Fanul unei echipe germane strânge bani ca să îl aducă pe Messi, deși e ca și transferat la Manchester City / Fotbalistul refuză deja să se mai antreneze cu Barcelona

Redactor:
Dragos Tanase
Fanul unei echipe germane strânge bani ca să îl aducă pe Messi, deși e ca și transferat la Manchester City / Fotbalistul refuză deja să se mai antreneze cu Barcelona
Messi rămâne la Barcelona, până la finalul sezonului

Un fan al echipei germane de fotbal VfB Stuttgart a pornit o campanie de strângere de fonduri ca să-l cumpere pe Lionel Messi de la FC Barcelona, deși acesta este ca și transferat la Manchestr City.

Acest lucru nu l-a descurajat pe Tim Artmann, fanul respectiv fiind entuziasmat mai mult de faptul că, după 19 ani (cât a evaluat le Messi la clubul catalan), celebrul fotbalist argentinian poate ajunge la un alt club, oricare ar fi el.

El a creat un anunţ pe un site unde sunt organizate strângeri de fonduri și i-a încurajat pe fanii lui Stuttgart să doneze, pentru ca idolul lor să poată fi cumpărat, totuși, de echipa lor favorită, scrie Mediafax.

A setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro, fiind suficientă pentru clauza de reziliere lui Messi şi salariul pentru următorii doi ani.

Însă, Tim a dezvăluit că există şi un plan B, în cazul în care obiectivul său nu este atins, înainte ca Messi să fie transferat la altă echipă. Astfel, sumă obţinută la strângerea de voturi va fi donată în scopuri caritabile.

Între timp, fostul antrenor secund de la Barcelona – Juan Carlos Unzue – este convins că Messi este hotărât să ajungă lângă Josep „Pep” Guardiola, cu care se înțelege foarte bine de pe vremea când Pep era antrenorul său la Barcelona. Acum, Guardiola o antrenează pe Manchester City.

”Pe de-o parte, dacă Messi va pleca de la Barcelona, mi-ar plăcea să meargă să-şi aducă aminte de vremurile vechi cu oameni pe care îi cunoaşte deja şi alături de care a avut succes. Sper să meargă la Manchester City, o spun cu toată sinceritatea”, a declarat Juan Carlos Unzue, fost antrenor secund al Barcelonei.

Leo Messi refuză să se antreneze cu Barcelona

Acum, după ce Messi a refuzat să participe la primul antrenament al lui Ronald Koeman, cei mai mulți cred că jucătorul nu mai poate fi întors din drum, mai ales că argentinianul consideră că nu mai are contract cu clubul spaniol,după ce a anunţat activarea clauzei.

Totuși, liga din Spania a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că Messi este în continuare sub contract cu Barcelona şi că acesta va înceta dacă va fi plătită suma de 700 de milioane de euro.

Miercuri, tatăl lui Messi, Jorge Messi, se va întâlni cu preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, pentru a  înlesni plecarea fiului său, mai ales că acesta s-ar fi înţeles deja cu Manchester City pentru un contract uriaş.

Messi ar câştiga 750 de milioane de euro, în următorii 5 ani, dacă semnează cu echipa lui Guardiola. Primii 3 ani ar juca în Anglia, pentru ca în următorii 2 ani să evolueze pentru echipa din New York deţinută de şeici.

„Situaţia este mult, mult mai rea pentru Barcelona decât era în urmă cu 6 zile. Lionel Messi este mai determinat să părăsească clubul şi să meargă în altă parte aşa cum a spus în acel fax deja celebru. Conducerea Barcelonei, în privat, acceptă acum faptul că orice vor face, orice vor spune, la un moment dat, Lionel Messi va pleca de la club”, este concluziua lui Gary Cotterill, jurnalist Sky Sports, citat de Mediafax.

Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
Decizia PROTV: Florin Calinescu e OUT! Ce se intampla la Romanii au talent
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Motivul pentru care oamenii nu trăiesc în Cernobîl, dar o fac în Hiroshima și Nagasaki
Start Rabla 2020 la electrocasnice. Cum iei banii şi câte produse poţi cumpăra cu voucherele...
Un bărbat l-a împușcat în cap pe amantul soției, apoi a forțat-o să îl decapiteze...
Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
REGINA fără pic de RUȘINE care a SCANDALIZAT o țară întreagă la numai 27 de...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Mircea Badea suferă de o boală cruntă! Ce spune Teo și Carmen Brumă, medicii au...
În sfârșit! Dincă a recunoscut astăzi ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Secretul unei relații durabile. 7 metode științifice pentru o căsătorie fericită
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide