Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Orgie între reptile. În acest oraș un parc a fost închis pentru a li se permite șerpilor să se împerecheze: „E pentru protecția publicului!”

Orgie între reptile. În acest oraș un parc a fost închis pentru a li se permite șerpilor să se împerecheze: „E pentru protecția publicului!”

Dragostea se întâmplă atunci când te aștepți cel puțin, sau așa se spune. Acest lucru a fost valabil pentru locuitorii neașteptați din Lakeland, Florida, SUA. care au fost alarmați atunci când au văzut un grup de șerpi care se reuneau în jurul lacului Hollingsworth.

Autoritățile au lansat imediat un mesaj ca să liniștească populația Șerpii sunt acolo doar pentru a se împerechea și nu sunt veninoși, scrie revista Time.

„Relaxați-vă! Păstrați-vă calmul. Șerpii de pe lac nu sunt veninoși! ” se arată într-o postare pe Facebook de la autoritățile locale. „Am vrut să clarificăm unele zvonuri care au apărut loc în ultima zi. Sunt o parte importantă a ecosistemului și nu ar trebui să fie deranjați”, a declarat joi Departamentul Parcuri și Agrement în propria sa postare de Facebook. „Deși nu putem exclude prezența altor specii în acea locație sau în alte locații din jurul lacului, credem că șerpii de apă s-au adunat în acea zonă așa cum par a face anual.”, se mai arată în mesaj.

Departamentul de parcuri și agrement a anunțat că a pus o bandă de precauție în jurul zonei și lucrează pentru a atârna semne care să permită publicului să știe exact ce se întâmplă. „Aceasta este pentru protecția publicului și a șerpilor”, se arată în mesaj.

Tags:
Inchide