Fanul unei echipe germane strânge bani ca să îl aducă pe Messi, deși e ca și transferat la Manchester City / Fotbalistul refuză deja să se mai antreneze cu Barcelona

Fanul unei echipe germane strânge bani ca să îl aducă pe Messi, deși e ca și transferat la Manchester City / Fotbalistul refuză deja să se mai antreneze cu Barcelona
Messi rămâne la Barcelona, până la finalul sezonului
Publicat: 01/09/2020, 02:00

Un fan al echipei germane de fotbal VfB Stuttgart a pornit o campanie de strângere de fonduri ca să-l cumpere pe Lionel Messi de la FC Barcelona, deși acesta este ca și transferat la Manchestr City.

Acest lucru nu l-a descurajat pe Tim Artmann, fanul respectiv fiind entuziasmat mai mult de faptul că, după 19 ani (cât a evaluat le Messi la clubul catalan), celebrul fotbalist argentinian poate ajunge la un alt club, oricare ar fi el.

El a creat un anunţ pe un site unde sunt organizate strângeri de fonduri și i-a încurajat pe fanii lui Stuttgart să doneze, pentru ca idolul lor să poată fi cumpărat, totuși, de echipa lor favorită, scrie Mediafax.

A setat ca obiectiv suma de 900 de milioane de euro, fiind suficientă pentru clauza de reziliere lui Messi şi salariul pentru următorii doi ani.

Însă, Tim a dezvăluit că există şi un plan B, în cazul în care obiectivul său nu este atins, înainte ca Messi să fie transferat la altă echipă. Astfel, sumă obţinută la strângerea de voturi va fi donată în scopuri caritabile.

Între timp, fostul antrenor secund de la Barcelona – Juan Carlos Unzue – este convins că Messi este hotărât să ajungă lângă Josep „Pep” Guardiola, cu care se înțelege foarte bine de pe vremea când Pep era antrenorul său la Barcelona. Acum, Guardiola o antrenează pe Manchester City.

”Pe de-o parte, dacă Messi va pleca de la Barcelona, mi-ar plăcea să meargă să-şi aducă aminte de vremurile vechi cu oameni pe care îi cunoaşte deja şi alături de care a avut succes. Sper să meargă la Manchester City, o spun cu toată sinceritatea”, a declarat Juan Carlos Unzue, fost antrenor secund al Barcelonei.

Leo Messi refuză să se antreneze cu Barcelona

Acum, după ce Messi a refuzat să participe la primul antrenament al lui Ronald Koeman, cei mai mulți cred că jucătorul nu mai poate fi întors din drum, mai ales că argentinianul consideră că nu mai are contract cu clubul spaniol,după ce a anunţat activarea clauzei.

Totuși, liga din Spania a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că Messi este în continuare sub contract cu Barcelona şi că acesta va înceta dacă va fi plătită suma de 700 de milioane de euro.

Miercuri, tatăl lui Messi, Jorge Messi, se va întâlni cu preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, pentru a  înlesni plecarea fiului său, mai ales că acesta s-ar fi înţeles deja cu Manchester City pentru un contract uriaş.

Messi ar câştiga 750 de milioane de euro, în următorii 5 ani, dacă semnează cu echipa lui Guardiola. Primii 3 ani ar juca în Anglia, pentru ca în următorii 2 ani să evolueze pentru echipa din New York deţinută de şeici.

„Situaţia este mult, mult mai rea pentru Barcelona decât era în urmă cu 6 zile. Lionel Messi este mai determinat să părăsească clubul şi să meargă în altă parte aşa cum a spus în acel fax deja celebru. Conducerea Barcelonei, în privat, acceptă acum faptul că orice vor face, orice vor spune, la un moment dat, Lionel Messi va pleca de la club”, este concluziua lui Gary Cotterill, jurnalist Sky Sports, citat de Mediafax.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată