Horoscopul zilei de 22 octombrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2020. „Săgetătorii” trebuie să evite speculațiile financiare
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 22/10/2020, 07:25

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna se va afla în tranzit prin zodia Capricorn și ne va oferi multă seriozitate, responsabilitate, maturitate și putere de a lupta pentru atingerea obiectivelor noastre. În plan sentimental suntem mai înclinați să dăm frâu liber pasiunilor și să ne îndrăgostim.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 octombrie 2020

Dragoste

Soarele se pregătește să-ți părăsească sectorul relațiilor și simți din plin acesta spect. Parcă nu ai același interes pentru partener și parcă nu mai simți la fel de mult să te implici în viața de cuplu.

Carieră

Luna îți traversează sectorul carierei și-ți aduce multă responsabilitate, putere de muncă, rezistență fizică și psihică, mai ales că vei avea de înfruntat provocări, limitări cauzate de imposibilitatea de a fi la zi cu toate.

Bani

Posibil să resimți niște dificultăți financiare pe care le ridică un contract sau o colaborare, fie un partener de afaceri sau asociat te va agita și te vei gândi foarte serios să pui punct contextului. La locul de muncă ești determinată să-ți închei sarcinile și ești eficientă.

Sănătate

Starea de sănătate ese foarte bună și te responsabilizezi foarte mult față de programul de muncă, astfel încât să îți acorzi și ție timp și relaxare.

Horoscop zilnic Taur – 22 octombrie 2020

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță, azi poți primi vești bune de la partener. Sectorul iubirii rămâne foarte bine aspectat și șansele de a te îndrăgosti sunt în continuare foarte mari, iar pasiunea este pe măsură, dar și farmecul tău.

Carieră

O serie de convingeri s-au schimbat în ultimul timp și de acum vezi altfel calea prin care să te dezvolți profesional și să-ți atinge niște obiective. Lasă și niște prejudecăți în spate și te poți afirma cu încredere. La locul de muncă poți simți niște frustrări, te poți simți deranjat ed atitudinea colegilor.

Bani

Îți faci calcule și socoteli și te gândești la o strategie pentru a economisi sau a-ți îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Azi nu te simți chiar în apele tale și asta pentru că oboseala și orele peste program sau activitățile extra ți-au consumat toate bateriile.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 octombrie 2020

Dragoste

Îți iei rezervele de energie din familie, mai ales că te-ai apropiat foarte multde cei dragi în ultimul timp. Relația cu partenerul de cuplu se bucură de momente de frumoase care vă apropie, însă interesul tău este destul de scăzut față de zilele trecute. Ese doar un moment pe care-l vei depăși.

Carieră

Un proiect în care ești implicat îți va cauza astăzi nervi, tensiuni și multă agitație. S-ar putea ca lucrurile să nu meargă în direcție dorită sau să fie încetinite.

Bani

Te preocupi de situația unor bunuri de patrimoniu, credite, litigii, taxe și impozite, însă s-ar putea ca ceva să nu iasă conform planurilor și nevoilor tale deocamdată.

Sănătate

Începi să-ți ridici semne de întrebare despre staea ta de sănătate în raport cu programul pe care-l ai sau cu solicitările momentului.

Horoscop zilnic Rac – 22 octombrie 2020

Dragoste

Relațiile cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață, încep să se detensioneze și să recapeți o viziune optimistă asupra viitorului. O zi bună să-ți exprimi emoțiile și să te apropii de persoana iubită.

Carieră

Un partener de afaceri poate veni cu o propunere intersantă, îți poate face o propunere, însă îți va fi greu în momentul ăsta să te decizi care este direcția de viitor pe care vrei să mergi. Lasă portița deschisă dacă nu poți acționa acum.

Bani

Premisele financiare ale unui contract nu-ți sunt deloc pe plac și te demotivează, te dezechilibrează, însă nu te avânta să iei decizia acum.

Sănătate

Îți este dificil să integrezi niște trăiri, emoții în viața ta și asta te face să te întorci cu gândul al trecut, la copilărie, la relația, poate, cu tatăl tău.

Horoscop zilnic Leu – 22 octombrie 2020

Dragoste

Ai grijă la modul de comunicare cu cei din jur pentru că riști să fii ușor cam impunătoare și autoritară și ar fi păcat să-ți strici ziua de astăzi pentru niște fleacuri.

Carieră

La locul de muncă te implici în multe activități și oricâtă responsabilitate și determinare ai avea, la un moment dat s-ar putea să nu mai faci față solicitărilor. Ete adevărat că atitudine de acum este pe placul șefilor și poți crește în ochii acestora.

Bani

Poți primi niște bani de la locul de muncă, o remunerație în urma unor activități suplimentare. Contextul te va stimula să câștigi mai mult sau să-ți propui să avansezi într-o funcție.

Sănătate

Nevoia de odihnă și relaxare, măcar de a-ți dedica timpul unor activități care-ți fac plăcere, este foarte mare și ar trebui să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți acorda și momente de respiro.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 octombrie 2020

Dragoste

Ziua dea stăzi o vei dedica în mare parte celorlalți, persoanei iubite și copiilor, dacă ai. Ești dornică să te relaxezi în brațele partenerului, să stați de vorbă și să vă consolidați povestea de dragoste.De asemenea, interesul pentru educația copiilor crește considerabil.

Carieră

A cam venit vremea să-ți schimbi niște principii și mentalități legate de drumul pe care trebuie să-l parcurgi pentru atingerea unor idealuri, pentru a te dezvolta profesional. Resimți din plin că trebuie să ieși din zoa de confort și să te pui în valoare.

Bani

Contextul financiar de astăzi este mai sensibil și nu vei ști exact ce decizie să iei, ce să faci cu o sumă de bani sau pentru a obține o sumă de bani. Așteaptă câteva zile dacă este vorba de o decizie majoră.

Sănătate

Starea de sănătate este una bună, dar asemenea zilei de ieri, te simți obosită, slăbită, fără vitalitate. Dacă te-ai dedica pasiunilor tale, aceste mici neplăceri s-ar putea dizolva.

Horoscop zilnic Balanță – 22 octombrie 2020

Dragoste

Este nevoie să depui mai mult efort pentru a menține echilibrul în familie, pacea și liniștea pe care abia le-ai dobândit. Chiar dacă simți să-ți exprimi niște frustrări, fă-o mai în glumă pentru că ai tendința de a fi prea emoțională. Posibil să vină niște vești legate de locuință, de un proiect de casă început în trecut.

Carieră

Ai parte de multe emoții la locul de muncă și treci printr-un amalgam de stări. Posibil să-ți dai seama că ești iubit și apreciat de cei din jur.

Bani

Te preocupă foarte mult contextul financiar pe care-l traversezi în prezent, însă evită astăzi să faci investiții, tranzacții pentru că poți pierde niște bani din greșeală.

Sănătate

Soarele se pregătește să iasă din zodia ta și resimți din plin momentul. Ești mai lipsită de vitalitate și de energie, dar totul este trecător. De mâine îți reînvie zâmbetul.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 octombrie 2020

Dragoste

O zi bună în dragoste pentru că te poți exprima nestingherit și poți lăsa sentimentele să circule libere. Faci declarații de dragoste și visezi cu ochii deschiși, dar este vorba de vise concrete și practice și nu fantezii.

Carieră

Cu toate că ai multe de spus și de planificat, resimți o teamă de a le pune pe hârtie și a începe, la modul propriu, să le programezi.

Bani

Este o zi foarte bună pentru negocieri, așa că dacă ai de luat cuvântul într-o ședință sau trebuie să discuți termenii unui contract, o poți face cu încredere.

Sănătate

Posibil ca astăzi să te simți mai extenuat decât de obicei și să alegi să te bagi în pat mult mai devreme. Nu este o decizie rea. Mâine te vei trezi cu o energie incredibilă.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 octombrie 2020

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în plan sentimental. Posibil ca nevoia ta de a firmare sau de a fi valorificat de partener să nu se îndeplinească și asta te face peste măsură de irascibil.

Carieră

La locul de muncă, în schimb, situația stă exact invers și te bucuri de laude. S-ar putea să primești niște beneficii, să-ți îmbunătățești imaginea sau să-ți atingi un scop.

Bani

În ultima perioadă ai simțit să-ți moderezi cheltuielile, să-ți temperezi ieșirile, însă astăzi trebuie să ai grijă pentru că s-ar putea să fii tentat să investești în grabă. Evită speculațiile financiare.

Sănătate

Cumva începi să te îngrijorezi de un aspect care vizează starea ta de sănătate. Posibil să fie vorba de afecțiuni mai vechi care încep să aibă simptome.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 octombrie 2020

Dragoste

Dacă ai ținut ceva ascuns, dacă ai păstrat un secret, sau poate niște sentimente, emoții au fost îngrădite, astăzi le vei spune fără teamă.

Carieră

Resimți ușoare frustrări legate de ascensiunea ta profesională, însă cu Luna în tranzit prin zodia ta le vei depăși imediat pentru că știi cât de capabilă și perseverentă poți fi atunci când îți propui să-ți atingi un ideal.

Bani

Grijile financiare sunt bune până la urmă pentru că te ajută să rămâi ancorat în realitate, iar realitatea acestor zile este destul de imprevizibilă, chiar sumbră la capitolul financiar.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia și îți conferă foarte multă rezistență fizică și psihică. Puterea interioară de astăzi este impresionantă.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 octombrie 2020

Dragoste

S-ar puea ca în cuplu să iasă la suprafață niște secrete, să se spună niște adevăruri în mod prea brutal și să te întristezi, să te închizi în tine și să eviți clarificarea acum.

Carieră

Dacă ai de discutat ceva cu superiorii, fă-o în primele ore ale zilei pentru că mai apoi s-ar putea ca dialogul să se tensioneze.

Bani

O situație financiară care este legată de acte sau un context care implică documente de stat, oficiale, poate să nu se rezolve astăzi din cauza unor limitări, restricții prin care ești nevoită să treci.

Sănătate

Starea de sănătate este una mai bună, însă pentru a te simți pe deplin liniștită ai nevoie să te exprimi mai mult, să-ți spui părerile, tristețile, nemulțumirile, dar cel mai probabil nu o vei face.

Horoscop zilnic Pești – 22 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu te simți neglijat, ai senzația că partenerul nu te mai apreciază, nu-ți mai dă valoarea și nu-ți mai acordă atenția de odinioară. Poate ar trebui să te pună pe gânduri situația.

Carieră

Va trebui să muncești mai mult, cu mai multă responsabilitate și determinare dacă-ți dorești ca un proiect să-ți aducă roadele promise.

Bani

Posibil să faci o investițe într-un plan de viitor pe care-l ai, însă nu va fi ușor de luat decizia corectă acum. Ce sumă de bani investești, cât îți permiți să-l dezvolți și ce rezultate vei obține, acestea sunt întrebările care încă nu-ți găsesc un răspus clar în mintea ta.

Sănătate

Te simți mai obosit ca de obicei, mai lipsit de vlagă și energie și oricât te-ai odihni pare că nu-ți revii prea ușor.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Cine este Mihaela, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de la...
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?