Coronavirusul a despărțit un cuplu care urma să se bucure de nașterea primului nou-născut. Tatăl suferind s-a dus la spital, plin de speranțe, unde a aflat că iubita lui a decedat: Am trimis un mesaj cu ”Te iubesc”, dar nu am primit răspuns

Coronavirusul a despărțit un cuplu care urma să se bucure de nașterea primului nou-născut. Tatăl suferind s-a dus la spital, plin de speranțe, unde a aflat că iubita lui a decedat: Am trimis un mesaj cu ”Te iubesc”, dar nu am primit răspuns
Publicat: 25/07/2020, 15:48
Actualizat: 06/04/2021, 14:46

Un  tată a vorbit despre suferinta sa, după ce iubita lui a murit dând naștere fiicei lor – dar a aflat abia mai târziu, deoarece a fost trimis acasă din cauza restrictiilor legate de coronavirus în secție.

Patrick Ratcliffe, 22 de ani, din Stoke-on-Trent, nu a fost lăsat să stea la spital.

Ultimul mesaj către iubita să nu a primit niciun răspuns

Cuplul a ținut legătura prin mesaje, iar ultimul mesajul trimis„Sammy te iubesc” nu a primit însă niciun răspuns, după cum a raportat The Sun, citat de Dailymail.co.uk.

Se datorează faptului că tânăra de 21 de ani a murit când inima i-a încetat în timp ce a născut-o pe fiica ei Zara-Leigh.

El a spus publicatiei The Sun: „Sammy și cu mine ne-am dat mesaje întregi toată noaptea, după ce a fost dusă la spital.

„Am fost într-un șoc total când am ajuns la spital și mi-au spus că a trecut în neființă deja. Era o tânără sănătoasă. Ziua de naștere a lui Zara va fi întotdeauna aceeași dată cu moartea lui Sammy”.

Domnul Ratcliffe a adăugat că dorește să-și comemoreze iubita prin înregistrarea numelui noului-născut cu numele de Zara-Leigh, ales de pereche, înainte de naștere.

FOTO: Daily.mail.co.uk

S-au cunoscut in Islanda

Cuplul s-a întâlnit în Islanda vara trecută, când amândoi lucrau împreună, iar tânăra de 22 de ani a spus că „s-a îndrăgostit imediat”.

„Ne-am  mutat împreună într-o lună. Ne-a plăcut doar să fim împreună. Sammy era foarte aproape de familia ei, așa cum sunt eu. Am avut aceleași priorități în viață. Era plină de zâmbete”.

Iubita lui a rămas însărcinată în septembrie anul trecut, iar cuplul aștepta cu nerăbdare să-și întâlnească copilul, care avea să se nască pe 29 aprilie.

Totuși, într-o seară, s-a trezit urlând de durere si s-a dus la spital. Medicii au decis să efectueze sectiunea C pentru a salva copilul.

Neștiind despre cele întâmplate, viitorul tătic s-a dus plin de speranțe la spital, unde a aflat că iubita lui a decedat

Domnul Ratcliffe a mers la spital și a aflat că fiica sa a supraviețuit, însă iubita sa a decedat.

El a adăugat: „A trebuit să o sun pe mama lui Sammy, Bev și pe tatăl ei vitreg Pete. Eram într-o stare de șoc. Au spus că inima lui Sammy s-a oprit și că nu au mai putut să o salveze. Mi s-a spus că Zara a avut foarte mult noroc că a supraviețuit. Pur și simplu nu îmi venea să cred. Sammy era o tânără perfect sănătoasă”.

Medicii de la spital au spus că doamna Thomas suferea de o hemoragie de hemotorax și disecție aortică.