Care este semnul zodiacal cel mai PREDISPUS să-și înșele partenerul. Astrolog: „Semnele de Pământ sunt atrase de personalități puternice”

Care este semnul zodiacal cel mai PREDISPUS să-și înșele partenerul. Astrolog: „Semnele de Pământ sunt atrase de personalități puternice”
Sursa FOTO: facebook
Publicat: 15/09/2023, 19:13

Unii oameni au mare încredere în astrologie și sunt foarte atenți la ce spune semnul zodiacal – dacă partenerul este predispus sau nu să înșele. Mulți cred că această generalizare este irelevantă, însă ce se întâmplă dacă ar exista cercetări științifice pentru a susține aceste teorii?

Ashley Madison, site-ul de întâlniri matrimoniale, a chestionat peste 21.400 dintre membrii pentru a descoperi trăsături legate de tendința de a înșela, iar rezultatele despre semnele zodiacale sunt destul de surprinzătoare, relatează Mirror.

Conform constatărilor, atunci când vine vorba de înșelat, trebuie să fii atent la Capricorni. Sloganul lor este ‘Life is Short – Have An Affair!’, remarcabil fiind că numărul persoanelor născute în această zodie care s-au înscris pe site a crescut cu 8,1% între decembrie și ianuarie.

Capricornii se nasc între 22 decembrie și 20 ianuarie, așa că se pare că fie își folosesc zilele de naștere ca sursă de inspirație pentru infidelitate, fie sunt prinși de spiritul festiv sau de Anul Nou.

Pentru a înțelege puțin mai multe despre descoperiri, Mirror a vorbit cu Inbaal Honigman, astrolog și clarvăzător celebru.

„Fiecare semn al zodiacului are un motiv diferit pentru a se îndrăgosti și a înșela! Semnele de apă, cum ar fi Racul, Peștii și Scorpionul, sunt foarte romantice și iubesc să fie cu cineva. Semnele de foc precum Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt foarte pasionale și au nevoie de cineva în pat cu ei. Semnele de aer precum Vărsătorul, Balanța și Gemenii sunt intelectuale și se bucură să aibă un partener cu care să vorbească și să meargă la film. Semnele de Pământ sunt practice și cred că doi pot trăi la fel de ieftin ca unul.

Din același motiv, semne diferite trișează din motive foarte diferite și în moduri foarte diferite. Un semn de aer poate avea o relație întreagă cu cineva pe care nu l-a întâlnit niciodată pentru că îl consideră stimulator intelectual. S-ar putea să nu înșele din punct de vedere tehnic, dar sunt devotați mental acelei persoane.

Un semn de apă poate fi prins de emoții și să-și imagineze că se îndrăgostește de cineva nou, în timp ce, de fapt, lumina rece a zilei le va arăta că a fost doar o iluzie. Semnele de Pământ sunt atrase de personalități puternice, așa că ar înșela cu cineva mai drăguț sau mai bogat decât partenerul lor. Semnele de foc pot înșela dacă momentul este potrivit”, spune astrologul.

Reflectând la studiul Ashley Madison, Inbaal a adăugat câteva detalii.

„Capricornii pot fi cei suficient de onești pentru a recunoaște că trișează, dar suficient de necinstiți pentru a merge mai departe cu înșelăciunea – acesta este un rating de onestitate foarte specific și individual pentru Capricorn. Dacă te întâlnești cu un Capricorn, știi că este competitiv, așa că trebuie să aibă cel mai bun partener.

În cercurile de astrologie, și chiar și în afara acestora, Gemenii sunt de obicei văzuți ca cei mai susceptibili de a fi infideli, deoarece Gemenii sunt un semn dublu și pot trăi două vieți diferite și pot iubi doi parteneri diferiți și nu văd nicio problemă cu asta.

Scorpionii sunt foarte pasionali și, în mod similar, sunt văzuți ca rapid să rătăcească, deoarece combină elementul apă, care este cel mai romantic, cu planeta Marte, conducătorul lor, care este foarte înflăcărat”, mai spune astrologul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro