Reacția Simonei Halep după ce fost eliminată de la Roland Garros 2020: ,,Faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine’’

Reacția Simonei Halep după ce fost eliminată de la Roland Garros 2020: ,,Faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine’’
Foto: Prosport.ro
Publicat: 05/10/2020, 16:07

Simona Halep a fost învinsă, ieri, de revelaţia de la Roland Garros, Iga Swiatek, care s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2 și a jucat la totul sau nimic. Per total, poloneza în vârstă de 19 ani a avut 14 mingi de break pe serviciul elevei lui Darren Cahill, dintre care s-a ales cu patru și a încheiat meciul având doar câte cinci puncte pierdute pe fiecare dintre cele două servicii.

Simona Halep, răspuns sincer la Roland Garros după eliminarea din concurs

Întrebată cu ce rămâne după acest an, la conferința de presă de la Paris, Simona Halep a precizat că s-a bucurat de timpul petrecut în capitala Franței, pe zgură, însă cel mai frumos moment pentru campioana noastră va rămâne câștigul de la Roma, potrivit Eorosport.

,,Sinceră să fiu, după 2020 rămân cu bucuria că am putut să jucăm tenis. M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut aici, pe zgura de la Paris. M-am distrat, chiar dacă m-am și plictisit în camera de hotel. A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine. Când ajung acasă, vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită. Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două”, a declarat Simona la Paris.

Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6, în optimi la Roland Garros

După acest sezon 2020, decimat de pandemia de coronavirus, românca a pierdut doar 3 partide: cu Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza și Iga Swiatek.

Cu lovituri plasate mai mereu aproape de tușă, Swiatek și-a adjudecat primul set după 23 de minute. Anul trecut, la Paris, Halep o învingea pe Swiatek cu 6-1, 6-0, însă poloneza a reușit să se revanșeze din acest punct de vedere. La fel cum a făcut Simona Halep în meciul cu Amanda Anisimova, jucătoare care a eliminat-o în 2019 de la French Open.