DEZVĂLUIRI din viața sentimentală a Ramonei Bădescu. ”Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr, cu un băiat mai tânăr decât mine”

DEZVĂLUIRI din viața sentimentală a Ramonei Bădescu. ”Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr, cu un băiat mai tânăr decât mine”
Publicat: 06/12/2023, 16:30

Actrița și cântăreața Ramona Bădescu, în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală.  ”Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr, cu un băiat mai tânăr decât mine”, a spus aceasta.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie. Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a devenit mamă la vârsta de 50 de ani.

Bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali. Ramona Bădescu a fost căsătorită cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Povestea de dragoste a durat șapte ani, iar în anul 2004 s-a pronunţat divorţul.

Într-un interviu pentru revista Viva, Ramona Bădescu a vorbit despre viața sa sentimentală, mărturisind că a avut trei mari iubiri și că nu și-a dorit niciodată o relație cu un bărbat mai tânăr ca ea.

Dezvăluiri din viața sentimentală a Ramonei Bădescu. ”Am avut trei mari iubiri importante”

”Îmi place să fiu cucerită, eu am fost dintotdeauna o femeie căreia senzualitatea și sexualitatea i-au trecut prin inimă, cum s-ar spune. Am gândit cu inima și cu capul, nu cu trupul. Întotdeauna am avut respect față de mine și m-am simțit ca o femeie care vrea să fie cucerită, nu care are nevoie să fie cucerită. O femeie care vrea să iubească, nu care tânjește după iubire. Și atunci, un bărbat puternic dintotdeauna a știut să-mi ajungă la coarda sensibilă și să mă facă să mă simt dominată de puterea lui. Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul să fie mai mare decât mine. Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr, cu un băiat mai tânăr decât mine, pentru că și așa bărbații se maturizează târziu. Mi-a plăcut să am alături un bărbat cu care să împărtășesc problemele politice, financiare, culturale, economice…”, a declarat Ramona Bădescu.

”În viața mea am fost foarte iubită. Am fost o femeie foarte iubită și dorită, și bărbații au luptat să ajungă la mine. Și nu numai să ajungă la mine, dar și să mențină această legătură. De obicei, această iubire am răsplătit-o. A fost de ambele părți. A fost ceva reciproc. Întotdeauna am iubit complet. (…) Am avut trei mari iubiri importante, dar eu consider că nu sunt importante parcursul și iubirile pe care le-ai avut. Cea mai importantă este ultima iubire pe care o ai. E cea în care crezi, mai ales că e iubirea matură, e cea aleasă, dorită și conștientizată la o vârstă cu experiență. Este iubirea pentru Fabio. Este iubirea pentru Ignacio. Iubirea pentru mine însămi, pentru că, am învățat, cu timpul, să fiu mai egoistă”, a adăugat artista.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O nouă erupție puternică pe suprafața Soarelui! Semnalele radio din Pacific au fost perturbate