Profeția terifiantă a unui bărbat care susține că e „Nostradamus reîncărcat”. Ce spune că se va întâmpla în februarie 2023

Profeția terifiantă a unui bărbat care susține că e „Nostradamus reîncărcat”. Ce spune că se va întâmpla în februarie 2023
Profeția terifiantă a unui bărbat care susține că e „Nostradamus reîncarcat”. Ce spune că se va întâmpla în februarie 2023 / Sursa FOTO: Instagram
Publicat: 12/10/2022, 15:59
Actualizat: 12/10/2022, 16:55

Un ghicitor dintr-un mare neam brazilian care susține că e „Nostradamus reîncarcat” avertizează că liderii lumii trebuie să „dezamorseze bomba înainte ca oamenii să fie răniți”. El a vorbit despre o teribilă viziune ce arată că America urmează a fi invadată și se va confrunta cu un pericol imens.

Bărbatul susține că el este „Nostradamus reîncarnat”. În ultima sa viziune, a implorat liderii lumii să facă totul pentru ca revelația să nu devină realitate.

Athos Salome se laudă cu predicțiile sale

Ghicitorul brazilian Athos Salome (36 de ani), care susține că a prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a, pandemia Covid-19 și izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial, a împărtășit acum o altă viziune înfiorătoare. El avertizează că Statele Unite ale Americii se află în pericol iminent de a fi trădate și, apoi, invadate. Totul se va întâmpla în 2024 sau, cel târziu, 2026.

„Lucrurile vor cădea din cer și nu va mai rămâne nimic, acesta e avertismentul meu, războiul a început!”, a declarat Athos pentru Daily Star, vorbind despre un oraș nespecificat.

Conform profeției sale, un grup de „mari lideri ai lumii” se va uni pentru a aduce iadul peste America și va fi ceva chiar mai devastator decât atacul atribuit al-Qaeda, 9/11 2001, în urma căruia 2.996 de persoane au murit.

„America va fi trădată și invadată. Liderii lumii au planificat atacul de ceva timp și va fi mai rău decât la 11 septembrie 2001. Doi mari lideri se află în spatele a ce se va întâmpla. Cel de-Al-Treilea Război Mondial se apropie. Noi tragedii sunt programate pentru 2023, dar există episoade și pentru 2024 sau chiar 2026. Văd lunile februarie, aprilie și iulie 2023 marcate de noi tragedii” – ghicitorul brazilian Athos Salome

Totuși, Athos spune că nu vrea ca viziunile sale să aducă frica și panica pe scară largă.

Liderii lumii, îndemnați să facă pace

„Vrăjitorul” din Brazilia spune că își împărtășește vedeniile pentru ca autoritățile să aibă suficient timp să reacționeze și să împiedice astfel de orori să se întâmple. „Nu mă consider un ghicitor și găsesc comparația prea pretențioasă. Predicțiile sunt făcute ca un avertisment, nu pentru a aduce disperare populației”, a continuat el.

„Acesta nu este un motiv de disperare, mai degrabă avertizez, astfel încât predicțiile să ajungă la marii lideri și ei să facă ceva pentru a preveni cel mai rău. Trebuie să dezamorseze bomba înainte ca oamenii să fie răniți”. Athos Salome spune că a descoperit că are percepții extrasenzoriale la vârsta de 12 ani.

El nu se consideră a fi ghicitor, ci doar o persoană care „citește” în oracolul sacru al Cabalei, o disciplină ezoterică a misticismului evreiesc. „Cabala poate citi mintea altora, ghida și prezice viitorul”, zice brazilianul. „De obicei, savanții încearcă să ascundă ceea ce știu sau să ascundă aceste cunoștințe despre inteligența umană”. Potrivit predicțiilor sale, cele mai periculoase luni ale anului 2023 vor fi februarie, aprilie și iulie, când lumea se va schimba. „Cabala spune că următoarea transformare va fi tragică pentru evoluția ființei umane. Și acestea sunt lunile când se va întâmpla”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Mihai Neşu, adevărul despre divorţ. Cine a decis, de fapt, separarea, după accident
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu gătește nimic pentru masa de Paște. Cum își petrece...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Alessandro Volta, inventatorul bateriei electrice