12 femei de succes din România, premiate la Gala ”Green Woman” 2021

Publicat: 09/12/2021, 16:27
Actualizat: 09/12/2021, 17:11

Personalități feminine cu activitate remarcabilă în mai multe domenii vor fi premiate, anul acesta, la Gala “Green Woman”. Gala pornește de la necesitatea recunoașterii eforturilor făcute de cei care, în această perioadă dificilă, își ajută semenii și societatea, în ansamblul ei.

Vor fi premiate, astfel, 12 femei cu rezultate deosebite în domenii precum cultură, jurnalism, antreprenoriat, diplomație, protecția mediului, femei care s-au implicat în activități caritabile, educative sau sociale.

Este cea de-a III-a ediție a Galei “Green Woman”, printre cele 24 de laureate ale primelor două ediții numărându-se, alături de antreprenori sau medici, nume foarte cunoscute publicului larg: Maia Morgenstern, Felicia Filip, Teo Trandafir sau Mirela Retegan.

Lavinia Șandru, alături de Felicia Filip

Gala ”Green Woman” va fi prezentată de Lavinia Șandru

Fiecare laureată va primi premiul din partea unei personalități publice cunoscute din domeniul jurnalistic, artistic, academic sau antreprenorial, care va susține un și scurt laudatio. Gala ”Green Woman” va fi prezentată de Lavinia Șandru și va include – pe lângă intervențiile premiantelor și cele 12 momente de laudatio – momente artistice și art performances.

Juriul care a desemnat câștigătoarele din acest an a fost format din 50 de doamne, criteriile de selecție fiind legate de rezultatele remarcabile obținute de laureate în activitatea desfășurată de-a lungul întregii cariere, dar și pe parcursul ultimilor doi ani, extrem de dificili pentru toți.

Ediția ”Green Woman” – 2021 va avea loc sub forma unei gale cu public, pe data de 15 decembrie, la hotelul Phoenicia din Capitală. Gala ”Green Woman” va fi transmisă live, online, și este organizată de Inițiativa Ecologistă Europeană, MovingFrame și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult