HOTEL din centrul Capitalei, folosit doar pentru cazarea medicilor care nu se pot întoarce la familii

HOTEL din centrul Capitalei, folosit doar pentru cazarea medicilor care nu se pot întoarce la familii
Demisie în bloc la un spital din Timișoara
Publicat: 25/03/2020, 12:59

Un hotel din centrul Capitalei va fi pus la dispoziția medicilor care lucrează în spialele din oraș, și nu se pot întoarce acasă la familii, după program.

„Mulțumesc celor care au înțeles cât de importantă este solidaritatea față de semeni și care ne-au ajutat și au oferit spații de cazare eroilor din spitalele din București!

Mulțumesc Grupului Rin Hotels, Domnului Ionuț Negoiță, care a răspuns apelului nostru și a pus la dispoziția Primăriei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele unde sunt internați bolnavi de coronavirus și care, atunci când ies din tură, nu se pot întoarce la familii, acasă”, a anunțat Gabriela Firea miercuri, pe Facebook.

Astfel, începând de luni, 30 martie, această unitate hotelieră va fi pusă la dispoziția medicilor și asistentelor din Capitală, fără plată, care vor putea merge aici pentru masă, odihnă și pentru a rămâne peste noapte.

„Transportul acestora este, de asemenea, asigurat. Astfel de gesturi ne determina să credem că vom depăși, împreună, această gravă criză din sănătate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem”, mai scrie Gabriela Firea.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult