• Publicat:
Diverse

Amenințare cu pistolul între un gălățean și o vârstnică. Ambii s-au ales cu dosar penal

Amenințare cu pistolul între un gălățean și o vârstnică. Ambii s-au ales cu dosar penal

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a ameninţat cu un pistol o femeie în vârstă de 70 de ani. El le-a spus poliţiştilor ca a vrut să-şi apere soția, care fusese atacată, transmite MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs miercuri în oraşul Tecuci, în vecinătatea unei case de schimb valutar, şi a fost anunţat la 112.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au descoperit pe bărbatul care a declarat că nu a folosit pistolul.

El le-a explicat agenţilor că a încercat să intimideze persoanele care i-au atacat soţia. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului şi al unei femei de 70 de ani, bănuită că a lovit-o pe soţia pistolarului.

„Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au identificat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Umbrăreşti, care deţinea în autoturismul personal un pistol neletal cu muniţie pentru zgomot, în care au fost găsite 3 cartuşe, calibrul 8 mm. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că nu a folosit pistolul, ci a dorit doar să intimideze mai multe persoane care o ameninţau pe soţia sa. Arma, deţinută ilegal de bărbatul în cauză, a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, aceştia întocmind, totodată, dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.În acelaşi dosar penal, o femeie, de 70 de ani, din municipiul Tecuci, bănuită că ar fi agresat-o fizic pe soţia tânărului, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au anunţat, joi, reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă există şi alte persoane implicate în scandalul din Tecuci.

 

 

Inchide