”Când am deschis, am mers la baie să vomit”. Pățania unei gospodine, care a cumpărat bacon mucegăit de la un supermarket din Dâmbovița

”Când am deschis, am mers la baie să vomit”. Pățania unei gospodine, care a cumpărat bacon mucegăit de la un supermarket din Dâmbovița
Publicat: 05/06/2023, 12:29
Actualizat: 05/06/2023, 12:33

Atunci când cumperi alimente dintr-un supermarket sau chiar din piață, îți dorești atunci când ajungi acasă, ca produsul să fie comestibil și de calitate. Însă, din nefericire, nu mereu se întâmplă așa. 

Recent, o femeie din Dâmbovița a avut parte de un șoc atunci când s-a întorc acasă cu alimentele. Supărată, acesta a postat imagini pe Facebook cu baconul pe care l-a cumpărat dintr-un supermarket, care, culmea, se afla în perioada de garanție.  Baconul era stricat, plin de mucegai.

”Am cumpărat astăzi acest bacon, iar când am ajuns acasă arăta așa. În secundă următoare deschiderii am mers la baie să vomit, mulțumesc! Veneam de la sala înfometată spre casă cu gândul că o să mănânc, dar m-am răzgândit între timp. De ce data de valabilitate expiră într-o lună, în condițiile în care baconul este deja mucegăit???? De ce acest produs există pe raft?!”, a scris femeia insignată pe rețeaua de socializare.

Nu este singura care s-a lovit de o asemenea problemă

Recent, un bărbat din Cluj a avut parte de o experiență similară. Clujeanul a cumpărat lipii de la supermarketul Cora din oraș, însă atunci când a ajuns acasă a constatat că acestea erau mucegăite.

”Nu mai putem să ne bazăm pe nimic. Lipiile costă 9 lei, iar calitatea este jenantă. Costă mult și sunt și stricate. Le-am aruncat”, a spus bărbatul, citat de stiridecluj.ro.

De asemenea, un alt bărbat din Cluj și-a cumpărat o shaorma de la un fast food din oraș. Însă… a observat că mâncarea pe care a cumpărat-o mirosea urât. Atunci bărbatul a încercat să rezolve problema pe cale amiabilă cu angajații, dar a fost ținut la distanță de către firma de securitate a localului, iar patronul acestuia a avut un comportament greu de înțeles.

„Oare cunoaște cineva patronul de la Mama Manu? Azi dimineață la ora 6:30 am cumpărat o șaorma de la mama Manu Mănăștur Minerva. Am cumpărat-o la pachet, în maxim 8 minute am ajuns acasă și am vrut să o mănânc… Dar, surpriză, când am deschis pachetul mirosea foarte tare a acru, gen ceva stricat.

M-am dus cu ea înapoi să le spun și să le arăt că nu e bună, am mers amiabil și am vorbit frumos cu angajații, nu am făcut reclamație, doar le-am spus că produsul nu este comestibil. O angajată l-a sunat pe patron și i-a spus despre ce este vorba… Telefonul era pe speaker și am auzit când a zis că să îmi dea bani înapoi și să ies afară din unitatea lui că nu îl interesează așa ceva.

Auzindu-l ce spune am ieșit afară în fața magazinului că sa nu fie problemă. Au chemat firma de securitate ca să mă îndepărteze de punctul de lucru și să nu fiu agresiv sau obraznic cu ei”, a povestit bărbatul pe internet.

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata