Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19

Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19
Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19. Sursa: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 10/09/2020, 21:33
Actualizat: 10/09/2020, 22:50

Jurnalistul și realizatorul TV Marius Tucă a fost diagnosticat în cursul zilei de joi cu COVID-19, boala provocată de noul tip de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al Aleph News, televiziunea la care Tucă moderează emisiunea Marius Tucă Show, starea de sănătate a jurnalistului este una bună în prezent

Cu toate acestea, cunoscutul realizator a fost internat în spital pentru 24 de ore.

Potrivit informațiilor făcute publice de către reprezentanții televiziunii, starea de sănătate a lui Marius Tucă este una bună, acesta neavând nici febră, nici alte simptome specifice bolii.

Jurnalistul a fost supus unor investigații medicale, printre care și o tomografie, iar aceasta din urmă nu a arătat configurații anormale la nivelul plămânilor.

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, COVID mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a spus Marius Tucă în cadrul unei convorbiri cu patronul Aleph News, Adrian Sârbu.

Aleph News a difuzat o reluare a unei emisiuni în locul talk show-ului lui Tucă

Potrivit Paginademedia.ro, Marius Tucă ar fi trebuit să prezinte în această seară talk show-ul său, însă în urma diagnosticării cu COVID-19 a jurnalistului, televiziunea a difuzat o reluare a unei emisiuni.

Marius Tucă prezintă talk show-ul de seară la Aleph News de la ora 20:30.

Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph, concepută de Adrian Sârbu și a fost lansat pe 1 septembrie 2020.

În acest moment, canalul de știri al lui Adrian Sârbu se poate urmări în grilele celor mai importanți cabliști din țară: RCS-RDS, Telekom, Vodafone, Orange, NextGen și Ines IP TV.

Adrian Sârbu vede în Aleph o ipostaziere a internetului de astăzi şi o convergenţă a universurilor interior şi exterior ale omului contemporan.

Echipa de jurnalişti reuneşte atât nume cunoscute care au lucrat cu Adrian Sârbu în ultimii 25 de ani, precum și colaboratori noi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase