Prima pagină » Diverse » TEST IQ | În această imagine apare un ceas, dar s-a strecurat o mare greșeală. Care?

TEST IQ | În această imagine apare un ceas, dar s-a strecurat o mare greșeală. Care?

TEST IQ | În această imagine apare un ceas, dar s-a strecurat o mare greșeală. Care?

Oamenii cu o mare atenție la detalii pot observa greșeala din imaginea ceasului în 3 secunde. Esti unul dintre ei? Testează-ți abilitățile vizuale acum!

Puzzle-urile cu imagini sunt o formă de teaser care testează gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor. Aceste provocări au potențialul de a spori inteligența și de a îmbunătăți concentrarea. Cele mai frecvente provocări de puzzle cu imagini implică găsirea unei greșeli, rezolvarea unui cod sau identificarea obiectului ascuns din imagine.

Practicarea regulată a unor astfel de provocări ajută la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și oferă, de asemenea, un antrenament sănătos pentru creier. Privești cu atenție?

În imaginea distribuită mai sus, un cadran de ceas îți este prezentat. Există o greșeală în această imagine, iar provocarea este detectarea ei în 3 secunde.

Acest puzzle teaser va fi testul suprem al atenției tale la detalii. Timpul tău începe acum! Trebuie să privești imaginea și să o studiezi cu atenție. Ai observat greșeala? Mai privește o dată imaginea, s-ar putea să fii foarte aproape de a descoperi greșeala. Dacă nu ai reușit, ai mai jos, rezolvarea.

Greșeala din imagine este că numerele pentru orele 9 și 11 au schimbat locurile.

Ce este IQ-ul

Coeficientul de inteligență reprezintă un concept și un scor derivat din diferite teste standardizate, prin care se încearcă măsurarea inteligenței. Aceasta este o formă de cuantificare a inteligenței umane.

Nivelul IQ-ului peste 140 este un scor foarte mare, iar cu acest nivel este aproximativ 0,2% din populație ((procentul oamenilor inteligenți cu un coeficient de inteligență mult peste medie, considerați genii).

Coeficientul mediu de inteligență al unui om este 100.

Pentru nivelul IQ-ului 101-110: aceste valori sunt considerate medii, iar persoanele cu rezultate în acest interval termină studii superioare cu ceva dificultate, însă pot compensa prin muncă. Acest scor este identificat la 25% din populație.

CITEȘTE ȘI:

Mirabela Năstase a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității Hyperion. Vreme de 3 ani a fost redactor la revista VIP, unde a făcut reportaje și interviuri ... vezi toate articolele