Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Diverse

Asistentă medicală din Timișoara, tâlhărită și agresată chiar în cabinet. Suspectul a fost surprins de camerele de supraveghere

Asistentă medicală din Timișoara, tâlhărită și agresată chiar în cabinet. Suspectul a fost surprins de camerele de supraveghere

Poliția din Timișoara caută un tânăr, suspectat că a furat o sumă de bani dintr-un cabinet medical și a agresat-o pe asistentă, pe care a lovit-o şi i-a pulverizat spray lacrimogen în față. Atacul a avut loc miercuri, iar pe Facebook au apărut fotografii cu suspectul, care încă nu a fost identificat.

În acest sens, au fost făcute publice fotografii cu agresorul, alături de unele informații despre locul unde s-a întâmplat incidentul, scrie banatulazi.ro.

„Dacă îl cunoașteți pe acest băiat, mergeți la cabinetul dr. Ciobanăș de pe aleea Ghirodei, deoarece acest băiat a intrat în cabinet, a furat o sumă de bani, a lovit o asistentă și i-a dat cu spray lacrimogene în față”, scrie în postarea de pe rețeaua de socializare.

Potrivit oamenilor legii, care au demarat o anchetă imediat după apelul la 112, tânărul a furat 30 de lei dintr-o geantă din sala de așteptare.

Inițial nu a fost observat de nimeni, dar asistentei medicale i s-a părut suspect individul și a ieșit după el, moment în care acesta a lovit-o și a folosit spray-ul. După ce a revenit în cabinet, femeia a realizat că dispăruseră banii.

FOTO: banatulazi.ro

×
Inchide