(P) Blugi clasici pentru barbaţi – Verifică ce marcă să alegi pentru garderoba ta

(P) Blugi clasici pentru barbaţi - Verifică ce marcă să alegi pentru garderoba ta
Publicat: 25/02/2022, 14:52
Actualizat: 03/03/2022, 21:06

Blue-jeans provine  din sintagma bleu de Genes, tradusă albastru de Genova. Acest tip de material a fost conceput iniţial în Italia, pentru realizarea  uniformelor  muncitorilor, era extrem de practic, fiind rezistent la murdărie şi foarte uşor de spălat.

Pe măsură ce timpul a trecut, atât de confortabilul material de blue jeans , a parcurs  o serie de  modificări în  compoziţie. În ceea ce priveşte croielile, design-ul şi  schimbarea destinaţiei, transformările  au fost atât de masive, încât, în foarte scurt timp a devenit materialul preferat al  generaţiilor tinere, şi nu numai, clasică salopetă de muncitor transformându-se într-o piesă vestimentară nelipsită din  nicio garderobă.

În ce ţinute poţi include blugii?

Varietatea de modele şi croieli, culori şi texturi au făcut din banalii blugi piese de rezistenţă pentru vestimentaţia bărbătească. Blugii pot fi denumiţi must have-uri  dressing-ului masculin, tocmai pentru versatilitatea lor şi pentru uşurinţa şi degajarea cu care se integrează oricărui tip de ţinută. Alegând o pereche de blugi barbati clasici aveţi acces către brand-uri celebre, precum Replay, Tommy Hilfiger, Bugatti sau Boss, ale căror modele moderne  vă vor ajuta să creaţi cele mai interesante şi originale outfit-uri. Astfel, o pereche de blugi clasici  se va integra foarte bine unei ţinute casual, potrivită ieşirii în oraş cu prietenii, în timpul călătoriilor cu maşina sau trenul, atunci când mergeţi la cumpărături, aveţi o întâlnire romantică  sau dacă doriţi să ieşiţi cu cei mici în parc. Asortaţi cu piese vestimentare potrivite, blugii pot asigura aerul relaxat al unei ţinute casual, fiind extrem de ofertanţi în ceea ce priveşte combinaţiile vestimentare, dar şi paleta de modele existente oferită pe piaţa de specialitate. Ţinuta sport, reprezintă un teritoriu vestimentar în care blugii îşi găsesc cel mai uşor locul, fiind caracterizaţi prin lejeritatea şi confortul pe care le oferă. Din ce în ce mai des, tendinţele în modă includ perechea de blugi chiar şi în ţinutele office, atâta timp cât sunt purtaţi cu alte piese vestimentare care se încadrează dress-code-ului respectiv, şi anume,  tonuri neutre, croieli clasice şi accesorii discrete.

Cu ce se poartă o  pereche de blugi?

Blugii reprezintă piesa vestimentară care vă va permite să daţi frâu liber creativităţii şi imaginaţiei, realizându-vă astfel unele dintre cele mai originale ţinute, prin combinaţii îndrăzneţe între blugi şi alte elemente. Din acest motiv, indiferent de preferinţele şi  înclinaţiile în materie de modă, fiecare bărbat va reuşi să îşi combine perechea de blugi favorită, cu accesoriile şi hainele preferate ca stil şi trend. Astfel, blugii se pot purta cu o cămaşă sport şi cu un sacou, se vor potrivi foarte bine cu un tricou cu mânecă lungă şi cu un hanorac, vor cadra perfect cu un pulover confortabil şi se vor putea purta cu orice tip de geacă sau jachetă, din fâş, piele, stofă sau chiar cu un cojoc. Blugii se pot purta chiar şi cu un paltonaş sau cu o geacă de lungime medie, fiind foarte important să se aleagă şi încălţămintea potrivită. Blugii se pot purta atât cu încălţăminte sport, cât şi cu ghete sau pantofi, în funcţie de caracterul fiecărei ţinute. Accesând haine pentru barbati aveţi posibilitatea de a vă procura cele mai noi şi moderne modele de haine, de la atât de practicii blugi, până la cămăşi, veste, sacouri, pulovere, geci, paltoane  şi o multitudine de accesorii.

Ce accesorii să alegeţi?

Blugi sunt caracterizaţi prin relaxarea pe care o amprentează unei ţinute, astfel că se potrivesc foarte bine accesorizării, chiar şi în ţinutele bărbăteşti. Vă puteţi personaliza ţinuta alegându-vă o curea potrivită, câteva brăţări din piele sau din fibre textile, un ceas sport, un fular potrivit în sezonul rece şi o pereche de mănuşi din piele. Blugii se potrivesc foarte bine cu şepci, bandane şi pălării, astfel că veţi putea realiza ţinute unice şi nonconformiste.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului