DECLARAȚII. Klaus Iohannis, atac la Opoziție: PSD este preocupat de jocuri politice și combinații meschine, cu scopul de a da jos Guvernul

Redactor:
Gandul
DECLARAȚII. Klaus Iohannis, atac la Opoziție: PSD este preocupat de jocuri politice și combinații meschine, cu scopul de a da jos Guvernul
(FOTO: Administrația Prezidențială)

Președintele Klaus Iohannis a avertizat, marți, în cadrul unei declarații de presă la Palatul Cotroceni, că va fi obligat să reimpună o nouă serie de măsuri restrictive dacă cetățenii nu vor respecta restricțiile impuse de Guvern, subliniind că în acest fel există riscul unei explozii  al cazurilor de coronavirus.  Klaus Iohannis a convocat două ședințe la Cotroceni pe tema măsurilor pentru gestionarea epidemiei de COVID-19. 

Prioritatea PSD-ului este  dărâmarea guvernului

„Să nu irosim tot ce am câștigat în aceste două luni cu mari sacrifici. Este foarte grav că unii politiceni îndeamnă la încălcarea regulilor și nerespectarea măsurilor de protecție. Sunt aceeași vechi politruci care au slăbit timp de trei decenii statul român și care acum fac tot posibilul că efortul nostru național să eșueze.

În timp ce prioritatea noastră este protejarea cetățeanului și programul economic care să ducă la reconstrucție, prioritatea PSD-ului este  dărâmarea guvernului, așa cum a anunțat liderul partidului” a declarat Klaus Iohannis.

PSD e preocupat doar de  jocuri politice și combinații meschine , cu scopul de a da jos un guvern angrenat într-o batalie contratimp pentru protejarea vieții

Depunerea unei moțiuni de cenzură este o dovadă de maximă de iresponsabilitate. PSD e preocupat doar de ce știe să facă mai bine, jocuri politice și combinații meschine, cu scopul de a da jos un guvern angrenat într-o batalie contratimp pentru protejarea vieții. O criză politică profundă suprapusă celei sanitare.

Este apropae de neimaginat  cum ar fi arătat țară noastră cu un guvern PSD în funcție. România nu mai poate să rămână blocată în trecut”, a declarat președintele României după cele două ședințe convocate la Cotroceni.

Moțiuni simple împotriva celor trei miniștri de resort

Recent, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a anunțat decizia partidului de a depune moțiuni simple împotriva ministrului de Interne, al Muncii și al Educației. PSD a reușit deja să treacă o a doua moțiune simplă împotriva lui Florin Cîțu, marcând a patra ocazie în care Parlamentul a refuzat confirmarea actualului ministru al Finanțelor.

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră

Publicată de Gandul pe Marţi, 19 mai 2020

Inchide