Nicușor Dan: „Îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieșit la vot s-au produs schimbări importante”

ALEGERI LOCALE 2016. Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei a îndemnat oamenii să iasă la vot, spunând că atunci când oamenii au votat în număr mare s-au produs schimbări în România.

Nicușor Dan le-a mulțumit celor care l-au ajutat în campania electorală și a susținut că votul său este pentru un „București necorupt”.

„Am votat pentru un București necorupt, am votat pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care și-a dovedit și corupția și incompetența”, a declarat Nicușor Dan după exercitarea votului. 

Candidatul USB i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot, cu speranța că votul masiv poate aduce o schimbare în România. 

„Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieșit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România … Îi îndemn pe oameni să aibă încredere în toți ceilalți care au același vot ca și ei. Să aibă încredere că vor vota la fel și că împreună putem să construim o societate în care ne decidem noi singuri destinul”, le-a transmis Nicușor Dan alegătorilor. 

Nicușor Dan a sosit la secția de votare destul de devreme, însoțit de partenera sa și a mărturisit că noaptea trecută a fost pentru el una albă. Nu neapărat din cauza emoțiilor dinaintea alegerilor, ci pentru că un vecin mai tânăr a ascultat muzică și a petrecut până dimineață. Tânărul și-ar fi serbat majoratul, fapt care l-a ținut pe candidatul USB treaz toată noaptea.

 

ALEGERI LOCALE 2016. ZIUA VOTULUI. EXIT POLL ȘI REZULTATE

 

Inchide