Scandal între Dinu Maxer și Cătălin Măruță. De la ce au pornit discuțiile între cei doi

Scandal între Dinu Maxer și Cătălin Măruță. De la ce au pornit discuțiile între cei doi
Publicat: 13/06/2023, 16:00
Actualizat: 13/06/2023, 16:11

Este scandal între cântărețul Dinu Maxer și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Discuțiile dintre cei doi au apărut după ce Deea Maxer a fost prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Deea Maxer a fost căsătorită foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. Deea și Dinu Maxer au format un cuplu de 18 ani. La sfârșitul lunii august a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au sărbătorit nunta de fildeș. Deea Maxer este artistă, dar se ocupă și de afaceri cu produse cosmetice.

În data de 28 martie 2023, Deea Maxer a făcut un anunț cu totul neașteptat pe contul ei de pe o rețea de socializare. Aceasta a anunțat că se separă de Dinu Maxer. După divorț, cei doi nu mai locuiesc împreună în aceeași casă, însă stau în același bloc, la etaje diferite.

De curând, la postul de televiziune Antena Stars, Dinu Maxer a recunoscut că are o nouă relație. Este vorba despre o tânără care se numește Ada. Ulterior, la o emisiune de televiziune, artistul a anunțat că s-a separat de aceasta.   Deea Maxer are și ea un nou iubit după divorțul de Dinu Maxer. Noul iubit al Deei Maxer este un tânăr pe nume Robert Andrei Drilea, în vârstă de 30 de ani.

De curând, Deea Maxer a fost prezentă la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a făcut declarații despre fostul său soț, Dinu Maxer, menționând, printre altele, că acesta ar fi fost ”violent verbal”. Dinu Maxer a considerat că Măruță a păcălit-o pe Deea și a făcut-o să vorbească despre căsnicia lor și despre motivul divorțului, adresându-i întrebări răutăcioase și tendențioase.

Scandal între Dinu Maxer și Cătălin Măruță. Și-au aruncat replici dure

În ediția din data de 9 iunie a emisiunii ”La Măruță”, prezentatorul TV a comentat la adresa lui Dinu Maxer.

„Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată». Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a spus Cătălin Mărruță, citat de click.ro.

La rândul său, Dinu Maxer i-a dat replica lui Cătălin Măruță.

”Lui vreau doar să-i spun că, după o săptămână în care am ocolit toate întrebările rautăcioase legate de declarațiile de la el din emisiune, am apărut la o alta emisiune și am spus: «Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forţate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă. De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărţirii, aceasta e o formă de manipulare» .

Este o părere proprie, confirmată și de prietenii mei psihologi cu care m-am consultat. Cătălin mă acuză pe mine că eu vreau să fac prima pagină cu orice chip! Eu, unul, aș zice că e invers, poate că el este cel care se agață în momentul acesta de numele lui Dinu Maxer, care s-a dovedit că este numărul unu pe Google! Deea nu a spus nici o secundă că Dinu ar bate câmpii. Nu am bătut câmpii deloc, eu am discutat foarte mult cu Deea pe marginea a ceea ce a spus la Cătălin Măruță în emisiune!”, a declarat Dinu Maxer pentru sursa menționată anterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum salvăm planeta alegând să consumăm un alt tip de pește decât cel de obicei?