Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat anti-Covid: „Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă” – VIDEO

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat anti-Covid: „Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă” - VIDEO
Publicat: 21/01/2021, 10:20

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva Covid-19. „Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”

„Azi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Dacă sunteţi eligibili, înscrieţi-vă pentru a vă vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”, a fost mesajul fostului guvernator al Californiei.

Arnold Schwarzenegger explică de ce trebuie să avem încredere în specialiști

Mai devreme, Arnold Schwarzenegger a explicat, tot într-un mesaj, de ce oamenii trebuie să aibă încredere în specialişti. Schwarzenegger le-a scris celor care vor să înveţe cum să îţi crească bicepsul să îl asculte pe el, pentru că şi-a petrecut viaţa studiind acest aspect.

Însă, când e vorba de vaccinuri, fostul guvernator al Californiei e de părere că dr. Fauci, virusologii şi epidemiologii au studiat bolile şi vaccinurile toată viaţa lor, aşa că el îi ascultă.

„E simplu: dacă îţi ia casa foc, nu deschizi Youtube, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îţi întrebi grupul de Facebook ce să faci!”, a transmis Arnold Schwarzenegger.

Uniunea Europeană recomandă statelor membre ca 70% din populație să fie vaccinată până în vară

Bruxelles pregătește un set de recomandări către statele membre. Comisia Europeană garantează că va închide un protocol pentru certificatele de vaccinare „care pot fi recunoscute și utilizate” în întreaga UE, pentru a înlocui carantinele și cerințele de testare.

Într-un moment în care numărul cazurilor infectate cu noul coronavirus crește din nou, Comisia Europeană și-a stabilit obiectivul de vaccinare cu cel puțin 70% în Uniunea Europeană (UE) și, prin urmare, solicită celor 27 de state membre să avanseze programele de vaccinare . Potrivit Bloomberg, acest obiectiv face parte dintr-un nou set de recomandări de la Bruxelles, care va fi lansat marți.

Printre recomandări, obiectivul este ca până în martie 2021, statele membre să vaccineze „minimum 80% din profesioniștii din domeniul sănătății și asistenței sociale și persoanele peste 80 de ani”.

În plus, „până în vara anului 2021, statele membre trebuie să fi vaccinat cel puțin 70% din populația adultă”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase