COSTINEȘTI. Agent de securitate al unei discoteci, bătut de doi bărbați dintr-un motiv incredibil! Unul dintre agresori e un cunoscut sportiv (VIDEO)

Publicat: 01/07/2020, 21:53
Actualizat: 02/07/2020, 00:32

Campionul mondial de arte marţiale Cristi Lupu (39 de ani) este anchetat penal, după ce a bătut un agent de securitate al unei discoteci din Costinești. Miercuri dimineață, în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin intermediul numărului de urgențe 112, în legătură cu producerea unui incident în incinta unui local din stațiune.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un angajat al barului, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat de 39 de ani, în urma unui scurt schimb de replici. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Poliția a anunțat, miercuri seară, că sportivul a fost reținut pentru 24 de ore, în acest caz, iar joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale.

Al doilea agresor este un sucevean în vârstă de 42 de ani, care s-a ales și el cu dosar penal, scrie presa constănțeană.

Principalul suspect a fost deranjat de faptul că victima a luat câteva șervețele de pe tejgheaua barului, chiar din fața sa. L-a lovit cu pumnii și cu picioarele, iar când reușește să revină în locul în care a fost atacat, un alt individ, prieten cu agresorul, îl doboară la podea cu un singur pumn aplicat în bărbie. Până la venirea Poliției, alertată de martori, cei doi au petrecut în continuare.

„Când am căzut jos, celălalt m-a călcat! Am mandibula ruptă! Eu sunt angajat la acea discotecă, sunt agent de securitate, iar când m-am dus la bar să iau niște șervețele, aceste două persoane erau acolo și eu când am pus mâna să iau șervețelele brusc m-a luat la bătaie! Deci fără să discutăm nimic, nici să … absolut nimic! Aiurea!”, a declarat victima, pentru Stirileprotv.ro.

Cristi Lupu a câştigat titlul de campion mondial la Wu Shu

Cristi Lupu şi-a început cariera de luptător profesionist, la sfârşitul anului 2007, în urma unui episod petrecut pe o plajă de pe litoralul Marii Negre, scrie bzi.ro.

Atunci, a fost implicat într-o altercaţie cu şase bărbaţi, pe care i-a pus la pământ fără să primească o palmă. Martor la acea întâmplare a fost și omul de afaceri George Frasin, care l-a întrebat pe Lupu de când timp practică artele marţiale. Doar că tânărul i-a răspuns că nu îşi permite așa ceva. Până atunci, făcuse doar puțin rugby şi „trăsese de fiare” la sală.

Imediat, afaceristul l-a angajat ca bodyguard al său şi l-a înscris la clubul Metrorex, unde a început să facă antrenamente de Wu Shu şi de kickboxing sub îndrumarea antrenorului Florin Ioana.

Trei luni mai târziu, Cristi Lupu a participat la Campionatul Naţional de Wu Shu Qingda şi a ieşit câştigător la categoria grea. Apoi, după alte trei luni, a câştigat titlul de campion mondial la Wu Shu, tot la categoria grea, la Campionatul Mondial din Italia.

Cristi Lupu a mai fost implicat în câteva scandaluri

Tot în anul 2007, anul în care a început cariera sa de sportiv profesionist, Cristi Lupu a fost implicat într-o altercaţie în faţa terasei Yucca din Costineşti, când a pus la punct un grup de indivizi băuţi, puşi pe scandal, din Republica Moldova. Un scandal asemănător a avut loc şi în 2010, când Cristian Lupu a ajuns la spital, înjunghiat. Află în ce scandal a fost implicat în anul 2014, pe bzi.ro

Bătaie generală pe o plajă din Vama Veche. Vamaioții au ignorat complet măsurile de protecție/ Poliția s-a autosesizat

Aproape 40.000 de turiști au plecat, în weekend-ul 27/28 iunie, pe litoral, uitând de măsurile de siguranță și de distanțarea socială.

Vama Veche a fost „epicentrul” petrecerilor încă de vineri seara, iar sâmbătă „distracția” a continuat cu încăierări.

Mai mulți tineri au fost filmați când se băteau pe o plajă din Vamă. Tinerii își împart pumni și picioare. Poliția a anunțat, atunci, că s-a autosesizat.

Celebră vloggeriță din România, snopită în bătaie în plină stradă de un dezvoltator imobiliar: „Țipam, plângeam și absolut nimeni nu mă ajuta!”

Celebra vloggeriță româncă Bianca Adam, cunoscută în mediul online cu numele de Tequila, a povestit pe canalul ei de YouTube experiența traumatizantă prin care a trecut atunci când un dezvoltator imobiliar a snopit-o în bătaie cu un fier, în plină stradă, iar nimeni nu a intervenit.

Tânăra a povestit cum, la începutul lunii iunie, a suferit o adevărată traumă alături de iubitul ei atunci când un dezvoltator imobiliar i-a snopit în bătaie din cauza parcării unei mașini, potrivit acesteia.

Bianca Adam a fost acuzată de afacerist că a parcat pe un loc ce nu îi aparținea și ar fi spart o bucată de pavaj din fața blocului deținut de acesta.

Scenele șocante s-au petrecut în plină stradă, cu martori, însă, potrivit relatărilor victimei, deși a cerut ajutorul oamenilor pentru a suna la 112 după ce afaceristul îi spărsese telefonul, nimeni nu a ajutat-o.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce culoare aveau cele mai vechi molecule colorate de pe Pământ?