Dietă la îndemâna tuturor românilor | Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme în 18 luni

Dietă la îndemâna tuturor românilor | Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme în 18 luni
Publicat: 25/10/2022, 17:38
Actualizat: 25/10/2022, 17:40

Monica Anghel arată senzațional, chiar dacă ani de zile s-a luptat cu kilogramele în plus. În urmă cu ceva timp, vedeta a dezvăluit ce a mâncat de a reușit să dea jos  kilogramele în plus.

Artista a scăpat de 30 de kilograme într-un an şi jumătate și spune că a reușit această performanță datorită psihologului, care a susținut-o.

Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi.  Procesul meu de slăbire a fost un an și trei luni, dar după ce s-a încheiat aces an, eu mi-am continuat acest stil de viață. A fost foarte important în acest proces de schimbare psihologul meu, deoarece îți dă niște cârlige de care te agăți atunci când vrei să o iei razna”, a spus Monica Anghel.

Ce dietă a ținut Monica Anghel

Artista a reușit să dea jos kilogramele acumulate cu o dietă simplă, la îndemâna oricui.

”Dimineața putem mânca un ou fiert cu 50 grame de brânză și un ardei gras. Și o ceașcă de cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Trebuie să bem lichide, multe lichide. Dacă este vară trebuie să bei trei litri de lichide. La prânz putem să avem așa: o ciorbiță de legume care poate să fie și cu carne și cu ou bătut pe deasupra. Fără pâine. Sau putem să avem vrăbioară de vită. Sau vita o înlocuim cu mușchiuleț de porc, cu salată verde, cu rucola, câteva roșii chery, cu pătrunjel.

Mai avem o gustare înainte de masa de seară care poate să fie un kefir sau o sana cu 0.7 sau 0.9 % grăsime. Seara mâncăm un bol mare cu salată verde, cu verdețuri multe și lângă putem să punem un pește alb sau piept de curcan. Dacă te culci la 12 noaptea ultima masă trebuie să fie la ora 20:00”, a mai spus Monica Anghel.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase