Noul coronavirus a ajuns și la Primăria din Cluj-Napoca: „Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate”

Redactor:
Alexandru Coman
Noul coronavirus a ajuns și la Primăria din Cluj-Napoca: „Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate”
Cel mai nou simptom al COVID-19 a fost descoperit de medicii din Spania.

Alertă la Primăria din Cluj – Napoca. O angajată a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia este asimptomatică și a cerut internarea. Anunțul a fost făcut de deputatul Emanuel Ungureanu.

„Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus.

Transmit public DSP Cluj îndemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică în primăria Cluj-Napoca și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primărie și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia. Nu este loc de MUȘAMALIZARE!

Emanuel Ungureanu: „Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție”

Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, dar și în alte spații administrative ale primăriei!

Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacție constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!”, a scris pe Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Reprezentanții Primăriei Cluj au precizat pentru Mediafax că angajata respectivă este asimptomatică și a cerut internarea.

Iar au crescut cazurile de coronavirus în România

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 637 noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 868.478 de teste. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 14.237 de teste.

Sâmbătă s-a ajuns la un nou record negativ – 698 de noi cazuri de Covid-19. Autoritățile au anunțat luni  413 cazuri de infectări.

La ATI, în acest moment, sunt internați 234 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 868.478 de teste.

Totodată, până în prezent, 658 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

×
GÂNDUL LIVE 13 august

Urmăriți GÂNDUL LIVELovitură data clanului Duduianu. Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți de polițiști sub acuzația de tentativă de omor https://bit.ly/33VTToYVictor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și medicul Virgil Musta, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Joi, 13 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide