Bill Gates se află într-un club al miliardarilor din California, în valoare de 12,5 milioane de dolari

Bill Gates se află într-un club al miliardarilor din California, în valoare de 12,5 milioane de dolari
The Vintage Club | LinkedIn
Publicat: 13/05/2021, 15:25

Bill Gates se află într-un club de lux din California, unde deține un conac. Cuplul, care a fost căsătorit de 27 de ani și are trei copii, a anunțat pe 3 mai că se vor despărți.

Miliardarul în vârstă de 65 de ani  este de câteva luni în casa sa de milioane de dolari de la The Vintage Club din Indian Wells.

Fondatorul Microsoft a fost văzut la clubul de golf  săptămâna aceasta împreună cu fiica sa de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean, transmite independent.co.uk.

„Este locul perfect pentru Bill pentru a se ascunde de oricine dorește să-l întrebe despre divorț sau despre presupusele sale legături cu Epstein”, a spus sursa.

Gates a cumpărat conacul cu șase dormitoare de la The Vintage Club pentru 12,5 milioane de dolari în 1999, a raportat Forbes.

Site-ul web al Vintage Club îl descrie ca fiind „una dintre cele mai prestigioase și ultraexclusive comunități private de cluburi country din Statele Unite”.

Aderarea la club costă 250.000 de dolari, are mai mulți membri de profil – printre care oamenii de afaceri Charles Koch, Philip Anschutz și Dennis Washington. Are două terenuri de golf de campionat, un centru spa, restaurante și terenuri de tenis.

Anunțurile imobiliare pentru casele clubului variază de la 755.000 de dolari pentru o cabană până la peste 17 milioane de dolari pentru o casă personalizată.

Anunțul de divorț al cuplului a luat lumea prin surprindere, dar Melinda Gates ar fi vorbit cu avocații divorțului în 2019. Ea a descris căsătoria ca fiind „iremediabil ruptă” în dosarele de divorț.

Echipa juridică a Melindei include avocatul din New York, Robert Stephan Cohen. Cohen i-a reprezentat pe Michael Bloomberg, Henry Kravis și Ivana Trump în divorțurile lor. Gates are și câțiva avocați vedetă, printre care Ronald Olson, partener la firma Munger, Tolles & Olson LLP care l-a reprezentat pe Mark Zuckerberg, printre alții.

Melinda Gates a cheltuit 170.000 de dolari pe noapte pe cea mai exclusivistă insulă din lume

Melinda Gates a cheltuit  170.000 de dolari pe noapte pe o  fastuoasă insulă privată din Caraibe după divorțul de Bill. Melinda Gates a închiriat o insulă privată din Caraibe, plătind 170.000 de dolari pe noapte pentru familia ei, în timpul despărțirii sale de cofondatorul Microsoft, Bill.

Citește și: Melinda, înșelată de soțul Bill Gates? Cu cine pleca în vacanță, an de an, miliardarul de la Microsoft