Noi dezvăluiri în cazul dublei crime din Iași. Ce au descoperit anchetatorii în vila unde au fost uciși studentul la medicină și iubita lui

Noi dezvăluiri în cazul dublei crime din Iași. Ce au descoperit anchetatorii în vila unde au fost uciși studentul la medicină și iubita lui
Publicat: 17/02/2022, 11:04
Actualizat: 17/02/2022, 11:20
Anchetatorii au descoperit noi probe în cazul dublei crime din Iași, acolo unde Youssef Ajniyah și iubita acestuia, Vanesa Ioana, au fost fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit în luna decembrie.

Pe lângă proba de ADN găsită zilele trecute pe un întrerupător care nu aparține lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect, anchetatorii au descoperit urme de sânge care aparțin studentului de origine marocană, dezvăluie surse judiciare pentru Gândul.

Aceștia au trimis pentru expertiză la București mai multe haine. Pe unul dintre obiectele vestimentare, oamenii legii au descoperit ADN-ul lui Ahmed Sami el Bourkadi.

Ahmed Sami el Bourkadi, principalul suspect al dublei crime dintr-o vilă din Iaşi, va rămâne după gratii cel puţin încă 30 de zile, după decizia Tribunalului de marţi, 15 februarie. Totuşi, decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în următoarele două zile.

Instanţa admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, privind prelungirea măsurii arestării preventive în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat sub aspectul săvârşirii de infracţiunii de omor calificat, pe o durată de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru procuror şi pentru inculpat.

Tribunalului Iaşi.

În seara zilei de 8 decembrie, Ahmed Sami el Bourkadi, suspectul principal al crimei duble, a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă vorbind la telefon. Acesta purtea o pereche de pantaloni lungi și închişi la culoare, dar şi un hanorac roşu. În jurul orei 23.30, Ahmed Sami a ieșit din locuința din Moara de Vânt,  fără hanorac şi pantaloni, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi.

Cum au fost ucişi studentul la Medicină și prietena lui

Studentul marocan Youssef Ajniyah, în vârstă de 25 de ani, și prietena lui, Ioana Vanesa, de 23 de ani, au fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit, în vila pe care o închiriaseră în cartierul ieşean Moara de Vânt şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Crima a fost descoperită în dimineața de 11 decembrie.

Youssef Ajniyah urma să se întâlnească, în 10 decembrie, cu familia, la Bruxelles. Văzând că nu mai ajunge, un văr al acestuia a alertat oamenii legii, care au găsit cadavrele în vila în care locuiau cu chirie.

Ahmed SamiEl Bourkadi este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, la secţia franceză, și era coleg cu Youssef Ajnyah.

La necropsie, medicii au găsit pe corpul tinerei 33 de lovituri de cuțit, iar pe cel al prietenului ei, 17 lovituri, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare. Potrivit șefei IML Iași, cei doi tineri nu ar fi consumat băuturi alcoolice sau alte substanțe înainte să fie înjunghiați.

Citește și Procurorii au refăcut integral traseul suspectului dublei crime de la Iași. Noi detalii despre asasinatul cu sânge rece

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...