5 trucuri folosite de Brad Pitt să se păstreze TÂNĂR la 60 de ani. Ce produse aplică zilnic pe față

5 trucuri folosite de Brad Pitt să se păstreze TÂNĂR la 60 de ani. Ce produse aplică zilnic pe față
Publicat: 12/02/2024, 09:22

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați actori de la Hollywood și deși anul trecut a împlinit 60 de ani, starul arată la fel de bine ca în tinerețe.

Mulți se întreabă care este secretul pentru a se menține atât de tânăr și se pare că Pitt folosește, într-adevăr, câteva produse pentru a-și menține tenul tânăr.

Actorul american a lansat în 2022 și o gamă de produse pentru îngrijirea pielii. Este vorba despre Le Domaine, un brand de lux cu produse destinate atât bărbaților, cât și femeilor.

Printre produsele oferite de marca sa se numără o loțiune demachiantă, seruri, creme de față și alte produse anti-îmbătrânire.

Ce produse de îngrijire folosește Brad Pitt

Dar ce folosește Brad Pitt pentru îngrijirea pielii? Interesant este că regimul său de îngrijire a pielii este unul extrem de minimalist. Cu doar cinci pași, actorul reușește să își mențină pielea tânără, iar metoda sa este accesibilă oricui, arată trulybeauty.com. Iată toți pașii pe care starul de la Hollywood îi urmează:

Pasul 1: Curățare

Într-un interviu acordat Vogue Beauty, Pitt a dezvăluit că rutina sa constă doar din trei pași. Cu toate acestea, ocazional mai adaugă câțiva pași pentru a obține imaginea de star de la Hollywood, care l-a consacrat.

Primul pe care actorul îl face este curățarea tenului. Actorul spune că ratează niciodată acest pas. Produsul de curățare pe care îl folosește este unul blând, formulat cu apă de struguri pentru a elimina impuritățile, în timp ce hidratează pielea cu ingrediente active hrănitoare. Astfel, pielea rămâne proaspată, netedă și suplă. Pentru a menține pielea curată și porii neînfundați, cel mai bine este să curățați dimineața și seara, spune el.

Pasul 2: Folosirea unui ser cu acid hialuronic

După curățare, Pitt trece la ser. El omite tonerul în favoarea unui ser cu acid hialuronic care hidratează intens și ameliorează liniile de expresie, oferind pielii un aspect neted și ferm. În principiu, serurile conțin o concentrație mare de ingrediente active, astfel încât pătrund cu adevărat adânc în piele.

Acidul hialuronic este un ingredient de care pot beneficia toate tipurile de piele. Indiferent dacă aveți de-a face cu pielea uscată, rugozitate, iritații sau linii fine și riduri, acesta va lăsa pielea vizibil mai netedă. Este un element de bază zilnic în rutina de îngrijire a pielii pe care o urmează Brad Pitt.

Pasul 3: Aplicarea unei creme de zi

După aplicarea serului, actorul trece la o cremă hidratantă ușoară. Brad Pitt spune că fiecare persoană ar trebui să folosească cremă hidratantă pentru ten. Nu numai că face pielea să arate și să se simtă vizibil mai bine, dar menține și bariera naturală a pielii, pentru a o proteja de agresiunile extern. Acest lucru, la rândul său, menține pielea tânără și sănătoasă.

Pasul 4: Crema de noapte

Pentru a combate uscăciunea, Brad Pitt include întotdeauna cremă de noapte în ritualul său de îngrijire. Spre deosebire de cremele de zi, cremele de noapte sunt mai bogate în substanțe hrănitoare și chiar mai hidratante. Sunt formulate cu ingrediente care vă ajută să vă refaceți pielea în timp ce dormiți, arată sursa citată.

El aplică un strat subțire de cremă de noapte după curățare. Actorul recomandă un produs care conține emolienți și agenți hidratanți, cum ar fi untul de shea, uleiul de cocos, acidul hialuronic, glicerina și vitamina E.

Pasul 5: Cremă pentru zona ochilor

Deși nu face acest lucru de fiecare dată, Brad Pitt a menționat că îi place să aplice o cremă pentru zona ochilor înainte de a merge la culcare. El folosește o formulă care atenuează liniile fine.

Deoarece pielea din jurul ochilor este extrem de delicată, este mai susceptibilă la liniile fine și la uscăciune. Puteți combate aceste probleme ale pielii prin aplicarea unei cantități mici de cremă în zona de sub ochi.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...