Ana Maria Lazăr
06.06.2016
Eu Primar

Clotilde Armand: Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte

Clotilde Armand: Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte
Clotilde Armand, care a candidat la Primăria Sectorului 1 susținută de USB și clasată pe locul doi, la o diferență mică față de candidatul PSD Daniel Tudorache, a anunțat luni dimineața că este dezămăgită de ce s-a întâmplat, însă că așteaptă rezultatele finale.

„Pentru prima dată de câteva zile mă duc la birou, trebuie să văd un pic cum stau lucruile, este criză la birou. Așteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar. Probabil că trebuia să fie o diferență de 5% ca să câștig, dar așteptăm rezultatele finale. Sunt foarte obosită, trebuie să aveți un pic de răbdare cu mine”, a spus Armand, într-un video postat pe Facebook.

Clotilde Armand a mai spus că a fost în mai multe secții de votare, însă în mai puține din Sectorul 1, considerând că aceasta a fost o greșeală a sa, subliniind că „a luptat până la capăt”.

„Nimic nu va fi ca înainte, este clar. A fost o mobilizare, trebuia să fie și mai mare. Ne vom aduna, ne trebuie un pic de timp, de câteva nopți nu prea am dormit. Ne vom aduna și vom reveni cu o strategie, toți cetățenii va trebui să ne implicăm”, a spus Armand.

Clotilde Armand, candidatul USB, a obținut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depășită de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegători.

Exit-poll-urile și primele date oficiale de la BEC, de duminică seara, au dat-o câștigătoare pe Clotilde Armand în sectorul 1.

Potrivit primelor informări provizorii BEC, la sectorul 1 Clotilde Armand (USB) conducea cu 32,3 %, urmată de Dan Tudorache (PSD) – 31,9%, Alexandru Nazare (PNL) – 16,6% și Eugen Tomac (PMP) cu 7,2%.

Inchide