EXPLICAȚII. Provocările adolescenței discutate din perspectivă psihologică și neuroștiințifică de către Alexandra Irod și Paul Olteanu: Dacă am fi avut și noi acces la astfel de informații, viețile noastre ar fi fost mult mai ușoare – VIDEO

EXPLICAȚII. Provocările adolescenței discutate din perspectivă psihologică și neuroștiințifică de către Alexandra Irod și Paul Olteanu: Dacă am fi avut și noi acces la astfel de informații, viețile noastre ar fi fost mult mai ușoare - VIDEO
Provocările adolescenței discutate din perspectivă psihologică și neuroștiințifică de către Alexandra Irod și Paul Olteanu: Dacă am fi avut și noi acces la astfel de informații, viețile noastre ar fi fost mult mai ușoare / Sursă FOTO: Radio Zu - Facebook
Publicat: 02/07/2020, 14:00
Actualizat: 02/07/2020, 14:03

Paul Olteanu, Master Trainer și Executive Coach, și Alexandra Irod, psihoterapeut, sunt live cu Raluca Benavides pe Radio ZU, în fiecare vineri, începând cu ora 21.00. Cel mai recent subiect dezbătut de cei doi profesioniști împreună cu DJ-ul Radio ZU a fost legat de provocările care vin la pachet cu adolescența și care sunt chestiunile pe care trebuie să le înțelegem atât noi, părinții, cât și ei, adolescenții.

„Un subiect foarte important acesta despre provocările de a fi adolescent în timpurile acestea. Dacă am fi avut genul acesta de informație când eram noi mici, cred că viețile noastre și ale părinților noștri ar fi fost mult mai ușoare”, mărturisește Paul Olteanu.

De ce este adolescența este o perioadă atât de dificilă?

Paul și Alexandra au povestit timp de aproape 60 de minute cum funcționează creierul nostru, cum ajungem să acționăm într-un fel sau altul, de ce este adolescența o perioadă pe cât de importantă, pe atât de dificilă și cum ar trebui să ne comportăm fie că suntem noi – adolescenți, sau noi – părinți.

Dacă vrei să te ințelegi mai bine pe tine și pe cei din jur și să navighezi mai ușor perioada asta, ascultă cele 15 episoade realizate până acum de Paul, Alexandra și Raluca, live la ZU.

De asemenea, nu pierde în fiecare vineri, de la ora 21.00, discuția live pe care o poartă Raluca Benavides cu cei doi specialiști, Paul Olteanu și Alexandra Irod. Poți să iei legătura cu ei folosind numărul nostru de WhatsApp – 0747 22 1815 – sau sunând la 021 409 19 00.

Vineri, 3 iulie, cei trei vor aborda un subiect care a stârnit mereu interes și este util ca discuție tuturor: compatibilitatea în relațiile de cuplu. Este deja documentat științific de cel mai lung studiu desfășurat în istoria omenirii faptul că relațiile pe care le avem contează cel mai mult în a prezice calitatea vieții, așa că Raluca, Alexandra și Paul și-au propus să parcurgă o serie de topicuri care gravitează în jurul relațiilor pe care le legăm.

  • De ce oamenii care ne atrag nu sunt neapărat buni pentru noi?
  • Care e diferența dintre chimie și compatibilitate?
  • Cât din ce ne atrage la alții e înnăscut și cât e dobândit?
  • Cât contează personalitatea în atracție?
  • Există niște trăsături atrăgătoare universal sau la fiecare dintre
    noi e altfel?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cei trei vor încerca să găsească răspunsuri.

Cine este Paul Olteanu?

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și transformare. În 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel
mai bun coach (Silver Award) din România, la gala „L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din toată țara.

În ultimii 12 ani Paul a dezvoltat si livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, neuroștiința încrederii, PCM, public speaking, branding personal și dinamici de grup către publicuri din Europa, America și Asia.

Cine este Alexandra Irod?

Alexandra Irod este psihoterapeut, cu specializări în terapia Gestalt și Psihotraumatologie. În urmă cu doi ani a devenit și coach transformațional și a obținut certificarea pentru instrumentul psihometric Life Style Inventory Assessment. Alexandra organizează ateliere de autocunoaștere și dezvoltare personală pe teme precum „Conexiunea între stres și boli”, „Arta și știința relațiilor”, „Comunicare conștientă”, „Traumă și vindecare”, „Autenticitate versus Atașament”.

BOMBĂ! Reacţia lui Reghe după ce a auzit despre Anamaria şi Dan Alexa
Gafă sau adevăr?! Cum au numit-o indienii pe Iulia Vântur, pe afișul noului film al...
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Imaginile momentului cu Edi Iordănescu! Ce a făcut viitorul selecționer la bordul „bijuteriei” de 120.000...
Cum va funcţiona limitarea la 9 luni a valabilităţii certificatelor verzi. Explicaţiile lui Rafila
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a trimis o scrisoare părinților fetei
Gafă sau adevăr?! Cum au numit-o indienii pe Iulia Vântur, pe afișul noului film al...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
City INSURANCE, dată în JUDECATĂ, după un ACCIDENT provocat de fiul lui Radu MAZĂRE
A primit mii de dolari pentru a ieși cu el. Când a aflat cine e,...
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Trădare anului la PRO TV! Pleacă de la Știrile Pro TV pentru un alt post....
Se vor aplica în toată România! Măsuri de ultim moment. Sunt valabile până la 31...
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Unde se află regiunea denumită "OAZA TINEREŢII", unde oamenii nu se îmbolnăvesc niciodată şi arată...