Salvamontisti, chemați de trei tineri în vârful muntelui pentru că aveau nevoie de un taxi. Jandarmii i-au condus pe cei trei la secția de Poliție

Salvamontisti, chemați de trei tineri în vârful muntelui pentru că aveau nevoie de un taxi. Jandarmii i-au condus pe cei trei la secția de Poliție
Salvamontisti, chemați de trei tineri în vârful muntelui pentru că aveau nevoie de un taxi. Jandarmii i-au condus pe cei trei la secție. Foto: Faceboo/ Salvamont Busteni
Publicat: 31/10/2020, 12:26

Trei tineri bucureșteni de 20 de ani i-au pus pe jar pe salvatorii de la Salvamont Bușteni, Prahova și Dâmbovița. 

Tinerii se aflau pe traseul turistic dintre Vârful Omu și Babele și au sunat să ceară ajutor, după ce unul dintre ei a căzut pe potecă și s-a lovit la un deget.

Deranjați că salvamontiștii nu au ajuns când ar fi vrut ei (de obicei, intervențiile sunt de durată din motive lesne de înțeles – distanțele lungi, terenul accidentat, condițiile meteo), indivizii i-au luat la înjurături prin telefon.

Tinerii din București au sunat la 112 pentru că aveau nevoie de serviciile unui taximetrist

La intervenție au participat și un polițist din cadrul IPJ Dâmbovița și un echipaj al Jandarmeriei. Aceștia au aflat motivul real pentru care tinerii din București au sunat la 112.

“Au vrut să ajungă cât mai repede și fără efort la mașina parcată la Padina! S-au gândit că salvamontiștii au datoria să facă pe taximetriștii”, au spus cei de la Salvamont.

Salvamontul si-a facut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la secție.

”Da… ce să mai spunem…. o poveste frumoasă la început de iarnă…”, e relatarea salvamontiștilor, însoțită și de trei fotografii.

Trei băieti de 20 de ani din Bucuresti au „pus pe jar” salvamontistii din Busteni, Dâmbovița si Prahova pentru ca unul…

Posted by Salvamont Busteni on Friday, October 30, 2020