți la preț redus până la 75%, până pe 29 noiembrie, și pe BookCity.ro.

BLACK FRIDAY 2013 UPDATE.Magazinul online Sportisima.ro, dedicat pasionaților de sport și fitness, a anunțat ofertele de Black Friday 2013: biciclete – reduceri de până la 35%, benzi de alergare – până la 35%, prese pentru picoare – până la 35%, băƒnci de exerciții – până la 35%, rucsacuri – până la 30%.

BLACK FRIDAY 2013 UPDATE. Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producători de mobilier din pal din România, organizează primul sau Black Friday în perioadă 27 noiembrie -€“ 1 decembrie 2013. Reducerile de Black Friday vor fi valabile în toate cele 29 de magazine din rețeaua Casă Rusu și ajung până la 50%. Astfel cel mai mare discount de care pot beneficia cumpărătorii poate ajunge la peste 1900 lei. Din 29 noiembrie, doritorii vor putea cumpără produsele reduse de Black Friday și online, la adresa mobilacasarusu.ro.

BLACK FRIDAY 2013 UPDATE. Magazinul online Strollers.ro, specializat pe articole pentru copii, va lansa campania Black Friday 2013 pe 29 noiembrie, la ora 05:00. Vor fi reduceri la articole precum săniuțe, cărucioare, jocuri și jucării. Compania estimează un Black Friday de trei ori mai bun ca anul trecut.

Și compania Maguay a anunțat că va continua reducerile, de până la 50% la laptopuri, până pe 29 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2013 UPDATE. Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a anunțat că organizează în acest an primul Black Friday și oferă reduceri de până la 50% în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

„Sunt 3 zile dedicate acestei activități: 29, 30 noiembrie și 1 decembrie, în care prețurile unor produse vor scădea cu până la 50%. Lista completă a produselor incluse în ofertă va fi publicată pe site-ul nostru după data de 25 noiembrie”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager România la IKEA South-East Europe.

BLACK FRIDAY 2013UPDATE.Lidl organizează Black Friday pentru produse nonalimentare pe 29 noiembrie. Acestea vor avea reduceri de minim 50%. Discounturi se vor aplica la chipamente de gătit, unelte și alte produse electrocasnice. De exemplu, aparatul dublu pentru Gofre va fi redus de la 90 de lei la 30 de lei. Mai mult, la plita electrică pentru clătite sau la setul fondue se va aplica o reducere de 70%. Oricare dintre cele două produse este disponibil în 29 noiembrie la prețul de 30 de lei. Prețul friteuzei va fi și el redus cu 70%, ajungând la 50 de lei. Totodată, o șurubelniță cu acumulator va fi disponibilă la un preț redus cu 50% față de prețul inițial de 100 de lei.

UPDATE. Reducerile continuă și în magazinul online al Orange, până pe data de 1 decembrie. Compania a anunțat că în fiecare zi introduce în ofertă produse noi.

BLACK FRIDAY 2013UPDATE.gecadshop.ro a anunțat că intră în campania de Black Friday 2013, cu reduceri la servicii IT, software Microsoft, Autodesk, Kaspersky, Avira și Trend Micro. Companiile mici și mijlocii în special, dar și consumatorii individuali de software vor avea astfel posibilitatea să cumpere pe 29 noiembrie 2013 servicii IT sau licențe cu reducere de pană la 90%. Fiecare client va primi garantat un cadou, în funcție de valoarea comenzii, printre care tablete, smartphone-uri, eReadere, antiviruși și eBook-uri.

Pentru a fi siguri că prind reducerile, clienții pot adăuga produsele dorite în wishlist începând de miercuri, 27 noiembrie. Vineri, pe 29 noiembrie, vor fi afișate toate discounturile la produsele din listă.

Aici găsești oferta completă Black Friday de la Elefant.ro

ClickShop.ro va oferi reduceri în cadrul evenimentului Black Friday până pe 1 decembrie. Un alt magazin online care continuă discounturile până pe 29 noiembrie este Koyos.ro. De asemenea, ofertele continuă și în magazinul virtual specializat pe dispozitive mobile QuickMobile.ro.

Aici găsești oferta completă de Black Friday 2013 de la Koyos.ro

Din retailul tradițional, lanțul de magazine electro-IT DOMO organizează un Black Friday prelungit, până pe 29 noiembrie.

Pasionații de echipamente electronice auto pot beneficia de reduceri de până la 90% oferite de Falcon Electronics, cel mai mare distribuitor din domeniu, pânăpe 29 noiembrie.

Aici găsești oferta completă Black Friday de la Clickshop

Cei interesați să închirieze spații de birouri trebui să știe că firma de consultanță imobiliară ESOP oferă reduceri de Black Friday până la sfârșitul lunii. Astfel, la orice sediu închiriat în ultima săptămână din noiembrie, ESOP oferă buget de amenajare și de la o lună până la cinci luni scutite de chirie, în funcție de clădire.

Alți retaileri vor începe Black Friday pe 29 noiembrie, data tradițională. Un astfel de caz este Okazii.ro. În campanie vor fi incluse peste 130.000 de produse, cu reduceri de până la 80%, a anunțat compania.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...