(P ) Descoperă platforma pentru programări la salon

(P ) Descoperă platforma pentru programări la salon
Publicat: 09/03/2022, 17:03
Actualizat: 09/03/2022, 17:40

De o bună perioadă de timp, programările la salon au devenit o adevărată plăcere. Acum nu mai trebuie să mergi la recepție sau să suni pentru a găsi un loc disponibil, ci doar să navighezi online printre sutele de saloane disponibile.

Descoperă platforma pentru programari la salon și bucură-te de avantajele sale! Prin intermediul unei platforme dedicate poți alege cu ușurință hairstylistul potrivit. Cum vei face acest lucru? Ai la dispoziție o mulțime de informații care să te ajute în luarea acestei decizii. De pildă, poți afla rapid care este prețul pentru serviciul pe care îl dorești și ce părere au alți clienți despre salonul sau hairstylistul în cauză. Aceste detalii sunt atașate fiecărui rezultat, respectiv salon sau hairstylist.

Recenziile oferite de clienți sunt în permanență verificate. Așadar, nu vei întâmpina păreri false sau clienți inexistenți, pentru a-ți fi mai facil să alegi salonul. Dacă vrei să optezi pentru un alt serviciu față de cel obișnuit, poți folosi catalogul cu inspirație de pe platformă. Catalogul conține imagini cu lucrările specialiștilor din domeniul hair and beauty, pentru orice tip de serviciu disponibil pe site.

Aplicație și platformă potrivite pentru femei și bărbați!

Pe lângă platforma foarte ușor de utilizat, există și o aplicatie dedicata pentru programari. Aplicația este disponibilă atât pe telefoanele sau tabletele care au sistemul de operare iOS, cât și pentru cele Android. Se descarcă din Google Play, App Store sau App Gallery. Aplicația este complet gratuită și nu se percepe niciun cost pentru programările la salon.

Utilizarea aplicației vine însoțită de numeroase beneficii pentru clienți. După ce ți-ai făcut cont, vei putea face programări, le poți repeta, anula sau efectua pentru altă persoană. Programările se fac după ce ai căutat ora, data, orașul, genul tău și serviciul de care ai nevoie. Dacă nu vrei să cauți prin listă orașul tău, poți folosi harta interactivă. Aceasta îți arată toate saloanele din apropiere, pe baza locației tale.

Din contul tău ai posibilitatea de a repeta o programare. Cu alte cuvinte, după ce ai fost deja și ți s-a prestat serviciul, la următoarea programare de același tip nu mai trebuie să cauți toate cele de mai sus. Trebuie doar să apeși butonul corespunzător repetării programării. Același lucru se întâmplă și când o anulezi, tot din contul tău.

La toate saloanele și hairstyliștii înscriși se pot programa atât femeile, cât și bărbații – fiecare gen având serviciile corespunzătoare atașate opțiunii.

Interfață ușor de folosit și suport pentru clienți

Aplicația, dar și platforma sunt extrem de simplu de utilizat. Pe ambele faci aceiași pași pentru a te programa sau pentru a anula programarea. Sunt diferite doar câteva funcții, însă prima pagină a amândurora conține aceleași informații. Aplicația poate fi utilizată de pe telefon sau tabletă, în timp ce platforma poate fi folosită de pe cele două, dar și de pe PC sau laptop.

În ceea ce privește suportul pentru clienți, platforma pune la dispoziția lor o secțiune de întrebări frecvente. Totuși, dacă întrebarea sau răspunsul tău nu se numără printre cele două poți accesa live chat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Mici, dar istețe: cum influențează lumea insectele și alte nevertebrate?