Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Horoscop săptămânal 19 - 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 19/10/2020, 06:20

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Se detensionează zona sentimentală și ai ocazia să vezi din alt unghi un context relațional. Ești destul de mult susținută să-ți îmbunătățești relația, dar va depinde și de tine cum pui problema și ce atitudine adopți, practic este important ce-țoi dorești cu adevărat de la cuplu. Către finele săptămânii poți să discuți cu curaj despre aspectele sensibile ale relației.

Carieră

Se întrevăd beneficii și oportunități care pot să apară prin intermediul locului de muncă. Ai ocazia să-ți consolidezi statutul, să te afirmi și să primești aprecieri. Mulți nativi intră pe o nouă direcție în carieră, în timp ce alții primesc funcții, onoruri și își ating obiectivele propuse.

Bani

Este o perioadă bună să-ți canalizezi energia și către sectorul financiar pentru că ai șanse reușești să rezolvi contexte mai vechi legate de un bun de patrimoniu, un credit, o situație care vizează banca. Poate achiți o datorie, rezolvi un partaj, obții un împrumut în urma unei renegocieri.

Sănătate

O săptămână foarte bună la capitolul sănătate. Traversezi o perioadă care te repune pe linia de plutire și ai șanse majore să vindeci orice afecțiune cu care te-ai confruntat. În plus, energia ta este molipsitoare.

Horoscop săptămânal Taur: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasta se formează aspecte foarte bune în sectorul iubirii, acolo unde se află Venus, întocmai guvernatoarea ta, și ai mari șanse să-ți îmbunătățești viața sentimentală. Dacă ești singură, poți cunoaște o persoană cu care să empatizezi de la prima vedere, iar șansa ca relația să se dezvolte într-una pe termen lung este mare. Dacă ești parte a unui cuplu, relația se armonizează și se consolidează și vă construiți viziuni comune de viitor plecând de la clarificarea unor aspecte din trecut.

Carieră

Îți canalizezi foarte mult energia către sectorul profesional și încerci să dezvolți relații armonioase cu cei din jur. Posibil să apară oportunități de a renegocia niște contracte sau chiar de a semna noi parteneriate profesionale. Ai șansa să studiezi, să înveți lucruri noi sau să te folosești de o diplomă obținută.

Bani

Săptămâna aceasta s-ar putea să reiei niște dialoguri legate de o remunerație, să restabilești niște termeni ai unor plăți, mai ales dacă provin din contracte de colaborare sau asociere.

Sănătate

Te dedici cu multă pasiune unui hobby și asta îți dă aripi și-ți îmbunătățește enorm starea de spirit, implicit de sănătate. În schimb, evită excesele de orice fel.

Horoscop săptămânal Gemeni: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Relația cu familia se armonizează și reușiți să ajungeți la viziuni comune de viitor, aspect care te poate susține dacă vrei să-ți iei o casă, pentru că cei dragi te sprijină. Oricum se întrevăd beneficii și portunități legate de locuință..

Carieră

Îți canalizezi cea mai mare parte din energie asupra locului de muncă și ai ocazia să vii cu idei noi, subtile, despre cum să-ți îndeplinești sarcinile cât mai eficient și cum să-ți faci programul astfel încât să-ți menții energia la cote înalte. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă.

Bani

Dacă te gândești să-ți faci un credit imobiliar, săptămâna aceasta ești susținută, însă s-ar putea să întâmpini unele obstacole, dar care te vor motiva mai mult, însă nu te grăbi să semnezi fără să citești în detaliu contractul.

Sănătate

Este o perioadă bună să-ți reevaluezi starea de sănătate. Nu se întrevăd probleme majore, însă te-ar ajuta să faci mici schimbări, să aduci unele îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Rac: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Mare parte din energie o canalizezi către îmbunătățirea vieții sentimentale. Ai ocazia să vezi din alt unghi o relație, o poveste de dragoste și mai ales ai ocazia să lămurești un context sentimental, chiar să abordezi subiecte mai delicate care în trecut nășteau conflicte. O săptămână foarte bună pentru consolidarea relațiilor cu impact pe termen lung. Nativii singuri pot fi atrași de persoane noi și pot lega o legătură de durată

Carieră

Ai grijă la acțiunile impulsive și la tensiunile care pot lua naștere cu superiorii aparent din motive banale. Ai șansa de a face din țânțar armăsar, mai ales în prima parte a săptămânii!

Bani

Ești foarte bine susținută în negocieri și ai ocazia în această săptămână să semnezi noi contracte profesionale, să legi noi parteneriate și să te asociezi pe termen lung cu persoane, instituții importante. Nu rata ocazia aceasta!

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună. Dacă aștepți vești din această zonă, de exemplu rezultatul unor analize, acesta va fi favorabil. În schimb, nu face excese oricât de bine te-ai simți!

Horoscop săptămânal Leu: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Îți concentrezi mare parte din atenția asupra casei și familiei, în special asupra relațiilor cu părinții sau cu partenerul, cu cei cu care locuiești sub același acoperiș. Reușești să abordezi subiecte delicate care în trecut aduceau tensiuni. Unii nativi discută de posibilitatea de a se muta cu persoana iubită.

Carieră

Te pui foarte mult în valoare, ai încredere în tine și stima de sine crește, aspecte care-ți vor aduce oportunități de a te face remarcată șa locul de muncă. Ești eficientă, responsabilă și mai ales perseverentă în rezolvarea sarcinilor. Posibil să ai parte de ocazia de a-ți face programul mai practic, dar mai comod. Nativii care-și căutau un loc de muncă se pot angaja.

Bani

Este o săptămână în care accentul cade favorabil pe sectorul financiar ceea ce înseamnă că ai mari șanse să-ți îmbunătățești veniturile. Poate fi vorba de prime, bonusuri și bonificații, reduceri la achiziții, oferte la cumpărături, un comision mai mare și chiar oportunități de creștere a salariului.

Sănătate

Ai ocazia să-ți îmbunătățești considerabil starea de sănătate și nu ar strica dacă ți-ai schimba cât de puțin stilul de viață. Îmbunătățirile aduse acum vor fi rezistente, cu rezultate favorabile pe termen lung.

Horoscop săptămânal Fecioară: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o săptămână foarte bună, chiar excepțională și poți face abstracție că Mercur, guvernatorul tău retrogradează, dacă ești atentă la modul în care comunici cu cei din jur. Trebuie să știi că Venus, planeta iubirii, care-ți tranzitează zodia, face aspecte de susținere cu planetele din Caprixcorn care se află pe casa iubirii. Cu alte cuvinte, ai șansa de a te îndrăgosti, iar ceea ce începi acum va fi pe termenl lung, iar dacă ești parte a unui cuplu ai ocazia să-ți consolidezi puternic relația și să faceți pași spre un viitor împreună.

Carieră

Comunicarea cu superiorii se îmbunătățește și ai idei bune despre cum să faci lucrurile să meargă, despre cum să duci un proiect către succes. Te pui destul de bine în evidență în dialog, în ședințe, discursuri publice și ești susținută dacă dai examene, teste, inetrviuri.

Bani

Sectorul negocierilor este aspectat de Soare, deci energia ta se va canaliza către rezolvarea unei situații ce ține de acte, contracte sau poate fi vorba de activități de comerț care capătă interes și din care poți scoate bani. Se pot relua discuții din trecut, renegocieri.

Sănătate

Se întrevăd oportunități care să te stimuleze să te dedici mai mult hobby-urilor și pasiunilor tale, iar această săptămână va fi definitoprie pentru cum va arăta programul tău de acum înainte. Ai șansa să te bucuri de timp liber, însă folosit constructiv.

Horoscop săptămânal Balanță: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Relațiile de familie au șansa să se îmbunătățească după o perioadă destul de tensionată. Reașterni armonia în casă și te apropii de cei dragi. Unii nativi au șansa de a se muta, de a-și cumpăra o casă sau de a se folosi de un bun de patrimoniu. Pe de altă parte, cum Venus este guvernatoarea ta, ai oportunitatea de a te debarasa de relații toxice, deziluzii, pierderi, dezamăgiri și depresii sentimentale.

Carieră

Săptămâna aceasta nu te preocupă prea mult cariera și asta pentru că lucrurile merg bine, în schimb de preocupi de tine, de îmbunătățirea imaginii pe care o ai despre tine, dar și pe care o arăți celorlalți.

Bani

Îți canalizezi mare parte din energie asupra sectorului financiar și esti determinată săa duci îmbunătățiri bugetului sau cel puțin să reușești să-l stabilizezi. Partea bună este că poți avea idei despre cum să faci asta, deci ascultă-le!

Sănătate

Ai marea ocazie să lași în spate trecutul cu tot ce a însemnat acesta, fie că este vorba de frici, temeri, vicii, inhibiții, anxietăți sau chiar probmele de sănătate. Chiar dacă te confrunți cu afecțiuni cronice, vei observa că acestea se îmbunătățesc, însă dă dovadă de responsabilitate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, se găsește în sectorul prietenilor, al vieții sociale, și face aspecte benefice cu planetele din casa comunicării. Este, parcatic cocktailul perfect pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală. Ai ocazia să lămurești contexte în cuplu și să stabilizezi relația, iar dacă ești singură poți cunoaște pe cineva prin intermediul cercului de prieteni și poți începe o relație.

Carieră

Un proiect la care visai are șanse să se dezvolte, să atingă succesul și vei avea șanse să-l promovezi sau o persoană importantă poate veni cu oportunități spre tine, poate chiar investi într-un plan pe care-l ai.

Bani

Atenție săptămâna aceasta la tendința de a cheltui mai mult decât îți permite bugetul. S-ar putea să ieși mai mult din casă ca de obicei și asta te va face să scoți și bani din buzunar.

Sănătate

Soarele îți activează zodia și-ți aduce multă energie, vitalitate, chef de viață și bucurie. Poți rezolva probleme de sănătate mai vechi dacă-ți refaci analize sau dacă-ți schimbi stilul de viață. Posibil să primești sfaturi bune și să aflii remedii pentru unele simptome.

Horoscop săptămânal Săgetător: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Contextul momentului îți cere să-ți reevaluezi trecutul și să scoți la lumină tot ce nu-ți place la partener sau la o relație pe care o ai și să le discuți. Totodată, reeevaluarea atitudinii față de viața sentimentală și valorificarea ta și a persoanei iubite poate aduce îmbunătățiri și consolidări în cuplu pe termen lung.

Carieră

Este o săptămână foarte bună pentru cariera și ascensiunea ta profesională. Ai șansa să te afirmi, să te pui în evidență și chiar să obții o funcție sau să-ți atingi niște obiective profesionale. Nativii care fac schimbări de carieră pot fi susținuți neașteptat de bine.

Bani

După o perioadă destul de tensionată financiar, iată că ai ocazia de a-ți îmbuntăți bugetul, de a-ți consolida veniturile pe termen lung. Este posibil ca oportunitățile să vină inclusiv din sectorul muncii, iar asta poate înseamna o creștere salarială, o primă de merit.

Sănătate

Este o perioadă în care se pun în lumină niște probleme de sănătate pentru a le rezolva, însă contextul te susține să-ți canalizezi constructiv energia și să le depășești. Te poate ajuta un psiholog, psihoterapeut, astrolog, duhovnic sau o persoană cu abilități spirituale, senzoriale. Este momentul să te vindeci de temeri, anxietăți și nevroze.

Horoscop săptămânal Capricorn: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Viața persoanlă cunoaște ascensiune și ai șansa de a te pune în evidență așa cum nu ai mai făcut-o până acum, ai șansa de a evolua și progresa, inclusiv în plan sentimental, unde te poți simți atrasă de persoane înțelepte și cu care împărtășești viziuni comune. Oricum, o serie de principii de viață se îmbunătășesc și asta te ajută în evoluție, spirituală și sentimentală.

Carieră

Mare parte din energia ta se va canaliza către îmbunătățirea unui proiect, personal sau de grup, în care ești implicată. Atenție la unii prieteni care sunt implicați sau promit să se implice și să te ajute, să nu ai surprize!

Bani

Banii din vin din munca ta, din expunerea și valorificarea talentelor tale, în urma propriilor negocieri. Nu sunt aspecte puternice, însă poți face unele reevaluări financiare, însă chiar dacă ești pe plus nu sări să-i investești acum.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește așa cum nici tu nu (mai) sperai. Posibil să mai rămână aprinse niște frici, temeri și semne de întrebare, însă analizează-le rațional și fă ceea ce consideri că este mai bine pentru a-ți obține liniștea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o săptămână bună în plan sentimental, în special dina adoua parte a sa. Te înțelegi cu persoana iubită, rezolvați tensiuni mai vechi, reluați teme de dialog mai sensibile și reaprindeți apsiunea în dormitor.

Carieră

Soarele îți activează sectorul carierei prin urmare este o perioadă în care interesul și energia ta se vor canaliza către îmbunătățirea imaginii profesionale sau către atingerea obiectivelor propuse. Posibil să discuți despre o funcție sau să te afirmi printr-un dialog, discurs, ședință, negociere.

Bani

Este o săptămână foarte buină să rezolvi un context financiar care vizează uncredit, acte legate de bănci, moșteniri, partaje, litigii. Posibil ca nativii mai norocoși să primească o sumă de bani sau un bun material sub forma unei moșteniri. De asemenea, se poate îmbunătăți inclusiv situația finanaciară a partenerului.

Sănătate

Sectorul sănătaății care a fost destul de încercat în ultima perioadă are mari șanse să intre pe o pantă ascendentă. Cel mai important aspect este că scapi de emoțiile nocive, toxice, de frici și temeri și chiar poți vindeca trecutul, cu traumele sale.

Horoscop săptămânal Pești: 19 – 25 octombrie 2020

Dragoste

Venus se află în tranzit prin sectorul relațiilor tale și face aspecte benefice cu planetele din Capricorn poziționate pe casa primirii iubirii. Ei bine, a venit momentul să iubești și să te lași iubită. Ai mari șanse să consolidezi o poveste de iubire, să o solidifici pe termen lung, iar dacă ești singură, posibil ca șansa de a cunoaște pe cineva din anturaj să crească. Relațiile începute acum sunt relații de viitor, pe termen lung.

Carieră

Un proiect în care ai investit enorm are șanse ca săptămâna aceasta să se dezvolte neașteptat de frumos și să-ți aducă o serie de beneficii. Te pot ajuta partenerii de afaceri, prietenii. Posibil ca unii nativi să semneze noi colaborări și asocieri pe termen lung.

Bani

Continuă să fii prudentă la cheltuieli, investiții și tranzacții pentru că existp riscul ca în urma unei acțiuni impulsive sau neanalizate suficient să pierzi niște bani.

Sănătate

Se luminează o serie de principii de viață, reevaluezi convingeri și mentalități și vei reuși să-ți dai seama ce te ține în loc, ce te trage înapoi și nu te lasă să evoluezi spiritual, emoțional și chiar sentimental. Sănătatea este bună atâta timp cât nu faci excese.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun