8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Marcel Ciolacu: „Ludovic Orban să informeze dacă se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor!”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Marcel Ciolacu: Ludovic Orban să informeze dacă se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor!
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Marcel Ciolacu: "Ludovic Orban să informeze dacă se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor!"
Publicat: 26/07/2020, 08:01
Actualizat: 26/07/2020, 16:30

Marcel Ciolacu: „Ludovic Orban să informeze dacă se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor!”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, îl avertizează pe prim-ministrul să clarifice dacă deschiderea școlilor și desfășurarea alegerilor locale se amână, în contextul în care datele epidemiologice arată că România se află pe o pantă ascendentă a epidemiei cu coronavirus

„Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia și se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor!

Septembrie vine cu aceste două mari provocări, iar Orban nu se mai poate ascunde la nesfârșit în spatele propriilor interese electorale. Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, așa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenței și delăsării Guvernului său.”

Un student român a câștigat Premiul Nobel Junior, pentru o lucrare despre „exodul creierelor”. A concurat cu 3.400 de studenți din 50 de țări

Un student român, absolvent al Universității Manchester, a fost desemnat câștigător al premiului Nobel Junior, la secțiunea Economie, pentru lucrarea sa de dizertație legată de învățământul public și fenomenul „brain drain”, adică „exodul creierelor”.

Unul dintre cei mai cunoscuți și bogați notari din România, internat la ”Matei Balș” după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus la o partidă de pescuit! (EXCLUSIV)

COVID-19 lovește și la „vârful” breslei notarilor din România! O informație de ultimă oră, obținută în exclusivitate de reporterii speciali ai GÂNDUL.RO, arată că unul dintre cei mai cunoscuți și bogați notari români (căruia îi vom proteja identitatea!) a fost confirmat pozitiv cu noul coronovirus. Acesta se află deja internat la „Matei Balș”, iar starea lui de sănătate este complicată.

Zeci de persoane fără măști de protecție, în înghesuială pentru a primi binecuvântarea de la noul arhiepiscop al Sucevei / Prefectul, prezent la întâmpinarea lui ÎPS Calinic Botoșăneanul – VIDEO

Noul arhiepiscop al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic Botoșăneanul, a ajuns sâmbătă la Mănăstirea „Sfântul Ioan” din Suceava, unde a fost întâmpinat de zeci de credincioși, printre care și prefectul județului Alexandru Moldovan.

Test mai rapid COVID-19 pentru utilizarea probelor „colectate”

Administrația pentru produse alimentare și droguri a dat aprobarea de urgență unei noi abordări a testării coronavirusului care combină probele de test în loturi, în loc să le execute unul câte unul, grăbind procesul.

In loc să efectueze testul fiecărei persoane, laboratoarele ar combina părți din eșantioane de la mai multe persoane și le-ar testa împreună. Un rezultat negativ ar elimina pe toți din lot. Un rezultat pozitiv ar necesita testarea individuală a fiecărui eșantion. Combinarea funcționează cel mai bine cu teste de laborator, care durează ore – nu testele individuale mult mai rapide utilizate în clinici sau cabinetele medicului.

Beneficiile potențiale ale colectării de probe includ extinderea consumabilelor de laborator în continuare, reducerea costurilor și extinderea testării la milioane de americani mai mulți, care poate să nu răspândească virusul.

O voce reprezentativă Europa FM, ProFM și Radio Guerrilla a decedat

Unul dintre cei mai cunocuți și îndrăgiți voci Europa FM și Radio Guerilla a trecut la cele veșnice.  Anunțul a fost făcut de foștii sai colegi de la Radio Guerrilla.

De ce Twitter intenționează  introducă abonamentele  nou model de venit?

Twitter este una dintre cele mai populare rețele de socializare și de departe cel mai mare serviciu de microblogging de acolo. Sursele actuale ale veniturilor companiei tehnologice includ publicitatea – care însumează până la 84 la sută (pentru rapoartele din ultimul trimestru) – restul venitului provenit din licențierea datelor. Având în vedere că activitatea de publicitate a avut un succes major în pandemia în curs de desfășurare, Twitter creează noi modalități de a acumula venituri din baza sa de utilizatori, inclusiv prin intermediul unui model de abonament.

Cipru interzice intrarea în țară a turiștilor români

Ministerului Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, sâmbătă, că autorităţile din Cipru au inclus România pe lista ţărilor din categoria C. „Cetăţenii proveniţi din statele încadrate la categoria C nu pot călători în scop turistic în Republica Cipru”, potrivit MAE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”