GÂNDUL LIVE. Psihologul Mihaela Săhlean, despre moartea lui Bogdan Stanoevici: Cred că va ridica niște întrebări coronascepticilor

Publicat: 12/01/2021, 12:01
Actualizat: 12/01/2021, 13:59

Psihologul Mihaela Săhlean a declarat, la GÂNDUL LIVE, că decesul fostului ministru și actor Bogdan Stanoevici, un coronasceptic, ar urma să ridice unele întrebări în rândul celor care nu cred în efectele devastatoare ale COVID-19.

„Aș face referire la marii fotbaliști. Sportivii sunt cei mai controlați, chiar și lor li se întâmplă să moară pe teren. Să aibă o complicație. La medic nu mergi să-ți garanteze zece ani de sănătate.

Este de măsură acest deces să ridice niște întrebări. De ce nu fac bine, am suficiente informații ca să refuz? Sau dacă eram total împotrivă, măcar să-mi ridice niște întrebări coronascepticilor.

„Nu am excelat la capitolul asumare individuală…”

Vaccinul nu este obligatoriu. În trecut, alții hotărau pentru noi. Acum fiecare hotărăște pentru sine.

Pentru unii este foarte greu. Au fost diferite cazuri, în Rusia, de exemplu, unde un sportiv de 30 și ceva de ani a fost răpus de coronavirus. Soția se întreba ce s-a întâmplat. Este o realitate atunci când mergem spre o activitate sau alta și altă realitatea când mergi într-un spital.

Am șansa, pentru că lucrez într-o clinică, să văd realitatea. Toată dulceața se duce când iei contact cu un număr destul de mare de pacienți îmbolnăviți, care spun că știau că sunt foarte sănătoși. La capitolul asumare individuală, din păcate, conaționalii noștri nu au excelat”, a declarat Mihaela Săhlean la GÂNDUL LIVE.

A murit actorul Bogdan Stanoevici. Fostul ministru și candidat la prezidențiale era infectat cu COVID-19! (DETALII EXCLUSIVE)

Actorul Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru Românii de pretutindeni și candidat la prezidențiale în 2019, a murit, marți, după o suferință îndelungată cu virusul SARS-COV-2. În vârstă de 62 de ani, Stanoevici a fost internat inițial pe secția de Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”, din Capitală. La scurt timp, actorul a fost transferat la Institutul Inimii, unde  a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i ajuta plămânii, potrivit surselor GÂNDUL.RO.
Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult