NUPO – Dieta care te ajută să slăbești sănătos și să îți gestionezi sănătatea și greutatea pe viață

NUPO - Dieta care te ajută să slăbești sănătos și să îți gestionezi sănătatea și greutatea pe viață
NUPO - Dieta care te ajută să slăbești sănătos și să îți gestionezi sănătatea și greutatea pe viață
Publicat: 21/12/2022, 19:20

Programul încărcat ne face, de obicei, jonglăm între muncă și familie și, probabil, lăsăm propria sănătate și bunăstare în plan secundar. Căutăm diete, soluții și sfaturi inteligente de alimentație, orice care se ne ajute scăpăm de kilogramele în plus.

Excesul de greutate poate duce la probleme cronice de sănătate, cum ar fi boli cardiovasculare, hipertensiune arterială și diabet. Ca atare, gestionarea greutății într-o manieră cât se poate de sănătoasă și sigură este importantă pentru a ne simți și a fi sănătoși.

Sunt infinit de multe variante de diete care promit slăbire rapidă, fără însă a menționa riscurile la care ne supunem urmându-le. Dacă v-ați săturat de dietele monotone în care trebuie gătiți și cântăriți mâncarea, de dietele restrictive și rapide care supun sănătatea la riscuri imense, există acum o modalitate mult mai ușoară și mai eficientă prin care vă puteți gestiona greutatea, având în vedere obținerea de rezultate optime și pe termen lung.

Dieta de slăbit NUPO – cel mai nou tip de dietă prezent pe piață din România – este dieta de succes a țărilor scandinave recunoscute pentru stilul de viață sănătos. Dieta țărilor nordice, NUPO, este alternativa sigură și sănătoasă la dietele deja existente și oferă produse dietetice pentru cei care doresc urmeze o dietă de slăbit și mențină o greutate stabilă.

Cu peste 40 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență, dieta de Slăbit NUPO a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice. El a înființat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD). Dieta NUPO este o dietă științifică, atent și continuu studiată, care îi certifică siguranța pentru sănătatea umană și eficientă în procesul de slăbire.

Efecte benefice ale dietei NUPO asupra sănătății

  • Reduce și normalizează hipertensiunea arterială și hipertensiunea pulmonară;
  • Normalizează glicemia în diabetul zaharat de tip 2;
  • Scade concentrația acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizează nivelul colesterolului;
  • Scade riscul de boli cardiovasculare;
  • Scade riscul complicațiilor diabetului zaharat;
  • Scade riscul de cancer de colon și de sân;
  • Reduce episoadele de apnee în somn (sforăitul);
  • Ameliorează afecțiunile osteo-articulare;
  • Normalizează oxigenarea sângelui.

Dieta Nupo este o dietă versatilă și poate fi urmată în diferite moduri, după preferințele fiecărei persoane. Pentru a slăbi rapid și în siguranță, recomandarea specialiștilor este ca dieta fie urmată minim 3 săptămâni (Dieta poate fi urmată în mod continuu, între 3-8 săptămâni*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauză 1-2 săptămâni și apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slăbire.

Pentru menținerea greutății și/sau pentru scăderea în continuare în greutate, există multe alternative de dietă:

Dieta One MealÎnlocuitori de masă One Meal (înlocuirea a două mese zilnice cu Nupo One Meal ajută în continuare la scăderea în greutate, iar înlocuirea unei singure mese cu Nupo One Meal ajută la menținerea greutății.

Dieta 5:2 (cinci zile pe săptămână Dieta Nupo de Slăbit și 2 zile pe săptămână alimente clasice***), care asigură în continuare scăderea în greutate;

Dieta 2:5 (2 zile pe săptămână Dieta Nupo de Slăbit și 5 zile pe săptămână alimente clasice***), care asigură atât slăbirea cât și menținerea greutății.

Produsele Nupo sunt împărțite în patru categorii: Dietă, One Meal (O singură masă), Gustări Proteice și Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate.

Dieta Nupo de Slăbitasigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

Nupo One Meal ( Înlocuitorii de mese) – înlocuiesc comod, rapid și sănătos o masă. Pe lângă gustul foarte plăcut, din punct de vedere nutritiv înlocuitorii de mese One meal au o compoziție completă și corectă, fiind recomandați atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru menținerea greutății, dar și a unui stil de viață sănătos.

Gustări Proteice – au un conținut crescut de proteine și sunt recomandate ca gustare rapidă între mese sau ca o bună alternativă la snack-urile pline de calorii și cu un conținut nutritiv scăzut și dezechilibrat. Sunt ideale pentru menținerea greutății sau pierderea kilogramelor în plus, dar și înainte și după antrenamentele sportive, datorită conținutului crescut în proteine.

Slim Boost – Acceleratori ai metabolismului, sunt suplimente alimentare naturale, care pot fi folosite în combinație cu produsele noastre Dieta Nupo și/sau Nupo One Meal, dar și pur și simplu ca suplimente la mesele zilnice. Acest lucru va asigura planul de slăbire nu scapă de sub control în momentul în care aveți un stil de viață activ și cu tentații zilnice care vă poate împiedica în procesul de pierdere în greutate.

Produsele Nupo sunt aprobate de EFSA și de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentară în țările în care se comercializează ca aliment înlocuitor complet al dietei. Mai multe informații despre dieta Nupo pe https://nupo.com/ro/

*VLCD = Very Low Calorie Diet / Dietă foarte scăzută în calorii (Max.:800 Kcal/zi).

«Material sustinut de NUPO»

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?