ILUMA, cel mai inovator produs IQOS, în exclusivitate la Flight Festival, în Timișoara (16-18 iunie)

ILUMA, cel mai inovator produs IQOS, în exclusivitate la Flight Festival, în Timișoara (16-18 iunie)
Publicat: 16/06/2023, 17:31

În plin sezon al evenimentelor, IQOS este mereu acolo unde contează. Weekendul acesta, IQOS susține Flight Festival și prezintă în premieră „Home of IQOS”, noul concept al brandului, destinat comunității și evenimentelor organizate în aer liber, dar și noul produs revoluționar IQOS ILUMA.

IQOS crede în puterea comunității și știe că atmosfera de festival e mai intensă cu fiecare moment petrecut împreună. De aceea, a creat „Home of IQOS”, locul în care adulții fumători sau utilizatori de produse fără fum, iubitori de experiențe memorabile, se vor simți ca acasă și vor descoperi, în exclusivitate, cel mai nou dispozitiv al brandului: IQOS aduce pe piața autohtonă noul IQOS ILUMA.

Noul produs va fi disponibil din 20 iunie, dar publicul îl poate descoperi în premieră la Flight Festival, în patru culori pentru varianta PRIME: gold khaki, obsidian black, jade green și bronze taupe, perfecte să completeze nu doar ținutele de festival, ci și spiritul plin de culoare al unui eveniment care adună laolaltă pasionați de muzică și cultură urbană.

IQOS ILUMA marchează o experiență IQOS revoluționară. Pe lângă caracteristicile standard, apar caracteristici noi: comunicarea prin Bluetooth, sistemul de încălzire prin inducție, stiloul cu funcția auto-start și multe alte detalii pe care le puteți descoperi în curând pe website-ul iqos.ro.

Tot în cadrul festivalului de la Timișoara, brandul marchează încă o premieră și lansează un nou concept destinat comunității IQOS și evenimentelor organizate în aer liber. În fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului, în pauza dintre concerte, publicul adult fumător sau utilizator de produse fără fum este invitat în „Home of IQOS”, un punct de neratat pe harta festivalului. Un ecran de leduri va reda experiențele interactive pregătite de brand și îi va transforma pe cei prezenți din simpli vizitatori, în parte integrantă a provocării de a trece împreună la nivelul următor.

„Home of IQOS”, locul de unde începe călătoria, își așteaptă vizitatorii cu o multitudine de  experiențe de încercat, pe care le recompensează cu multe premii. Printre acestea se numără și noile dispozitive, care să-i facă pe norocoșii câștigători să păstreze cu ei cât mai mult timp spiritul festivalului.

Cei care nu pot ajunge la Timișoara pot să simtă atmosfera de festival pe conturile social media IQOS, pe Instagramul @iqos_ro și pe Facebook. Organizatorii au pregătit un program de excepție pentru anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii. Rag’N’Bone Man vine pentru prima dată în România, dar în programul celor trei zile de festival, cu experiențe culturale și artistice inedite organizate în peste 8 locații din Timișoara și împrejurimi, sunt și alți artiști de neratat, precum Clean Bandit, Tom Odell, John Newman, Connect-R sau trupa VUNK.

Material susținut de IQOS.

  • IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.
  • Flight Festival este un eveniment care îmbină muzica, arta și tehnologia, organizat de Fundația Academică Culturală din Timișoara în colaborare cu societatea New Promo Mod din 2019. Accesul se face atât pe bază de bilete (pentru muzică, teatru sau tehnologie), cât și gratuit (pentru film, spectacole de teatru de stradă sau artă new media).
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?