Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD la alegerile parlamentare: „Mi se pare că a luat o decizie greșită”

Ludovic Orban, despre candidatura lui Alexandru Rafila din partea PSD la alegerile parlamentare: „Mi se pare că a luat o decizie greșită”
Orban: Adolescenții, „răspândaci” de virus! / Noi ne dorim ca școala să se desfășoare în clasă, dar depinde de evoluția pandemiei
Publicat: 15/10/2020, 22:43
Actualizat: 15/10/2020, 22:46

Premierul Ludovic Orban a comentat joi seară, la Digi24, anunțul candidaturii lui Alexandru Rafila din partea PSD la alegerile parlamentare că acesta a luat o decizie greșită într-un moment în care e nevoie de fiecare specialist în „bătălia” cu COVID-19.

„S-a schimbat cu ceva PSD? Nu s-a schimbat cu nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu-i cunosc abilitățile politice ale domnului Rafila. Cred că locul domnului Rafila nu este în PSD. Mi se pare că a luat o decizie greșită și într-un moment în care, hai să fim cinstiți, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie, și oarecum intrarea în politică, mai ales de pe poziția de repezentant al României în OMS și de om care este extrem de activ implicat în consiliul de suport tehnico-științific și în alte structuri. E decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. Pe de altă parte, PSD rămâne tot PSD”, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, la Digi 24.

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, s-a înscris în PSD și va candida la alegerile parlamentare pe listele partidului. Potrivit discuțiilor din partid, Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București.

Atac „la rupere” PNL-USR. Război total Florin Roman – Claudiu Năsui, după ce au ieșit scântei în plen : Dacă nu am fost în străinătate la studii și nu am făcut afaceri dubioase cu Motorola, înseamnă ca nu ne putem ridica la …Nas(ul) lui Năsui!?

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, lansează un atac fără precedent la adresa vicepreședintelui USR, Claudiu Năsui, pe care îl acuză de „afaceri dubioase cu Motorola”.

Cel mai probabil conflictul a escaladat în urma discuțiilor aprinse de marți, în plenul Camerei Deputaților, unde parlamentarii au dezbătut „subiecte fierbinți” legate de privatizările din trecut şi cele plănuite de PNL, alături de „pilele şi amantele” din instituţii publice şi companii de stat.

Cei doi s-au acuzat unul pe celălalt de „bolșevism”, într-un schimb dur de replici generat de un proiect de lege care ar introduce „noi privilegii” pentru cei din Consiliului de Administrație al Autorității de Supraveghere Financiară.

„Așadar, dacă noi, milioane de romani nu am fost in străinătate la studii, ca Năsui, înseamnă ca nu ne putem ridica la …Nas(ul) lui Năsui! Adică toți cei care am făcut scoala in România și nu am făcut afaceri dubioase cu Motorola, ca Năsui, noi suntem…nefrecventabili!”, a scris joi seara Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”