ALEGERI SUA 2020. Consilierul spiritual al lui Trump se roagă ca „îngerii” să-l ajute pe președintele republican

ALEGERI SUA 2020. Consilierul spiritual al lui Trump se roagă ca „îngerii” să-l ajute pe președintele republican
Paula White, rugăciune pentru realegerea lui Trump. Foto. YouTube
Publicat: 05/11/2020, 12:21

Consilierul spiritual al președintelui republican Donald Trump, televangelistul Paula White-Cain, s-a rugat miercuri ca „îngerii” să  îl ajute pe republican, provocând internetul să reactioneze

Paula White, care a fost asociată cu Donald Trump de când a intrat în Casa Albă în 2016, a fost brutal criticată pentru că a susținut că „îngerii sunt trimiși” pentru a-l ajuta pe președintele republican să câștige.

Videoclipul o arată pe White spunându-le spectatorilor că „întărirea angelică” a fost convocată din Africa și America de Sud.

„Îngerii vin aici în numele lui Isus din Africa”, a spus ea, pe un ton  evanghelic.

Folosind afirmația lui Trump privind furtul alegerilor SUA din 2020 de ieri, Paula White a spus că luptă cu ceea ce ea numea „confederațiile demonice” de la încercarea de a fura urnele.

„Suntem mari, dar ei încearcă să FURE alegerile. Nu îi vom lăsa niciodată să facă acest lucru”, a declarat Trump miercuri într-un tweet prin care  a semnalat rapid că este „contestat” și „înșelat”.

Făcând mișcări animate în timp ce vorbea, Paula White-Cain a spus: „Aud un sunet de victorie. Căci aud, victorie, victorie, victorie!”

Câteva dintre reacțiile: