I-au spus să își dea foc la casă după ce a descoperit de ce i se stricase toaleta. Ce s-a întâmplat de fapt

I-au spus să își dea foc la casă după ce a descoperit de ce i se stricase toaleta. Ce s-a întâmplat de fapt
I-au spus să își dea foc la casă după ce a descoperit de ce i se stricase toaleta. Ce s-a întâmplat de fapt / Sursă FOTO: 7News
Publicat: 28/08/2020, 17:06
Actualizat: 28/08/2020, 17:07

O femeie din Australia și-a dat seama că i s-a stricat toaleta și când s-a uitat în rezervor a făcut o descoperire halucinantă. Unii au spus că dacă ar fi fost în locul ei ar fi părăsit casa și nu s-ar fi întors niciodată.

Sofie Pearson, care locuiește în statul australian Quensland, a povestit într-o povestare pe Facebook prin ce a trecut după ce și-a dat seama că toaleta nu mai funcționează și a vrut să descopere care este cauza.

Incredibil ce a găsit în vasul de la toaletă

„Când m-am dus la baie și am tras apa a trebuit să împing la maxim butonul, așa că am fost puțin confuză. M-am gândit să ridic capacul să văd care este problema”, a declarat aceasta perntru 7News.

Însă, atunci când s-a uitat în rezervor, a identificat rapid problema – 4 șerpi de aproape un metru lungime. Australia este un stat destul de cunoscut pentru invazia de păianjeni și șerpi.

„M-am uitat la ei și nu mi-a venit să cred”, a mai adăugat aceasta.

I-au spus să își dea foc la casă

Mai întâi, și-a luat telefonul și i-a filmat, apoi și-a chemat un prieten să îi scoată din rezervor pentru că „nu m-ating de ei”. Tânăra în vârstă de 25 de ani crede că șerpii au ajuns în casa ei prin găurile din podea. Ulterior animalele au fost eliberate în natură în siguranță.

Unii dintre cei care i-au văzut postarea de pe Facebook au scris că ar fi părăsit imediat casa iar alții că „i-ar fi dat foc”. O persoană a sfătuit-o să arunce în aer toaleta.

Orgie între reptile. În acest oraș un parc a fost închis pentru a li se permite șerpilor să se împerecheze: „E pentru protecția publicului!”

Dragostea se întâmplă atunci când te aștepți cel puțin, sau așa se spune. Acest lucru a fost valabil pentru locuitorii din Lakeland, Florida, SUA, care au fost alarmați atunci când au văzut un grup de șerpi care se reuneau în jurul lacului Hollingsworth în februarie 2020. Autoritățile au lansat imediat un mesaj ca să liniștească populația – Șerpii sunt acolo doar pentru a se împerechea și nu sunt veninoși, scrie revista Time.