Fiul lui Romică ȚOCIU a confundat America Express cu Chefi la Cuțite. Din ce face bani Cătălin „Scărlătescu” Țociu, la 29 de ani

Fiul lui Romică ȚOCIU a confundat America Express cu Chefi la Cuțite. Din ce face bani Cătălin „Scărlătescu” Țociu, la 29 de ani
Fiul lui Romică Țociu a confundat America Express cu Chefi la Cuțite / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 04/12/2023, 08:40

Prezența lui Romică Țociu la America Express aduce un plus de energie acestui îndrăgit show tv difuzat de Antena 1. Împreună cu fiul său, Cătălin, Romică Țociu a ajuns până în faza finală a competiției.

Dacă pe el îl cunoaște toată țara, Cătălin Țociu este personajul care se dezvăluie românilor prin participarea la America Express.

Din ce face bani Cătălin Țociu

Asta, deși mulți au spus că Țociu jr. a confundat America Express cu Chefi la Cuțite. De ce? Pentru că fiul actorului este pasionat de gastronomie și chiar are talent în bucătărie.

Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a mărturisit Cătălin Țociu, mai demult, în emisiunea Xtra Night Show.

Altfel, la ultima ediție a show-ului America Express și-a făcut apariția Anamaria Prodan, care s-a alăturat echipei formate din Cătălin și Romică Țociu.

Concurenții au avut de trecut peste numeroase provocări, fiind nevoiți să dea tot ce au avut mai bun pentru a evita eliminarea. Iar printre cei înscriși în concurs pe ultima sută de metri s-a numărat și Anamaria Prodan.

Etapa de adio din Ecuador nu se putea defășura pe orice traseu. Misiune după misiune, oraș după oraș, vom merge chiar pe La ruta del sol – Drumul Soarelui. Este ruta ca care a inspirat acest sezon. Vorbim despre un drum vechi, ce unea triburile indigere din această regiune însorită cu plajele sălate de valurile Pacificului. Un drum comercial de coastă, vechi de mai bine de 3000 de ani”, a anunțat Irina Fodor, gazda America Express.

Nu pot să cred așa ceva! Deci, v-am spart!”, a exclamat Cătălin Țociu când a aflat că Anamaria Prodan se alătură echipei sale.

Sincer să fiu, eu am avut o foarte mare bucurie, pentru că o cunosc demult pe Anamaria Prodan, de când era puștoaică”, a reacționat și Romică Țociu. „Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și, dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt”, a precizat și Anamaria Prodan.

La startul America Express au pornit pe Drumul Soarelui nouă perechi: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului) și jurnalista Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu (influencerițe), actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

În ultima etapă de la America Express, care s-a desfășurat pe traseul La Ruta del Sol, au ajuns Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, Giulia și Vlad Huidu, Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Romică și Cătălin Țociu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Nu e o eroare! Câți lei costă 3 zambile în Kaufland București, acum, de 1...
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
„Feroce și fără milă”: Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe noul ei partener,...
Leon Dănăilă îl contrazice pe Virgil Stroescu: Dacă facem restricție la grăsime, creierul...
"Nu se mai poate repara nimic". Cazul românului rămas fără penis din cauza unei erori...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor...
2024: Este legal să dai flash-uri în trafic? Ce reprezintă aceste semnale vizuale
Totul a fost filmat! Ce s-a întâmplat, de fapt, la priveghiul lui Mile Povan! Imaginile...
Un val de praf saharian traversează România! Care au fost cele mai afectate zone
Război în AI. Musk dă în judecată OpenAI, compania din spatele Chat GPT, acuzând-o că...
Cum a reușit un livrator Glovo să stârnească o avalanșă de emoții în rândul românilor?...
INCREDIBIL ce se ascundea lângă o stea! „Niciodată nu mi-am imaginat că...
Examen auto 2024. Noile reguli dure pentru obținerea permisului
Portofelul digital a fost aprobat. Ce conține și cum ne va ajuta
Zi mare pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril! Întrega familie a boxerului le-a fost alături...
BANCUL ZILEI. Un curios îl întreabă pe BULĂ pescarul: Te-ai ales cu ceva de când...
Segmentul rusesc al Stației Spațiale Internaționale pierde aer în continuu