Bobo și Văncică, despre Banciu, Șarapova și Dan Diaconescu la Gândul LIVE. EXCLUSIV

Publicat: 12/06/2014, 21:10
Actualizat: 29/07/2014, 20:57

Invitați în platoul emisiunii Gândul LIVE, actorii Adrian Văncică și Mihai Bobonete au comentat cele mai recente evenimente din sport, și din politică.

Referindu-se la meciul din finala Roland Garros, în care tenismena Simona Halep a întâlnit-o pe Simona Sharapova, Bobonete a mărturisit că valul de simpatie îndreptat către sportiva română l-a bucurat: „E foarte bine că s-a vorbit despre tenis. Mi se pare o treabă extraordinară că lumea a luat atitudine și majoritatea oamenilor care au vorbit au vorbit frumos și s-au mândrit cu faptul că Simona a ajuns atât de departe, că joacă foarte bine”.

Iar pe cei care s-au grăbit însă să o critice pe tenismenă sau să insiste pe un detaliu anatomic și pe o decizie a sportivei de a-și micșora sânii, Bobonete i-a catalogat drept „excepții”: „Faptul că au fost câțiva care au zis că nu au de ce să-i mulțumească sau cum a fost altul… împuțitul ăla care face o emisiune, îmi scapă numele lui, care comenta Turul Franței înainte, de s-a luat de ea, acestea sunt excepții care n-au nicio legătură cu ceea ce se întâmplă”, a comentat invitatul.

„Alt dobitoc și ăla”, a spus Mihai Bobonete, referindu-se la Radu Banciu, care a afirmat recent că „Simona Halep este o țărăncuță”, în comparație cu Maria Sharapova, care „e o lady”.

„E o lady de nu se poate. Când geme aia numai la lady nu mă gândesc. Mă gândesc la toate starletele porno din lumea asta și la toată copilăria mea. (…) Dacă Simona pare o țărăncuță pe lângă Sharapova, ăștia sunt… vai mama lor. Iar țărăncuță sau țăran nu mi se pare o jignire la adresa cuiva. Eu nici în glumă n-o folosesc – bă, ești țăran!, că majoritatea suntem țărani”, a mai spus Mihai Bobonete.

Comediantul și-a păstrat ironia și a vorbit despre alianțele din politica românească. Referindu-se la o posibilă alianță între PSD și PPDD, și la intenția declarată a lui Dan Diaconescu de a primi două ministere într-o eventuală guvernare, Bobonete a replicat: „Dan Diaconescu întâi să-și pună dinții și apoi vorbim de alianțe și de politică. Dan Diaconescu nici n-a murit bine, iar învie? L-am văzut că și-a făcut papamobil… Ăsta nu e sănătos la cap?”, a comentat el.

„Și sunt o grămadă care au votat sau votează cu Partidul Popular sau cum îi zice. Numai demenți în seara asta. Cum să votezi cu Dan Diaconescu, când el a făcut numai emisiuni cu cine a murit, cu cine a înviat, cu moroi…”, a mai spus invitatul.

În aceeași notă umoristică, Adrian Văncică s-a declarat „fan” al lui Diaconescu: „Eu îl vreau pe Dan Diaconescu președinte și pe Elodia prim ministru în absență. Și ministrul Justiției vreau să fie ăla care venea mereu la el și comenta. Vreau să fie rege, să-l punem rege direct! Și ministrul Educației!”, a imaginat un viitor cabinet Văncică.

Întrebat dacă a mers la vot pentru Europarlamentare, actorul a mărturisit că nu a mers la vot: „Nu m-am dus la vot. Până nu va fi obligatoriu votul, n-am să mă duc. Nu am votat pentru că nu știu cu cine să votez, nici nu mă interesează prea tare pentru că toți sunt niște hoți și cu asta basta”.

Bobonete ar fi votat Partidul Mișcarea Populară, motivându-și cu umor un eventual vot: „Eu aș fi votat cu Elena Udrea și cu partidul ei doar pentru slogan – Ridicăm România -. Pentru că mie mi-o ridică Elena Udrea… pe România… și eu văd asta. Se simte. De fiecare dată când mă uit la ea în blugi și în cămășuța aia, parcă se ridică așa puțin România”.

Cei doi invitați ai Dianei Marcu au vorbit și despre planurile lor în această vară, dar și despre spectacolele de stand up comedy pe care le vor susține la Craiova, Constanța, Bruxelles și Dublin. Ei au anunțat că în toamnă vor merge cu spectacolul lor și în SUA, la cererea comunității de români.

Urmăriți aici interviul acordat la Gândul LIVE de Mihai Bobonete și Adrian Văncică

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?