VIDEO. SPARTACUȘII din Horezu au făcut haos în stradă: „Să vină Poliția, ne batem cu ei” / „Un alt caz de conjunctivită la cerere”

VIDEO. SPARTACUȘII din Horezu au făcut haos în stradă: „Să vină Poliția, ne batem cu ei” / „Un alt caz de conjunctivită la cerere”
Publicat: 24/04/2020, 11:13
Actualizat: 24/04/2020, 11:14

Mai mulți tineri romi din Horezu Poenari, Dolj, au amenințat Poliția și DIICOT serile trecute, într-un live transmis pe Facebook, după o petrecere în stradă.

Petrecerea s-a întâmplat serile trecute, iar imaginile live au fost ulterior șterse de utilizatorul care le-a realizat, însă au apărut acum pe altă pagină.

Alt caz de conjunctivita la cerere ! Undeva in Horezu . Mai multe filme pe Instagram @specialguysallovertheworld.

Publicată de Special Guys All Over The World pe Joi, 23 aprilie 2020

În clip se poate observa că tinerii romi sunt băuți și înjură și amenință Poliția, alîșa cum a făct celebrul deja Sprtacus din Rahova, care ulterior s-a ales cu ochiul umflat și cu mandat de 30 de zile.

„Hai să ne batem! Să vină DIICOT-ul! Să vină mascații!’, strigă unul dintre tinerii care petrece în stradă.

Clipul a fost postat în această dimineață cu descrierea  „Alt caz de conjunctivită la cerere”, pe pagina de Facebook Special Guys All Over The World.

 

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult